Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 530
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 450

Марини,все си мисля,че ще успея.Но откакто си продадохме жилището там рядко ходим Hug

# 451
2 в1-ама хич не ти се вързах на признанието за прегрешението.
Имам друго мнение за теб-ти си една от стриктните Heart EyesУспех  newsm10
smile3525   love001
Вярно съм много стриктна,чак не ми се вярва  Blush .Докато четях старите теми се чудех на момичетата като кажеха,че сънуват прегрешения и даже и на сън се стряскат.Ама сега им вярвам.Не съм си и мислела,че мозъкът ми може да бъде промит относно храната за толкова кратко време.Проблемът ми винаги е бил сладкото.Търпя гладна и накрая се намуам със някакъв сладкиш  Rage .А сега дори не ми се прияжда.Още нищо не съм правила от позволените сладости,освен мляко със степ .

Лъжете,лъжете днес ви е паднало.Дано само някой новичък да не се обърка,че после свят ще ви се завие да отговаряте на въпроси  newsm48 .То за вино,за сирене,за ядки ....  smile3532

# 452
Глезоран, зависи колко трици се използват в рецептата. Не бива да се надвишава дневната доза от 3 с.л. И е хубаво да се изяждат до обяд.  Peace
Марини, успешна 3-та фаза!  Hug
Меморгана, браво!  smile3501 Ти имаш малко за сваляне, така че може да опиташ схема 1/1 или 2 П / 7 ПЗ.  Peace

# 453
SUN  БЛАГОДАРЯ от сърце! Мисля да пробвам 2 П / 7 ПЗ.

# 454
Момичета здравейте!

Много сте мили! Благодаря на всички за милите пожелания!
Много сте  внимателни - истински Дюкянки. Hug Hug Hug

А сега се връщам да чета , че имам много да наваксвам пък и много работа днес.

Амери , а за колко време ще ти стигне баница от едни пакет трици?
Аз досега само кексчета си правя, но ще пробвам

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:00 от mi6a97

# 455
  • Варна
Здравейте , момичета  wavey
Много веселяшко днес във форума. Да не сте габровки брей. И тия нови титли - веднага ги фокусирах, харесват ми  Peace.
Данито, честити 2 месеца с Дюкан!  smile3525
Пиги  bdbaloni, пожелавам ти много любов, здраве  и щастие baloni
Сън ,  здравей   55
Бойна слава, малко късметчета можеш ли да поръсиш от самолета, че от 4 дни се боря с 2 кила, които ту ги има, ту ги нЕма. Надявам се да не си си загубила вълшебните умения  Wink. Пък аз ще почерпя с червено винце   newsm24, нали доктора ти е препоръчал  Mr. Green.

# 456
  • Варна
Аз пък да си кажа...приближавам 54...

Аууу, 'га одъртЕ толкоз  newsm78

Joy

Пиги, честит рожден ден, много здраве, красота и късмет занапред!
Пилито, много лИбоф и цалуФки да ви сгряват с твоето момче!

Приключвам със спама, честна фронтовашко-изтребителска.

Heart Eyes

# 457
  • София
2 в1-ама хич не ти се вързах на признанието за прегрешението.
Имам друго мнение за теб-ти си една от стриктните Heart EyesУспех  newsm10
И аз не ти повярвах, 2в1 Hug Hug Hug ти си от моята порода  Joy СТРИКТНА дюканка   bouquet
Но за сметка на това се хванах да Бачи сутринта. Обажда ми се рано-рано и след 2-3 приказки изтърсва: - Ами то аз май ще спирам режима....
Значи ако ви кажа, сърцето ми първо прескочи, после запрепуска... хванах се за главата #Crazy #Crazy #Crazy не мога да ви опиша как се почуствах...зачудих се как да зарязвам всичко и да отивам да говоря с нея, да свиквам фен клуба за подкрепа и т.н. Направо изтрещях, онемях и т.н. Тя май не очакваше да съм чак такъв шаран и си призна, че е първоаприлска. Ама аз....понеже тя нали върна линийката назад, от Нова година беше една - ха насам, ха натам...и взех, че се вързах!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 458
Привет!
Днес си задържам Simple Smile
ЧРД на Пеги   bouquet  и на всички,които имат някакъв повод   bouquet
Мамица, к'ъв бедър  Peace

# 459
Здравейте, красавици!
Четох, четох, ама накрая успях да прочета всичко!
ПИЛИТО! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
 newsm51
Кри, не се обвинявай въобще, ако беше ги показала снимките на срещата, сигурно нямаше да има толкома усмихнати, а повече замислени физиономии  Laughing . После като ги показвам заедно със отслабналите снимки, няма да е толкова страшно.
Да ви разкажа какъв сън сънувах нощеска - излезли са ми обриви по краката, отдолу - догоре, и отивам на лекар и той пита какво, що, и като разбра, че съм на диета, вика:"Край на всички диети, от това е!"  #2gunfire И се разревах с глас. Събудих се разтреперана и не мога да осъзная това истина ли е, не е ли? Добре, че беше само сън, та да си продължа диетстването и слабеенето. Laughing
Орелийка, вица много ми хареса, и ти също много ми харесваш  Hug
Относно закусването - и аз - има-няма 40 години - не съм закусвала, до 12 ч. не можех да сложа нищо в уста, ама елате сега да видите - с отварянето на очите - в кухнята. Даже и кафето забравям понякога  Laughing

Hug То_ни, prysila, little strawberry, rokipagane, harmony_broken, splitka, krikri, mimi-dessi, fei4kata, popo, cristyn, ilpe, kate787, dida_p, tatianka, FEN, Катя*, teddy06, dorchester, dantelini, liubina, mi6a97, Abrakadabra, Daanitoo, kler, Sun, цвете12, pepelno (+ 8 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема.  Hug
И понеже поетесите в темата нещо напоследък се крият - къде сте, липсвате - един плах нескопосан опит от мен Embarassed :
Когато бях Дюканка
и триците пасях,
бях стриктна и режимна -
и даже отсабнАх!

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 13:39 от diameter

# 460
ВАЖНО И БЕЗ МАЙТАП! Върнах се от първия си поход за трици за днес. Като казах колко кутии искам (от фините са), продавачката ме попита от еди кой си магазин ли ме изпращат.  Grinning После ме попита къде съм спряла колата, а накрая дали съм сама.  Grinning Така че, варненки (а и други дами със същия проблем извън голЕмото село), аз бях сериозна като го предложих. Сега кажете колко искате. В случай, че искате повече, отколкото съм купила, след работа пътят ми ще бъде пак покрай този магазин. Проверила съм, че последният автобус за Варна тръгва в 00:30 ч., а първият в 6:30 ч. И двата са ми удобни. И двете фирми извършват услугата "превоз на непридружаван багаж", така че, мили дами, назовете броя на кутиите.

# 461
И аз не ти повярвах, 2в1 Hug Hug Hug ти си от моята порода  Joy СТРИКТНА дюканка   bouquet
Кри   love001
От твойте уста - в божите уши  bishop  babydust7 .Дано да съм от твоята порода и да ги сваля и аз тъй бързо, като теб, тез пусти кила.  Hug

# 462
Дори Joy, не ми личат, нали? На Дюкан ще да е заслугата!

# 463
Здравейте, мили момичета!
Не мога да се докопам до форума, да ви видя /прочета/ как сте, не можах и на срещата да дойда и толкова съжалям. Толкова много работа имам, че не мога да вдигна главата. И тъкмо си бях наумила в неделя да чета всичко пропуснато и да пиша и ми спряли интернета, защото му изтекъл срока до събота и направооооо.... Сега само ще докладва, че съм режимна, но не съм смъкнала килограми от последния доклад, но см съм смъкнала, защото повечето дрехи са ми леко широчки, което много ме радва.
Прегръщам ви всички и ви желая много килограми и см да си отлитат от вашите снаги!!!
Желая и на всички празнуващи каквото и да било днес, много весело прекарване!!!

# 464
  • Варна
Диаметър, ако не греша си около 6 месеца на режима. Можеш ли да ми кажеш по колко килограма сваляше по месеци ? Моята крайна цел са 26 кг по-малко, но нещо режима взе да ме изморява и затова питам долу горе с какво темпо се движеше ?  Hug

Аби, благодаря за предложението , но аз съм се запасила- имам 3 пакета от големите. Благодаря, все пак, ако закъсам ще свиркам  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт