Бебешка близнашка тема VI

• 18 129
  • 299
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Танини, ако времето позволява, утре ще сме в Борисовата към 12:30. Ще се оглеждам за двойни колички Simple Smile

# 76
  • София
Хелче, ние утре ще пропуснем; обещали сме на Сани да я водим на куклен театър  Laughing

Аз снощи сънувах, че имам тризнаци- момчета  Rolling Eyes; за сметка на това пък тази вечер се обзаведох с първи МЦ, уф много е гадно, бях забравила какво е  Cry

ЧЕСТИТИ СЪКРОВИЩА НА VERA!
Да са й живи и здрави големите бонбони!
Почти еднакви на тегло  Laughing

# 77
  • София
Добро утро Simple Smile
Аз като гледам времето и ние май ще пропуснем. Ще се видим май другата седмица с всички.

Аз някъде бях чела, че Вера е родила. Честити да си й бебчетата и я чакаме да разказва.  Hug

# 78
  • София
Ние малко изчезнахме, че сме болни и хвърчиме при този педиатър , при онзи..., то не бяха капки , инахалатори, накрая пак се стигна до антибиотик, а всичко тръгна от една безобидна хрема. Милите ми ханове , са толкова трогателни, хем болни, хем сълзи и други секреции текат , а усмивките и хилежите ни не спират.
Много благодаря Лорейн, Узи за гимнастиката, че личната ни педиатърка ме нашашка, че нещо не отлепяли крачетата, при поставяне изправени, Теро имал рахит и незнам още какво...та и тази щуротия ще пробвам, дано помогне. Макар че имам спомен, преподавателят ни по ортопедия , да казва: учете децата си да четат, не да ходят, това природата го прави. Но да няма удари по отговорността ми като майка и това ще пробвам. И кърма намерихме, хиляди благодарности на Чо чи, за което, невероятна мама, кърми своите две съкровища и има и за нас  Hug Hug Hug
irka_s  и ние бяхме със запушени каналчета, с промиване с преварена вода с лайка и леко масажче, отшумя много бързо.
ani r къде са твойте бебки? Стискам палци скоро да се гушкате в къщи.  Hug Hug Hug

# 79
  • София
Пития, бързо да се оправяте.  Praynig Браво на майката която ви дава кърма.  newsm10 Това да храниш 4 бебета е направо геройство!

А къде се загубихте всички? Simple Smile то вярно че времето е едно поспаливо...  Wink

# 80
Ооо, мацки не мога да ви изчета днес  Laughing.

Петя, дано нямате повече такива притеснения, и да са здравички Куби и Тери!

Благодаря за съветите за гимнастиката, ние си спортуваме всеки ден по малко.

Кофти време, а? Обаче тази седмица я дават направо гореща  Rolling Eyes!
Стискайте ни палци, децата вече са сами в стаята и тази нощ ще ни е първата разделени  Sad.

Дано спинкат добре.

Лека вечер и до утре!  Hug

# 81
Kassi  тази стъпка е много правилна / според мен де/, разделянето на децата от вас. Аз ако имах възможност също щях да го направя в тази възраст, Въпреки че при нас стана доста късничко поради ред обстоятелства, децата са самостоятелни. Това е много важно при близнаците, а при всички деца. В началото се ослушвах през нощта, и понеже ние сме от кашлящите бях доста притеснена, колкото по - рано толкова по - добре и за децата и за вас.Ще спинкат, въпреки че бебетата са големи хитруши, но вярвам че бързо ще свикнат с промяната Peace

# 82
  • София
Каси  newsm17 дано да спинкат добре и да не ставаш нито веднъж тази нощ Simple Smile А как е Хриси, спа ли предните нощи?
И аз искам да ги отделя, но нали доскоро ставах по 20 пъти на нощ за да давам на Дани биби. Сега откакто си ги намира сам най-много да стана 1-2 пъти, та ако спре да се буди може ни ще го оставя скоро. Трябда много да се внимава да не се изпусне момента, защото аз сега не знам дали осъзнават, че аз през ноща съм там... по принцип аз седя в стаята докато заспят.

Наистина от утре го дават много топло. Това е добре, защото при нас утре ще идват да пръскат за хлебарки и трябва да ги изкарам за няколко часа навън.

Лека нощ и дано да спят всички бебета Simple Smile

# 83
Първата нощ мина добре, катоизключим, че Хриси се събуди в 3.00 и нададе вой за мляко. Не знам какъв е този апетит, направо ми се караше, и викаше. Изпи млякото си и заспа до 7.00. Чак тогава се събуди и брат му, хапна и още спи. Определено Мишо е по-кроткият, той просто не се забелязва, вчера цял ден си игра в кошарата и гък не каза. Е, Хриси не може да стои на едно място, иска разнообразие човека и това е! Да не говорим, че определено е по-страхливият, Михаил пищи от кеф,  а той се стряска и почва да плаче от него.  Laughing

Да ви попитам, може ли този засилен апетит през ноща при Шиши да се дъжи на етап в растежа  newsm78, или пък зъби, всмисъл да има нужда от това нещо. И двамата отдавна отказаха нощното хранене и аз си мислех, че все така ще е. Обаче имам съмнения, че има такива моменти и донякъде е нормално, те все пак още нямат 6 месеца.

Хелче, не знам какво да те посъветвам, но аз моите не ги приспивам. И друг път съм писала уча ги да са самостоятелни. Лягат, гася лампите и излизам. След пет минути са заспали. През деня стоят повечето време сами в стаята си и може би и това помага. Отдавна се хранят сами с шишетата. Не ми се ще да са от децата, които не дават на майката да отиде дори до тоалетната през деня. Обаче може и да греша, може и да са още малки и да не разбират.
Дано ни помогнат тук майките с по-големи близнаци.

Слънчева седмица!

# 84
майчета помогнете ми какви дрешки да взема за родилното и по колко бр ?
на 3 ден живот и здраве бебетата ще са при мен и от болницата ми казаха да си взема дрехички и памперси, ама никой не ми каза какво и по колко и хавлйка трябва ли да взема за тях newsm78 айде за козметика ми е ясно клечки ,шампоанче ,сапунче,олио ако неще се сетите друго пишете ми съвсем се ошашавих #Crazy
благодаря предварително Hug

# 85
  • София
kassi /patrissia/ всяко начало е трудно , ама вие много добре се справяте. Браво на вас , мъжете трябва да са самостоятелни  Laughing Laughing
plampetq явно ще трябва да попиташ по-обстойно , те какво искат, имам предвид от болницата. В ТК, Шейново и Токуда не искат дрешки, само опаковка оригинална на Памперс от големите. Дори в ТК ни забраняваха да ги преобуваме, взимаха ги в определен час за тоалет и те им сменяха памперсите. То за мен беше и невъзможно да ги преобуя, защото след това не можех да ги повия в пелените, някакъв стар бабешки метод беше. А докато лежах за задържане в Шейново, ги виждах новородените, облечени в плюшени цели бодита, които са на болницата. Относно къпънето, само една от акушерките ги къпеше, през останалото време само ги забърсваха с влажни кърпички, тук се сещам , че и опаковка влажни кърпички на Памперс искаха. Козметика не са ни искали. Само дрешките за изписването , но то е съвсем накрая. Чувала съм от Вера, че в Пловдивската болница , също са им искали дрешки. Що не им звъннеш по телефона и да ги попиташ?
Леко раждане и много красиви мигове с мишоците ти желая  Hug Hug Hug

# 86
Момичета, от много отдавна ме няма, но днес имам повод да почерпя! Остаряваме бавно, неусетно почти  Simple Smile

# 87
Fata_morgana, честит празник!   bouquet Много здраве и късмет!

Къде се губиш? Как са девойчиците ти?!  Grinning

# 88
Fata,честит празник  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве,любов и сбъднати мечти
Весел и незабравим ден Hug

# 89
Фата, да си жива и здрава и многооооооооо щастлива. Каквото си пожелаеш да се сбъдва х2  Hug Hug Hug

plampetq, ти къде се ориентира да раждаш? Аз за първи път чувам да се носят дрешки в родилното. При нас ги обличат с тяхни и дрехи трябват само за изписването. Тук искат само памперси и влажни кърпички. Другото е по желание на майките  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт