Бебешка близнашка тема VI

• 18 129
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
във Варна АГ-ВИП питах доки и той ми каза първите 3 дни ги обличат при тях и на 3 ден ги носят на майките и тя си ги облича с нейни дрехички бебчетата са си при нея
мисля да взема 4 бодета и 4 гащеризончета и разбира се памперси и мокри кърпички това достатъчно ли е за престоя newsm78

# 91
  • София/ Плевен
plampetq , според мен е по- добре да вземеш по 4 на дете (4 бодита, 4 гащеризончета). Когато са мънички бебчетата често повръщат и е хубаво да имаш повечко резервни дрешки. Особено ако смяташ да гладиш дрешките след пране- пране и гладене ми се струват невъзможни в болницата. Първите няколко месеца след раждането моите деца са повръщали по 4-5 пъти между храненетата и се налагаше доста често да преобличам. А и като сменяш памперсите доста често се напишкват Grinning. Дрешките ще са ти нужни така или иначе, така че не е излишно да си предвидиш повечко за болницата. Дано да не се задържате много там!  bouquet

# 92
  • София
plampetq и аз мисля, че по-добре по 4 за детенце. Наистина в началото понякога се налага доста често да се преобличат. А пране и гладене в болницата ми се вижда невъзможно, по-добре някой близък да ти носи чисти и ти да връщаш мръсните Simple Smile Когато Лора беше на 2 месеца се наложи да поседим 5 дена в болница и си бях приготвила едно малко сакче с дрешки и пак се наложи да ми носят чисти Simple Smile Сега се сещам че може освен дрешките и по 1-2 пеленки да си вземеш да им постилаш като ги преобуваш и по едно оделаце за всеки случай. Предполагам че ще ти ги дадат в колички (креватчета) и сигурно ще имат и одеалца, но си спомням че в ТК бяха едни дебели, та по едно тънко сигурно няма да ти е излишно.
Успех и дано да не се наложи да седите много време в болницата.  Hug

# 93
благодаря ви!!!!! наистина тогава ще си взема повече дрешки  и лигавчета че то и там няма кой да ми носи:( ще раждам в друг град

# 94
Малко късно се включвам, но понеже на същото място раждах, да  си кажа. Ще ти трябват минимум по 4 бодита и гащеризончета за всяко бебче. Вземи си и хавлийки, пеленки, одеалца/ тия в болницата са ужасни/. Във ВИП-а може и да остане някой от близките ти да ти помага през деня - бебетата ти ги оставят да се грижиш сама за тях. Идват само да ги къпят. Аз лично бях се ужасила от безкарйните визитации - обличай, събличай - не ни оставяха на мира. Имаше една акушерка, която идваше да ги къпе и ми ги оставяше и двете голички, пищящи и замръзнали. Чудех се кое по-напред да облека.

# 95
Честит рожден ден на mecheto! Много здраве, щастие и послушни дечица!   bouquet

Мами, да имате мнение за детска кухня "Джуниър" в столицата  newsm78?! Оказа се, че има пункт до нас,  затова питам.

# 96
Честит Рожден Ден, Мече! bouquet Ние от една зодия се оказахме Party Много щастие, любов и да си най-обичаната жена и мама!

# 97
  • София
Мноого празници при нас Честито на рожденниците  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Честити на рождениците Fata Morgana и Mecheto, с малко закъснение  Confused

Още много поред години да празнувате!

# 99
  • София
Честит рожден ден Мече!   bouquet Много щастие, късмет и любов! Весело изкарване!

# 100
  • София
Честит Рожден ден на Мечето   bouquet Много здраве , щастие и детски усмивки.

Ние май скоро ще си имаме първо зъбче. Вчера докато се храним ми си чу , че Цветан тропа по лъжицата. И като погледнах - на венеца се вижда зъвче, но още е наравна със венеца. Това води ли се за избило или още не  newsm78? Много ни изненада , защото нямаше никакви проявления.

П.С. Хелче, вече във втора тема ме изпредварваш  Laughing

# 101
Благодаря ви, момичета за вниманието Hug Hug Hug

# 102
# 103
Креми, нямам нито един близък с тази кръвна група, мъжа ми скоро дава кръв, но той е друга кръвна група. Съжалявам, че не можем да помогнем на малкото сладурче.

Момичета, ние сме малко болни. Може би настинка, знам ли. Сополи, температура снощи Хриси беше с 37.9, после спадна на 37.4, сега сутринта 37.3 и това в дупето. Според вас висока ли е? newsm78
Давам панадол, вит. Ц-е по половин ампулка дневно, и пръскам стеримар в нослетата. Вчера им дадох оксилококцинум и коризалия по една доза.
Хриси има насълзени очички и много кихат и двамата, но пък са весели тази сутрин. Спаха си сами в стаята си и то добре. Кажете как ви се струват тези оплаквания. Може ли да е зъбче, но венците не са побелели, въпреки че си хапят ръцете нонстоп и мрънкат. Ако се влошат ще викам лекар, но дано не стигаме до там. Дали не е от променливото време, ту топло, ту студено.  newsm78

Благодаря ви! Хубав ден! Дано бъде слънчев.  Grinning

# 104
Каси, бързо се оправяйте Hug На мен такава температура не ми се струва страшна, още повече щом са весели Simple Smile Тук в Холандия 37,5 въобще не я считат за температура. Съветват те да се обадиш на лекаря само ако детето поддържа над 39 градуса в продължение на 3 дни  #Crazy Аз не знам дали бих издържала толкова, но според тукашните лекари температурата била защитна реакция и е нормално явление. Трябвало да се даде възможност на организма при евентуална зараза сам да се пребори, а не веднага да се дават лекарства, защото така се отслабвали имунните защити. Има логика и явно и действа, защото тук децата в дъжд и студ са все навън и са много калени. Не ми прави впечатление да боледуват много.

Понеже от дълго време не съм писала да ви разкажа как при нас е весело  Crazy Мариза вече има 2 зъба и пълзи, така че покоят окончателно свърши. Сега само да се обърна и след малко чувам шляп-шляп по пода, някой върви след мен. Джордана е много смешна защото и тя иска да пълзи, а още не може. Клати се на четири крака или ляга по корем и маха с "перки" като риба на сухо. Ох, дано после поне понякога вървят в една посока  Joy
Иначе и много ядат, направо не знам къде побират толкова много!!! Мамите, които храните с пюрета, по колко изяждат бебоците ви? На моите не давам пюре, но изплюскват вечер заедно по около 300 гр. зеленчуци + месо или риба или жълтък + кисело мляко + кърма.... Накрая направо не могат да се движат  #Crazy
Но пък наддават добре и сигурно си наваксват. То на нас майките все не може да се угоди или малко ни ядат децата или много  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт