Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 142
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Слагайте снимки ей, само трима ли ще сме на 1ва страница,който сложи той ще има Mr. Green

Rolling Eyes Предполагам че за Великден ще си имаме ново оформление и предлагам, Иси не чети

(Да вземем да измислим награда за Иси!)Предложения на нисък шрифт! Mr. Green

# 226
Честит рожден ден, Марти!!! Бъди живо и здраво, палаво и много усмихнато дете!!!
Честит рожден ден, Амери!!! Бъди винаги усмихната, красива и много щастлива!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Момичета, вчера си мислех за хомеопат в Смолян и се сетих, че varvara беше питала майките от София за добър хомеопат за Виктор. Дали някой, който ползва такъв й е пратил мнения и координтаи? Дано lala чете и да препоръча някой.

Иначе Гергана вече е по-добре, остана кашлица, доста лоша, но се надявам да се оправи в най-скоро време. Днес хапна малко пилешка супа и съм много щастлива, защото последните 5-6 дни нямаше никакъв апетит. Направих един бабешки сироп за кашлица с лук, захар и вода, дано помогне.

Иси, надявам се, че няма да е късно в неделя да кача снимки на Гери, че в момента изглежда не много добре - постоянно е със сополи на нослето и не върви да я тропосаме така.  Mr. Green

Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 14:33 от Дю

# 227
Хей, Чаровно Овненце, честит празник! Hug
Много здраве и усмивки ти желая!

Иска, да ви е жив и здрав баткото и много да ви радва!

Мами, да ви питам... дали на някоя от вас мъника спи на високо- или на "втория етаж" или просто на по-високо легло и имате ли проблеми?
Че ние в момента му мъдруваме тясната детска стая и го мислиме това като вариант/под креватчето да е гардероба, не много висок/, но мен ме е страх. Естествено, няма още от утре да започне да спи там, като гледам как ни търси нощем ще е сигурно след 1-2г, а и преграда ще има, но веднага ми минава през главата как става насън, бълнува и пльоооос и други такива. Thinking

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 23:15 от Nanny

# 228
Амери, честит рожден ден! Много здраве и семейно щастие ти желая от все сърце!!!  Hug

Иска, да ти е жив и здрав Марти. Много здраве и безгрижно детство!

Момичета, не съм Ви забравила! Имаме доста проблеми от няколко дни и заминаването се отлага с 2-3 дни. Пустата кола се счупи като си тръгнахме в сряда от София, прибрахме се с пътна помощ. Лошото е, че трудно се намира точно тази част, та чак утре ще е тук.....Абе лудница, неприятности, харчове и ред други. Но важното е, че сме живи и здрави и това не се случи на път за там!  Praynig Peace

Иначе какво да ви кажа, добре сме....дори много добре, като изключим главоболията покрай колата. Много съм щастлива, че Калин е с нас....А Ема....Ема едва ли има по-щастлива от нея в последните дни. Тя просто не е на себе си от щастие, умира за баща си, а мен не ме бръсне за жива! Голяма любов са двамата.
Бързо оздравяване на болничките!
ще се включа пак когато мога, и задължително ще ви пиша преди да тръгнем, няма да ви забравя. Ели, и друг път да не ти миинават подобни мисли!  Naughty

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АМЕРИ! Пожелавам ти най-важните неща - да си здрава, да си обичана и късметът винаги да е с теб!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАРТИ НА ИСИ! Иси, пожелавам момченцето ти да расте умно и усмихнато дете. И разбира се да ви радва много! Hug

И на всички, пожелавам уикенд изпълнен с много усмивки и добро настроение![/glow]

# 230
  • София
 newsm67ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА АМЕРИ!ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ! newsm67
 newsm59Честит малък рожденник на Иси-да ти е жив и здрав и все така да те радва! newsm59

# 231
  • Варна
Ехо wavey! Привет от нас!
Отдавна не съм писала, но непрекъснато ви шпионирам ooooh!.
Тошко е добре, расте и всеки ден с него е неповторим Hug. Опитва се много неща да казва и да повтаря. Някой думи си ги съкращава по свой начин, но ние си го разбираме - важното е, че се опитва да общува с нас. Радвам се на всеки един миг прекаран с него Heart Eyes.
Искам да пожелая на всички болни дечица бързо да оздравяват, а здравите да стават още по-здрави.
Рони пожелавам ти много късмет там където сте се запътили. Признавам си, че мъничко ти завиждам, защото аз така и не успях да накарам съпруга си да заминем някъде, но той все казва, че с неговата професия е половин емигрант.
Някой питаше за легло на два етажа. Големия син като стана на 2 год. му направихме такова в стаята и до ден днешен спи там и не сме имали никакви проблеми - то си има решетка и не се притеснявам, че може да падне.
Чао за сега от нас!  bouquet

# 232
  • София
Честит рожден ден мила Амери.Пожелавам ти здраве и цялото щастие на света.

Иси,и на твоето съкровище честит празник.Жив и здрав да е и да ви радва много.

# 233
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey
Amerie, честит рожден ден! Здраве, лично и семейно щастие!

Isi, да ви е жив и здрав порастващия юнак! Безгрижно детство!

Аз току що се завръщам от много изморителна командировка в София! Успях все пак да хвърля един поглед на последните страници.
Ронка, стискам палци бързо да минават неволите и щастливи да поемете заедно към новото предизвикателство!
На всички болнички -бързо оздравяване!

Лека нощ от мен! Ще слагам снимчици в неделя, утре отиваме за 2 дни на почивка и ще снимам Вяра в акция!

# 234
  • През девет земи в десета
Влизам на бързо да честитя на Амери,миличка,да си жива и здрава,много,много любов и щастие в семейството Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Намерих си белята с Бейби Айнщайн,Цвети не мога да я махна от компютъра вечер Laughing,затова не се чудете,че ме няма,от работата вече е почти невъзможно да се пише и няма смисъл,по-добре да дразня лъва,иначе хвърлям по едно око.

Бета като се оправи гадното време ви чакаме,само звънкай по-упорито Hug

# 235
Амери, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден,Марти! Много да ви радва,слуша,да ви е жив и здрав!

# 236
Нани:и аз доста мислих какви легла да сложим в детската.И мен ме е страх от двуетажните,та накрая сложихме такива,на каквито аз и сестра ми спяхме.Казват им тип''Сандвич'',едното се издърпва под другото.Пък и така ще могат да спят на тях и възрастни хора,някоя баба например,дошла на гости,която едва ли ще се навие да си легне на 2ет.на двуетажно легло.Пък и пестят доста място,леглото се прибира през деня,когато не се ползва.Тук съм снимала точно след майсторите,които го сглобиха: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156717&photo=44

Днес ходих на ендрокринолог,хормоните са ми супер и пролактин ми беше пуснала, и той е ок,даже ме пита дали имам достатъчно кърма,като ми видя стойностите.Каза ми да я отбия,когато аз си реша,дали сега,дали на есен.Незнам какво да я правя сега. newsm78 Кърменето не ми тежи,а и тя си иска.Оставам нещата така,пък каквото стане.Мамите,които кърмите още,мислите ли скоро за отбиване или чак след втората годинка?На мен не ми пречи и до 3 год. да я кърмя,ако издържим,нищо че ни взимат вече на бъзик,а майка ми,сестра ми отдавна са ме обявили за куку. Confused Хубаво поне,че половинката ме подкрепя изцяло.

Отивам след малко да лягам,че до сега чистих,утре ще имаме гости.Лека вечер. Hug

# 237
БЛАГОДАРЯ ВИ, много сте мили  Hug

# 238
  • Варна
Мила Амери,Честит Рожден Ден!!!

Честит Рожден Ден на Марти!Много здраве и безгрижно детство му желаем!

# 239
 Hug

Писна ми от пилене на главата това така,това онака,нашия човек все много знае,еее как го намерих незнам,накрая изпуших и взех с лошото да види, че и аз мога,казах или отиваш с Юлия до магазина за пиле и после се гледате,или ти готвиш,переш ,проскаш,чистиш навсякъде,подреждаш дрехите по шкафовете,а ние ще се гледаме,ми писна ми бе ,все много знае ,а хич не я гледа,а сега да го видим!
 Хорските бащи си ги гледат децата събота и неделя само татковци а нашия една неделя формула,друга неделя мач,трета неделя му се спяло,четвърта имал работа,детето аз си го отгледах той само знае да дава акъли,почвам събота и неделя да се правя на работна,да се гледат,не само да знае,и не мога и да се изкъпя даже време нямам,а той жиивооотт! Confused

Айдеее

И още деца ще ми иска аз да не съм за разплод,и аз искам ,ама като се виждам че не смогвам и не помага, да не съм луда,ще поживеем ще видим Crossing Arms

Напуши ме вече гняв,ама да си го излея

И познатите му дето се развеждат със жените си направили им по 2 деца  и след 15 години им скимнало че вече не им е интересно и се развеждат заради някви пикли,а жената дето си е дала живота и младостта за тях и е..ват маката!

Ооох

Ето нещо за подобряване нанастроението след всичко това, ми го пратиха по скайпа без да подозират, ми малко ми го подобри де...http://bgbudo.com/gm/gm.htm

Хайде дано е весел денят на всички ни и уикенда и ,,да взема да ставам да почистя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт