Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 140
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ох,Ели-съчувствам ти!От сутринта си бясна-това хич не е добре!Аз нямам такива проблеми,защото нашия тати много се грижи за малкия,когато не е на работа.Наистина често се случва да ходят до парка,докато аз върша къщна работа.Ако сме си вкъщи обича да му прави куклен театър-той измисли всички имена на плюшените играчки и му разиграва сценки,та после като го няма,малкия мен ме кара да правя разни неща,но аз незнам как и той се ядосва,викайки"тати,тати".
Мисля,че всичко идва от самото начало-да свикне с него от новородено,ако не си му я давала като малка,той може би не е свикнал да се грижи и е решил,че това е само твоя работа.Наистина давай му я по-често и мисля,че скоро той сам ще търси компанията и да си играят-успех! Hug
И не се ядосвай-давай го по-спокойно и ще видиш как нещата ще се наредят! PeaceДнес е събота-отидете заедно на разходка,на зоопарк,на куклен театър-заедно,ако не си създавате приятни емоции-няма кой.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 11:21 от didito.

# 241
Диди права си! Peace

Отгоре на това имам гъби,казвайте някой беше споменал за някакво еднократно се пиело и край?Май Попова беше казала или се лъжа,,та как се казваше  и помага ли наистина...

Писна ми от доктори и нищо не ми помагат! Confused

# 242
Ох, Ели колко добре те разбирам ако знаеш. Simple Smile И при мен е същата работа, но нашият тати не мързелува пред телевизора, а ходи на работа всеки ден. И ми е неудобно да го притеснявам с гледането на Венци. В малкото свободно време - това се 3-4 часа вечер го оставям пред компютъра и аз съм с децата. Но ми е жал за него. Макар, че и на мен ми писва понякога Sad Но, така ще е поне до първи май. След това май ще е по-зле, защото ще се прибирам от работа уморена и същата домакинска работа пак ще ме чака. Чак не ми се мисли. Предложи на твоя да си избере един ден от седмицата и да го посвети на малката. А ти излез и се позабавлявай с приятелки. Дори и на кафенце да е. Важното е да се отделиш за малко от битовизма.

# 243
  • Варна
 Hug

Ели,да ти кажа искрено съжалявам че при някой двойки се получава така.Аз в лицето на моят мъж, имам  страхотна подкрепа.каквото правя аз го прави и той ,сменя памперси,играе си с Димитър,абе не мога нищо да кажа напреки.даже някой вечер като се разплаче и не може лесно да се успокои,скача от дивана в хола/ние с Дим сме в спалнята/и започва да го разнася,люшка и накрая си го взима при него в леглото и ме оставя да се наспя.
Кажи му  на твоя да си избере  един ден от седмицата,и да го прекарва с малкатата.той да я сменя,храни и т.н.а ти бегом навън.Просто му кажи имам работа излизам и толкова.така по-лесно ще свикне с идеята,че и той трябва да полага грижи за дъщеря си.някой път трябва и по-разко да се процедира за да те ръзберат от отсрещтната страна.имам много примери около мен Peace
А за хапчето за гъбите,Синео4ето май писа newsm78

Амери,едно е да ги пляскат по дупетата в яслата,друго е по главата Close.В Добрич има една ясла,в която ги щипят по вратлетата че много боляло,и после ги мажат с някакво мазило да не личи Sick #2gunfire  Чесно да си кажа ако разбера че мойто го щипят или бият,не огтоварям за постъпките си Naughty

Рони,бързо справяне с проблемите и много щастие ти желая Hug.Не пишеш в скайпа,ясна работата Heart Eyes
Нанни,и ние умуваме за детската стая.ще трябва да преправяме хола на детска и направо незнам как ще стане работата.ние сме в двустаен и като се нанасяхме не съобразихме и си взехме супер спалня,която сега не ни се жертва Embarassed.края на лятото ще го мислим.
Арлина,много хубава къща и обзавеждане  bouquet.разгледах ти снимчиците Wink
Пиги,може да е обсъждано вече,но това бебе Айнщайн откъде се намира/тегли/ newsm78.аз останах с впечатлението че е някаква телевизия Embarassed Embarassed Embarassed

Утре става седмица без бибата.Премахването успешно,едно на нула за нас с татито bowuu

Момичета,незнам дали сте попадали на тази тема,ако не ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.260

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 21:09 от jorjito

# 244
Ели, хапчето е "Мико Макс" - за гъбите  Peace (има го в опаковка по 3 бр. - за 3 поредни седмици).
Аз съм на същия хал, от прекалени промивки съм си разрушила средата, и един басейн и съм готова. Сега са ми изписали и едни вагинални глобули, за регулиране на пх-то. А бе скапана работа  #Cussing out
А за семейните ти неща, кофти  Hug Моя пък толкова ми помага, чак ме е срам да си призная  Grinning Но, докато си го намеря такъв добър, бая зор видях  Mr. Green
Жоржи, аз вчера като я взимах, намекнах на едната г-жа, и тя като взе да ми се обяснява, че нямало такова нещо и разни такива  Wink Ще ги следя аз, намекнах им само да си имат едно наум  Naughty

# 245
  • Варна
 HugДобро утро

# 246
Амери мерси за инфото за името на лекарството,аз вчера си взех самоволно Максмирор 500 и вече съм по добре,но след него отивам на микробиология,и ще трябва и нещо за имунната система да пия,че пролет съм все така..

А вие не се притеснявайте за мен,аз си рева профилактично, но  кво да се прави,ще го сръгвам поне в събота да я гледа!Вчера комшиите ми казаха че в мазето щял да я вкарва, толкова го  е подлудила навън,а иначе излизаме с приятелки често, но докато спят и то свикнал е на майка му да прехвърля ангажимента, като живеят с майките си е така( Мъжете ) ooooh!

А някой това хапче мико макс взе ли го и какво след това край ли? newsm78 newsm78 #Crazy

Хайде весел ден,Арлина   и аз ще надникна ДА ВДЯ СНИМКИТЕ..

# 247
Ели, а бе душко, аз точно това хапче, пих в продължение на два месеца - всяка седмица.  Mr. Green Освен мен и мъжо, та за това написах, че има в опаковка по 3 бр ( излиза по евтино)  #Cussing out После два месеца бях Ок, и нали ходихме с моя на Сандански и аз първа кипра в басейна, щот си мислех, че съм ги уморила гадините, пък то , не  Mr. Green И сега съм пак на стартова позиция  Grinning
Аз също съм си правила - микробиология, и доста се доверявам на гениколога си. Човека ми каза, през два -три месеца - профилактика.
Сори, че пиша такива неща в темата, ама бързам  Outta Joint

# 248
Значи няма да го взимам,аз съм доволна от тези глобули за втори път ги ползвам и имат ефект за всичко поне!Така пише в листовката де!
А нещо за имунната система някой ще каже ли?

Къде сте ей, уикендите никой няма  Crossing Arms

# 249
Здравейте момичета.  Hug
Откраднах си малко време, и ви навестявам. Ние утре сутрин тръгваме. И тъй като незнам дали ще имам възможност да се включа пак дотогава. Ви казвам чао от Българска земя! Като пристигнем и настаним ще ви пиша.  Peace  Hug

# 250
 Hug Hug HugРонка, само положителни емоции ви пожелавам да имате там HugУспех, мила и не ни забравяйте с Емката! Hug
Лек път!!!

# 251
Ронкааа,отмъкна ми ти снахичката хубавичкааа newsm45Ама аз много не се кахъря,защото французите не са от най-атрактивните мъжаги/Ллаче,не се засягай мила!Има винаги и изключения/Много прегръдки на трима ви и дано имате късмет в това щуро начинаие PraynigЕх,че ви завиждам на меракааааааа.Само да си ни забравила,ейййй Naughty
Ели,какво да ти кажа...Не познавам точно мъжа ти и с какво се занимава,но най-сигурният начин да имаш мъж до себе си/на теория,разбира се/ е да си хванеш я учител,я някакъв държавен служител с работно време от 9.00 до 5.00.Иначе шанс душо,никакъв.В частния сектор е така и  аз съм на същия хал.Ако ще те успокои,моят мъж никога не си е бил ,както му е редът в къщи.Преди ходеше на мисии по 3-4 месеца в Африка или Азия,сега пък работи по 7 дена в седмицата и оправия няма.Но знам,че не го прави,защото му е кеф,а заради работата и семейното благополучие.От друга страна,замисли се,че например моряшките мами са по.зле и от нас даже.  Анет да каже какво й е ,че и с две деца NaughtyТака,че винаги има и по-зле .
Отнсно имунната система,вземи си пчелно млечице

# 252
Ронка, успех миличка. Лек път и дано да стигнете без проблеми. И най-вече всичко да ви е по мед и масло от тук нататък.
Tizija-недей да плачеш.   action032 Ще си имаш снаха - французойче  Wink
Сега се сетих, ще дам една задачка на Рончето, ама като се освести в новата обстановка.  Crazy Че нещо съм закрастена от тоя Ларедут.  hahaha
То не е от уикенда, че ги няма всички, а от хубавото време. Ние вчера бяхме 4 часа по площадките  1swing smile3540 football topka piasyk

# 253
Момичета, имам нужда от вашата помощ. Моето мъжле тази нощ отива на подбор. Ще ви моля да стискате палци утре. Praynig Там ще се определи кой е за съкращение и кой остава на работа. Дано да е от вторите Praynig Praynig Praynig/Много хора трябва да се съкратят-8000души Sad/. Знам, че има и други момичета, чийто съпрузи са военни. Дано да си запазят работата. Praynig

# 254
  • Варна
 Hug
Рони,желая ви попътен вятър.Дано всичко да е както вие го искате  bouquet  bouquet  bouquet
Ети,успех на мъжът ти.стискам му палци,дано да го оставят наработа Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт