Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 092
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Иска, да ти е жива и здрава рожденничката!
Честит ви ден на шегата!
Ама и от форума каква бъзикня са ни пусналиии LaughingАз съм Фронтови изтребител Joy

# 31
  • Варна

Иска,да ти е жива и здрава сестричката и много да се слушкате!

Честит 1 април!

В един прекрасен пролетен ден майка и баща се връщат от родилното отделение с новородено момиченце. Вкъщи ги очаква Иванчо, който изобщо не подозира за вълнуващото събитие. Чудейки се как да му съобщят радостната вест, без да го озадачат твърде много, а и за да не започне с въпросите "Ама откъде дойде бебето?", на които те не били готови да дадат отговор, родителите отворили вратата и с усмивки до ушите казали:
- Иванчо, купихме ти сестричка!
- Знам, знам, за глупости пари винаги намирате, а за колело никога!

# 32
  • София
Честит шегаджийски ден и от мен!Сузи-много як виц! Laughing Laughing LaughingАз пък още съм щурмовак,но очаквам повишение! Simple Smile
Иси-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕСТРА ТИ!Да е жива и здрава,все така да се разбирате,подкрепяте и обичате!

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 12:36 от didito.

# 33
Иси да не ни лъжеш че има рожден ден и ние тука си поздравявамеее,а ти имаш ли сестра?Че съм забравила  Crazy

# 34
Иси да не ни лъжеш че има рожден ден и ние тука си поздравявамеее,а ти имаш ли сестра?Че съм забравила  Crazy
Имам имам и рожден ден има  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нещо не ми идват лъжи днес Crazy

# 35
 smile3502

newsm59 newsm59 newsm59 и на Пламебг макар че не влиза в нашата темичка отдавна!

Иси ако ти правиш линка махнем някои дет не влазят Thinking или ще е трудно да се издири кои са newsm78,ако всеки от нас каже по някой който е забелязал ще е по лесно да се отсеят!И както Нан вика да има и снимки да се запаме от време на време ама малки!

# 36
  • София
Иси,да ти е жива и здрава сестричката.

Мен на първи април хич не ме бива с лъжите.Ама да взема да измисля някоя хубава и сочна лъжа за мъжо довечера. newsm78

Аз ви се оплаках вчера от моето мрънче,но днес да чукна на дърво имам най послушното дете.Дано му е било временно това състояние.

За първа страница на темичката и аз да кажа,че съм съгласна с всичко,което решите.Нищо не разбирам от тези оформления и пак ще чакам на специалистите.

# 37
Иси, Честит рожден ден на сестричката ти! Hug Много сбъднати мечти, усмивки и здраве и желая!

Честит 1 април! Повече шеги и по-малко лъжи  Wink
Амери-ами днес ще спим на яслата. Обадих се в 13.30 часа и беше заспал, но и предният път пак спа. Tired Дано да не плаче Praynig Ще си го прибера в 15 ч.след закуската.
Бета- fingerscrossed за днес  Hug

# 38
Iska,благодаря ти много HugМного си мила.Страхотно топло е усещането да знаеш,че има хора на които можеш във всеки един момент да разчиташ.Да ти е жива и здрава сестричката   bouquet
Ели,съгласна съм с теб да се отсеят някои мами,които откакто сме родили не са влизали Naughty
Толкова гадно и потискащо време SadДавата го до края на седмицата така и просто нямам идея как ще издържаме в къщи със зверо ooooh!   

# 39
Минавам само да ви поздравя и да се запиша в новата тема! Hug

Честит 1-ви април! Весел ден на всички!
Честит рожден Ден и на сестрата на Иси!

По-късно ако остане време пак ще пиша, че имам много за казване, но сега трябва да излизам!
 bouquet  bouquet  bouquet

# 40
  • Варна
Здравейте Hug
Честит ви лъжльов ден Laughing

Иси,Честит Рожден ден на сестричката ти!Да е жива и здрава и много щастлива!

Тя май беше наборка Wink

Бетта Hug Hug Hug
Лала,много хубави подаръци си получила Heart Eyes

Сузи много готин виц hahaha

На мен нещо пак ми е депресарско Tired и само се карам на мъжо Embarassed.Той горкия пишман ще стане,че си остана в къщи Thinking

Затворихме магазина и сега почиваме Confused.то егати почивката в това време

# 41
Привет честит ви първи април Wink

Честито и на сестричката на Иси. Да ти е жива и здрава и много щастлива.   bouquet
Бета с теб сме миличка.  Hug

Днес бяхме на интервю с хомеопат за Криси, но то малко не се състоя. В смисъл започнахме и като казах какъв е проблема, хомеопатката ме попита дали ме е плашило куче по време на бременността и като и казах да реши, че проблемите ни с Криси идват от това. Даде му някакви 3 гранулки и ни изпрати, разбрахме се след месец да отидем пак на интервю, дотогава действали гранулките за силния стрес, които се е предал и на детенцето.  ooooh!

Спирам че искал Марти пу- да му пусна да гледа как сме ги снимали с приятелчето му  Wink

# 42
  • София
Дани,при кой хомеопат ходихти.Дано помогне.

Жоржи,що се караш толкова на мъжо и я кажи на Друнди какво му е че не спите нощем.

Бета,как си?

# 43
Супер кеф! Party Децата заспаха в 20 ч. и досега щурмувах нет пространството. Венци е спинкал днес на яслата. Дано да свикне бързо, че на 1-ви се връщам на работа Rolling Eyes
Мен днес никой не успя да ме преметне  WhistlingБях в защита цял ден  hahaha
Де-си-оздравяхте ли с Лъчи? Hug
Tizija- в това време с Венци си правим разходки до нашият магазин да глътне малко чист въздух или ходим на гости на някое негово връстниче.
jorjito-дано излезеш бързо от това състояние. Може да е пролетна умора. Hug
Бета-как си миличка?

# 44
Добро утро, хайде кафето от мен.

Супер кеф! Party Децата заспаха в 20 ч.
Ети, ето така искам всяка вечер.  Whistling

Бета, пиши как си!

Общи условия

Активация на акаунт