Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 157
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Isi да не би да си подписвала трудов договор на новото място? Аз друга причина не виждам да ти спрат майчинството  Thinking Но дори и така-би трябвало да го в земаш половината  Wink
да подписах и съм на ново работно място ,но подадох всичко като си е реда и пак няма

# 196
  • София
Иси-и аз нямам проблеми с майчинството,но още се водя към фирмата си.Не трябва ли вече към новия работодател да се обръщаш? newsm78Защо не питаш счетоводителката?Айде,дано скоро ги вземеш паричките! Peace
Рони-добре дошъл на мъжа ти!Чакаме разкази след бурната нощ!Как е у Францията,справя ли се,той колко време ще остане?Или тръгвате заедно?
Ели-направо ме обърка тотално с тези теории за земетресенията! Shocked
Успех на всички с диетите! Peace
И болничките да оздравяват! HugТиция-чакаме резултати.. Praynig

# 197
Иска,наистина виж при работодателя,ако не вдигай на балон НОИ.
Аз след малко отивам при доки да нося изследванията,пък да видим.Просто вече съм пред инфаркт,защото от сутринтаот 6.30 до 9.00 го чаках да се изпиша в чашката,та да занеса и урина. SickСтискайте палци,че така съм се спекла от притеснение...

# 198
  • София
Тиция-стискам палци! Praynig

# 199
# 200
Ще напиша нещо съвсем кратко, относно диетата ми - ЕФЕКТА Е СТРАХОТЕН, и не се тревожете, че не ми мърда лентичката. ДА - има и моменти на задържане, което е нормално, а и не се препоръчва рязко отслабване. Има доста фактори които повлияват това задържане ( като ПМЦ,МЦ и т.н.). Идеята е, да си спазваш режима на ханене, и нещата си вървят, без напрежение. АЗ съм доволна, а и не се отслабва само на кг., има промяна и в обиколките.
Препоръчвам, на всичките си познати именно такъв вид режим на хранене. Разгледайте книгата, или влезте в темата на форума. Всеки сам преценява, дали това е за него.
Ето, за всички, които мислят как ми действа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228366&view=1&photo=1, последните снимки, са от 30.03., дънките с които съм убута са от 2004год, а сакото въобще не можех да го закопчавам.
Минавам само да ви кажа, че днес става 1 месец от моята диета  Grinning
Да се отчета на всички, които се бяха притеснили относно лентичката ми. Е, ми мръдна с още -0.200 гр / или общо -5.7 кг, в обиколките промените са засечени за 23 дни - талия -8 см, ханш -3, бедро -2.5см
Добавих и две нови снимки в албумчето ( линка е по-горе, в цитата), та да не ме мислите - Добре съм  Peace
Съжалявам, за острия тон, но ми идва в повечко  Sad

# 201
 Hug
Леле, два дни не съм влизала и като ви прочетох.... изтръпнах Shocked толкова много болнички Sad Дано се оправяте скоро и без усложнение да се минава! За болничките, по още едно допълнително гуш Hug от нас!
При нас за сега всичко е нормално. Нали започнах нова работа тази седмица. Проблема за сега е, че много срещи ми се налага да ги правя след 17ч. и само звъня телефони да координирам кой да вземе бонбона от яслата.
Амери,  Grinning! Много добри резултати! Арлина  и ти също! Бравосссс на всички диетуващи! Аз ли излязох най-несериозна newsm78
Вети-добре дошла! както вече са ти посали момичетата, дай инфо за вас.
Рони,още не си казала как мина бурната нощ?! Да не би още да не е приключила??? Wink
Ели, до сега не бях чевала такива теории за земетресенията? Ох, и мен много ме е страх!

# 202
  • Варна
Тиция стискам палци Praynig Praynig Praynig
Рени,veti_d, и на нас не ни се беше случвало да заспива сам,ама...заспа.все някога идва първия път Wink
Амери,страхотни резултани си постигнала Heart Eyes
ANY79,Жоржи,Джорджи както ти е удобно.Все съм аз Mr. Green

# 203
Лети, стискам палци всичко да е наред и да не е нещо сериозно. Пиши като разбереш резултата.

Иси, ами на мен ми го превеждат заедно със заплатата и заотва мие рредовно. Но един болничен от този месец не са ми превели, така че ако го чакаш от НОИ от умрел писмо.

Земетръската, не се обаждаш. Като тръгвате поне минете към нас.

# 204
Тицияfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  action032
 welcome на новото мамче  Grinning

# 205
  • София
Амери-браво за резултатите!Ама нещо не разбрах какво ти е дошло в повече..да не сме те обидили,бе душа? Hug Hug HugАко е така-сори! Peace
Тиция-какво става с детенце?

# 206
# 207
Бързо ми минава  Wink В дупка съм  #Cussing out ОСТАРЯВАМ  Mr. Green  Whistling
Да цункате болните дечица, от леля им Сърдитка  Hug

# 208
Иси, ами на мен ми го превеждат заедно със заплатата и заотва мие рредовно. Но един болничен от този месец не са ми превели, така че ако го чакаш от НОИ от умрел писмо.
Вчера свекър ми отиди до НОИ там са му напълнили ГЛАВАТА С ГЛУПОСТИ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО ,НО НАЙ-ВАЖНОТО ОТ КОЕТО АЗ СЕ ИЗУМИХ Е ,ЧЕ ЩЕ МИ ПРЕСПАДНАТ ОТ МАЙЧИНСТВОТО ЗА 3 ДНИ БОЛНИЧЕН. Shocked #2gunfire #Cussing outЕ казвам аз от заплатата ми го взеха (нали там колкото дена си работил за толкова ти плащат ) и втори път от майчинството .Иначе ми изплатиха 30лв. болничен.Това ,ако не е геноцид здраве му кажи. Вчера са ми и одрали и колата и съм бясна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тиция мила днес ще се опитам да се свържа  с теб да видя как е дететнце.
Все забравям добре дошла на новата мама. welcome
Амери мила я по-ведро знам ,че утре имаш рожден ден иди и си направи прическа ,купи си нещо за себе си и излез от тази дупка иначе ще дойда и тогава не отговарям Mr. Green
Слънчев ден ви желая ,че ме чака много работа.  bouquet

# 209
Иска, хайде идвай  Hug И съжалявам, за проблемите. Аз нямам проблем с майчинството, но си го взимам от ф-мата. Счетоводителката, го тегли и аз ходя когато реша.

Общи условия

Активация на акаунт