Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 158
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Юли е трети ден с Т назнам вече....и сополки и е една криваа ooooh!

# 211
  • София
Ох, колко болнички дечица  Tired  Hug
Влязох да ви дам линк към една темичка със смешки, ама то не ви е снях сега  Sad

Като се оправят дечковците тогава можете да попрочете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185445.0

# 212
Здравей те момичета .Аз не съм писала от много отдавна .Но всее по рядко ми остава време за нета .Започнах работа малките са на ясла местихме се в друго жилище и така все неми оставаше време за форумчето .Ще гледам по често да се включвам .

# 213
  • София
Ех,Амери,дай Боже като остаряваме да приличаме на теб!Какви са тия комплекси,бре?Изглеждаш страхотно-слабееш и младееш/с новата прическа/.Я горе главата-супер си! Hug
Данисия-много са ти красиви дечицата-пу-пу!Верно като слънчица! Grinning
Ивка-много хубав линк-посмях се от сърце!  Joy Joy Joy

# 214
Здравейте, момичета. Минавам само да се похваля, че днес бях на интервю за работа и ме одобриха. В неделя реших, че вече е време да си потърся нова работа и вчера моя мъж съвсем случайно попаднал на обявата и направо звъннал. За първи път ми се случва да ми провърви толкова. Обикновено при мен нещата стават трудно. Утре отивам да си подам молбата за напускане в старата фирма и да видя дали ще ми изплатят отпуската до момента, която не съм ползвала и няма да ползвам. Ели ще я гледа пловдивската баба като начало и после на ясла. Като взема първата заплата ще почерпя (макар и виртуално).
Много здраве на мъниците. Flowers Four Leaf Clover
Тиция и аз ще стискам палци. fingerscrossed
Бета, как си мила?
Вети, добре дошла със закъснение, ама все забравям. Hug

# 215
Момичета,благодаря ви много за подкрепата HugДнес ходихме на контролен преглед и ни каза,че сме на ръба за болница с тази висока утайка Sick ooooh!Иначе го слуша,преглежда доста обстойно и май ще прескочим трапа.В понеделник пак отново всички изследвания,пък да видим.Само ,че патката ме хвърли в такова притеснение,че изживях най-големия ужас в живота си CryТа,гледа му тя на Алекс сраните зъби(малко са раздалечени и като чаталчета отгоре)Диди от Видин беше писала за подобно нещо при сина си преди време.Та,тая ти ми доФторка ме пита първо дали нямаме генетични заболявания някъде из родата,при което аз просто съм пред инфаркт...Отговорих й че не и съм проучила всичко още докато забременнях.Тогава тя ми каза,че имала съмнение за няккаво генетично заболяване покрай тези зъбки на Алекс.На никой не пожелавам такива "емоции като моите".Но се застрахова,че ще почете още мако,пък в понеделник ще ми каже.Познайте дали веднага не хукнах на зъболекар,защото все пак ми се струва найлогично той да се произнесе.
Та,отиваме ние при едно светило,което е работило20 години в Германия и човекът каза,че това се наричат зъби близнаци и наистина са много рядко явление,но не и проблемно.Просто няма да е с особено подредена усмивка Mr. GreenПросто такива мисли ми минаха през главата с тези генетики на онази патка,че наистина щях да умра.
Ели,щом трети ден сте с температура,недей да чакаш като мен,че да се влошите. Naughty

# 216
Tizija-ще стискаме палци да не влизате в болницата.  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverА за перфектната усмивка не се притеснявай. Ако се наложи ще носите скоби и ще се оправи детенце  Hug
Забелязвам, че от около една седмица Венци се прибира от яслата и след това цяла вечер е крив. Само плаче  ooooh! Възможно ли е за това, че стоят мирни там и да избива енергия. Кумицата ми идва у нас тази вечер и каза, че мъника е много уручасан Sad

# 217
Тиция, радвам се, че сте се разминали с болницата  Hug За зъбките, не съм компетентна, но имам приятел с по два реда зъби, не му пречат на момчето  Grinning
Нещо се замислих, тези зъбки нали са млечни и се сменят? пак ли остава проблема? Сори, ама съм за  #2gunfire
Ети, и моя дзерко, е бяс и половина като я вземем от ясла. Едно тръшкане, едни чудеса.  Онази нощ се пробуди, към 03 ч, и сънена, вика - "мамо, чоапи, ацунг, айде  Shocked" Луда работа. Няколко пъти обаче, като я питам лелята дали я бие,  тя казва: "да, главата"  #Cussing out Доста се замислих, все пак те си разбират вече, и се чудя как да постъпя. Иначе не е стресирана и сутрин даже чао не ни казва. В смисъл, че ако има тормоз, ще реве и няма да иска да ходи. Дано не греша. То ми е ясно, че ги пошляпват Mr. Green Ще следя  Thinking
Ани, честита ти работа  Grinning
Ронка, зачезна душко  Laughing
Ели, взимай мерки и дано се размине леко куклата  Praynig

# 218
Честит Рожден ден Америе!

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

А сега се почерпете и за здравето на големия ми син Марти днес става на 7 години.

нашата торта е подобна

# 219
Честит рожден ден на Марти!Да расте здрав и умен,и много щастливо детство му желая!

Честит рожден ден на Амери!Бъди весела и засмяна,защото този ден е твой рожден!Много здраве и късмет!  bouquet

Юлито на третия ден по обяд взе да намаля Т и вече няма,снощи не е имала и дано а няма!Малко сополки и кашлица я мъчат,но дано се разминем,ужас беше!

Аз да ви кажа Попова ни забрави,тя не беше ли казала че към 10и ще заминават,да не е заминала,или пък каза че на 10ти ще идва мъжа, а после ще заминават ама кога,и да тръгне без да се обади newsm78  Thinking  не ми се вярва,сигурно някъде там има още земетръси и не е тръгнала! Grinning

Ани  браво за работата ,като потръгне сподели ако искаш къде си на работа?
Аз си нямам на идея какво ще работя и какво ще правя след като Юл тръгне на градина,до тогава ще се гледаме коя коя не се знае,ама ще се гледаме пък после ще търся,ако ми дойде музата ще уча,ако се сетя да взема вече да се стегна щото го зарязах нещо ми се уби ентосиазма,ама си е трудно от сутрин до вечер с Юл взима ти силите и вечер кога да седна,Ц ....

Данисия честито преместване във жилище дано е ваше!Включвай се по често,доколкото ти е възможно де! Peace

Хм хайде за сега бай!

# 220
  • София
 newsm59 Tada

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АМЕРИЕ Много здраве, любов и усмивки ти пожевам   bouquet И кви са тези приказки за диетата и резултатите? Бъди сигурна, че всички се гордеем с резултатите ти и малко ти завиждаме   Whistling
ЧЕСТИТО И НА МАРТИ НА МАМА ИСИ Да ти е жив и здрав  Hug
Тиция, дано резултатите в понеделник да са ок  Praynig
Ели, как е Юлчето, гушки от нас  Hug
Ети, така са децата след ясла, не ги занимават, не изразходват много енергия и след това са като отвързани  nuts
Е, Амери, ти пък къде я търсиш Ронката, тя сега е заета    1dating luvbed  loveuuu не и е до нас  Wink Ние не се сърдим де, е понякога ни поръстърсва леко земетръсче, но поне си знаем от какво е  fiuuuuuu
Ани, браво за новата работа, успех  Peace

# 221
Честит рожден ден на amerie!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този рожден ден.

Честит рожден ден на Марти!
Да расте умно, послушно и лъчезарно дете!

# 222
Абре къде да слагам снимка за 1ва страница! newsm78

# 223
Абре къде да слагам снимка за 1ва страница! newsm78
tuk

# 224
Да мина да почерпя, че стана обедно време  Mr. Green

БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug
Иси, да ти е живо и здраво детенце! С пожелания, за едно хубаво лято, с много емоции!

Общи условия

Активация на акаунт