Като се събуди понякога тиквам бибка и пак се унася. Но ако е към 5, 5.30ч я взима и я храня.*dega*, добре завърнала и честито бебче
Като се събуди понякога тиквам бибка и пак се унася. Но ако е към 5, 5.30ч я взима и я храня.
. Надявам се и това да мине, че да поспиваме вече като хората. Тази вечер ни беше най-успешната- станахме само към 3 часа за 5 минути и към 5 пак така. В 7:10 вече се събудихме наакани и весели и тогава се хранихме. Дано да продължим по същия начин, че вече реших, че си има вградена нощна аларма пустото му хлапенце, а през деня така хаотично го даваме.

Предполагам и затова се буди нощем. Ама и той едно нощно хранене прави, дръпне пет пъти и заспива, само дето ме буди.
Ама хайде да му е рахат на детето.
Ама айде, да сме живи и здрави, колкото има толкова. 

Да е жив и здрав, умно и лъчезарно дете и най-добрия батко
няма проблем !!Дано скоро почнете да спинкате и двете- че да си починеш малко!Никола от около две седмици си спинка добре ,че и аз покрай него,въпреки че се събуждам най-малко три пъти през нощта да го видя добре ли е ,и ходя да завивам пък баткото в хола-той така бясно се върти из леглото че вечно е отвит и е в някакви немислими пози
...какво ще го правя че доста голям стана вече
а не се завива сам.
пък и тя не се събужда тогава. След къпане спи много дълбоко.

,при баща си почва да мрънка,взема ли го аз и се укротява
Никак не ме ласкае това,защото не мога да си свърша нищо из къщи и не мога да използвам пълноценно татито за бавачка
- и двамата не могат без мене...поне докато са малки са си мои
,после ще ми ги отмъкнат момите...
и ще стана Свекървището