Януарчето ръката си открива, в устата да я сложи то опитва!

• 12 154
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
                                     Честита месечинка на всички Новогодишни бебоци !!!
                                    Една вируална почерпка и от мен . Да са ни живи и здрави човечетата и много радост да ни носят !

Аз съм много болна , момичета  Sick. Направо мислех , че ще умра снощи  Sad. Толкова лошо никога не ми е било . Вие ми се свят , повръща ми се ... Бях като в безтегловност цяла нощ  Sad. За сега това е от мен . Като се почувствам малко по-добре - ще ви пиша .  Hug
П.С. Ханна , колажът е страхотен !!!  Hug

# 91
Честито на новогодишните януарчета! Да са живи и здрави! Ние сме утре с месечинка Simple Smile моля споделете как наддават и порастват дечицата ви. а по какви играчки се заглеждат?

# 92
Честит мини-рожден ден на всички бебчета!   bouquet
Ханна, благодаря за старанието за колажа, много е хубав- браво!!!
 Като гледам тук някой бебчета като Мариян на Евито и Никол на Никита....направо радост за окото.
За захранването водя такива битки с педито. Стискайте и не слушайте педиатрите-тъпанари като моя, какво като детенцето ми е на АМ това не означава, че трябва да го захраня на 30 дни!!!  Naughty  #2gunfire  #Cussing out
Честит 1 април. Незабравяйте да се пошегувате с някой роднина днес. На късмет е!

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 13:37 от Barzakova

# 93
Djulichka Милата, бързо да се оправиш и да оздравяваш  Hug

Забравих да споделя, че и нашият малчуган си лапа целите ръце. Дори се ядосва и мрънка като му ги махам и не му давам  hahaha  А за бибата не ще и да чуе - като му я натикам прави физиономия все едно се дави и я плюе.

# 94
И моя много зяпа в телевизора.  Rolling Eyes Ама кво да го направя, като играчките бързо му умръзват, а аз не мога цял ден да стоя в спалнята и да се правя на маймуна.  Rolling Eyes Току що се показах леко на вратата и му изгасих ТВ-то, както си се беше зазяпал.  Mr. Green Гаден номер, но мисля, че бързо ще се усети и ще писне.  Mr. Green

# 95
Честита месечинка на всички бебчета.
Ханна,колажа е супер.
Джуличка,оправяй се бързо.
Ние днес сме много кисели.Само искаме на ръце.Иначе Илия си спи в кревачтето само през нощта,през деня е или в шезлонга или на дивана в хола.На огледалото въобще не обръща внимание.Сега много се радва на една дрънкалка.
От няколко дни забелязвам,че като свърши да яде и му взема шишето от устата се започва рев.Като го полюшкаш малко и се успокоява.Според мен не е зарадо това,че не му стига яденето.Яде на 3 часа,а през нощта изтрайва 5-6 часа.На някой друг дали му се е случвало.

# 96
  • София
ani4kata86 и Жоро до скоро не искаше по корем. Като го поставях - забиваш нос в постелката и надаваше луд рев (доколкото може със забита глава). И аз не го мъчех.
От около седмица вече стои по 2-3 минутки и много бързо напредва в смисъл си вдига главата все по-нависоко. Но пак на 3-тата минута се уморява и почва да плаче и го обръщам.
Като гледам вие сте с 2-3 седмици по-малки, така, че спокойно след 2 седмици може да се изненадаш  Peace

Djulichka тази торта....много апетитовъзбуждащо ми подейства, чудя се ако скокна до обеля, дали ти се намира такава  Thinking Ама нали си болна, ще те пощадя  Wink - възстановявай се!  Peace

Честита месечинка на празнуващите бебоци

# 97
Въпреки скапаното време, успяхе да направим малка разходка, докато още имаше слънчице. Но вече и на мен ми писна от ветрове и мрачно време.
Сега и аз ще дежуря около печката и масата за гладене  Close . Такава купчина дрехи ми се е насъбрала. Мъжът ми повече от Антон се кипри и хвърля за пране.
Аз така и не разбрах за потенето и рахита. Антон се потеше преди докато сучеше. Цялата му глава ставаше мокра, но аз го отдавах на голямата му коса.И сега от време навреме, когато му е топло, е потен. Но нито педито, нито ортопедът ми споменаха за признаци на рахит досега. Ще попитам все пак, но мисля, че това са пресилени неща.
Честито на всички, които днес стават на 3 месеца, а на Ханна - БЛАГОДАРЯ за прекрасните ни бебоци на първата страничка!

# 98
Пипилотка, проблем с акото може да има от тези храни само ако си прекалила с тях. Да не би да си хапвала зелена салата?
Аничката 86, тя започна много да стои по корем и да се преобръща след като започнах да й правя масаж. Явно си има значение.
Нивеар, на Никол любимите играчки са активната гимнастика на Чико (имаме и друг вид, но на нея не й се кефи) и музикалната играчка над леглото. Поне по 30 минути им се радва.

# 99
  • Карлово
Моите деца се съюзяват срещу мен. Правя забележка аз на Мартина, че много силно люлее Ангел, пък той с една такава усмивка "Как, мамо, може и още по-силно" Laughing
От няколко дни страшно много гука, чак на песни го обръща. Мартина не правеше така. Или пък сега имам база за сравнение. И ми напомня как бързо отлита времето. Като погледна Марти-все едно никога не е била такова малко беззащитно човече. А и как след няколко месеца и Ангел ще крачи смело, ще бърбори, ще пораства и той.
Пролетната умора ме съсипва, все ми се спи, използвам и на обяд си поспивам с тях, а сутрин пак не мога да се отлепя от възглавницата. Пък и това мрачно и облачно време...
Ханна, а ти във фотошопската тема влизаш ли? Аз преди бях редовна, но сега нямам никакво време. Защо не участваш в конкурсите? И защо се занимаваш с ФШ-професионално или любителски? Макар, че като гледам нивото ти, хич не е любителско.
За рахита-това с изпотяването е един от признаците, но не е достатъчен. Когато Мартина беше на тази възраст, четох доста теми в кърмаческия и поне 90% от кърмачетата се изпотяват при сукане. Когато в третия месец се прави рентгенова снимка за луксация, ако има рахит се вижда. Иначе на всяка консултация педито проверя с натиск на черепчето на тила, ако там е меко-има рахит.

# 100
  • на плажа
 Здравейте! И аз се втрещих като ги видях тези титли, ама после зацепих  Crazy.
 Анджи, наистина си приличат юнаците. Аз не се бях загледала по-рано.  Grinning
 Ханна, поздравления за колажа. Много приятен е станал и така се вижда кой кой е. Peace
 Моята косица и тя пада. И аз си сменям козинката като кучетата и на всякъде космаци се въргалят. Много се дразня.А и на Шошо косичката пада и на тила има прокъсанко петно. Много е смешен.
 Днес се поразходихме малко в парка, че от утре нали почва " дъждовният сезон" и няма да мръднем от къщи  Confused.
 За спането - Мирко си спи при мен, че ми е по удобно вечер да го гушна и да го накърмя спейки
 Честито на 3 месечните бебешоци и на техните майки!
Уффф, много хаотично пиша, ама аз така си и мисля де. Sunglasses

# 101
  • Пловдив
Здравейте и от нас ! Simple Smile
Ханна , супер е колажът   bouquet
Честито на всички месечинки , да са живи и здрави и много да радват мама и тате  Simple Smile
За захранването - и аз като повечето от вас мисля след поне 5 навършени месеца да започнем с пюре . Не съм решила с какво - плодово или зеленчуково , чела съм , че ако се започне с плодово , бебето по - трудно приема после зеленчуковото , понеже плодовото е по -вкусно . После мисля каша и т.н. Нашата педиатърка е напълно за късното захранване , дори ми показваше схема за захранване след 6 навършени месеца .
За телевизора - само да го фиксира и погледът й е залепен за него , но аз не я оставям много -много да гледа .
За огледалото - преди два дни за първи път се гледахме , но не проявява голям интерес .
За косопада - и двете все още нямаме  Simple Smile
За спането - понеже все още има колики Sad , понякога спи при нас в леглото , за да се успокояваме , гушкайки се  Simple Smile
За шапката - слагам винаги памучна шапчица . За лятото също съм купила шапка с козирка
Иначе от вчера моята госпожица като я сложа в количката , съвсем осъзната (според мен   Simple Smile) си пипаше играчките , и то с двете ръце

Сори , че стана все едно попълвам лексикон , ама като пиша рядко , така се получава.

# 102
  • Пловдив
Ох, Микки, малко ме успокои за това изпотяване  Hug
Давам редовно Витамин Д .. ама като чета - стряскане от малък шум, перене на ръце, изпотяване (струва ми се, че и по гърба се изпотява, досега мислех, че аз и затоплям гърба като я държа да суче, ама сега почнах за се наблюдавам  ooooh!)
Много се притесних и нищо не ми се прави ..... въобще супер скапан ден ми е.
Сори, че не се включвам по нещата, които разисквате, но не съм адекватна.
Чакам да стане утре да я види педиатърката, че и ваксина да и сложи .. уффффф

Микки, занимавам се с фотошоп любителски, ама много ми се иска да е професионално  Rolling Eyes  Grinning

mond78, при коя педиатърка ходите?

# 103
Здравейте и честит ден на шегата!  newsm47
Никитали защо мислиш че може да е от зелената салата аз миналата седмица кажи речи само това ядях и не сме имали проблеми. По скоро си се изчиства детето, но доки ще каже каква е истината.
И Биби се заглежда по телевизора но аз не и давам, слагам я да гледа рибите -  имаме аквариум и те едни такива шаренки и тя си ги заглежда, и в огледалото се кокори Simple Smile
В тая София как не спря да духа вятър  smile3512.

# 104
Опа  Embarassed
щях да питам вие оставяте ли бебетата да спят в столчето за кола, защото беба като заспи в него и ако я преместя се събужда , и аз понеже не искам да я будя я оставям да си спи обаче много неудобно ми се струва една такава клюмнала и седи главата тялото сгънато незнам (столчето е на чико)

Общи условия

Активация на акаунт