Ставаше на въпрос за жените заляти с киселина/хванах предаването му към края/ Даваха интервю с няколко жертви на това чудовищно деяние, но не това ме потресе толкова много, колкото бившия на едната жена. Според нейните думи, той е поръчал на някой да извърши това. /Невинен до доказване на противното/ Та жената е живяла с него години наред, имат деца, той е лежал в затвора, през всичките години е била подлагана на тормоз, побоища и какво ли не. Взеха интервю и от въпросният бивш съпруг. И той каза:"Да, аз съм агресивен, но не съм я пребивал. Удрял съм и шамари, блъскал съм я, извивал съм и ръката, ама това не е бой. Това го има във всяко семейство и е нещо съвсем нормално... пък и какво толкова, ами тя е виновна..."
Ами... явно аз нямам "нормално" семейство, според неговите думи! Бясна съм, а знам че има много такива семейства, но съм все пак бясна за неговото държание. Човекът си има големи проблеми с психиката, то е ясно и е супер опасен за обществото. Убеден е в това, че във всяко семейство има шамари и какво толкова е станало 
Ако някой е гледал цялото предаване може да напише повече неща, аз това успях да видя, но ми стига!
Не гледа бТВ репортерите, но съм го гледала преди в сутрешния блок на Нова.