Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 538
  • 369
  •   1
Отговори
# 60
Вчера я видях в аптеки Ремедиум. Peace

# 61
  • София
И аз си я купих днес, довечера ще я пробвам и утре ще дам отзиви.
Дано е по-хубава от предишната, макар че и тя за мен е страхотна.

# 62
  • варна
А дали има руси цветове? newsm78 А аз бях по-доволна от Ферия,отколкото от Кастинга.От последната много ми изпръхваше косата.

# 63
Има да  810 перлено русо и 700 русо  600 тъмно русо

# 64
  • варна
Нали Кстинга беше безамонячна боя?Как ли тогава ще има руси нюанси newsm78Или те са за руса коса,само да я освежат newsm78А дали изпръхва косата след боядисване или я чувствате мека и жива?

# 65
  • София
Нали Кстинга беше безамонячна боя?Как ли тогава ще има руси нюанси newsm78Или те са за руса коса,само да я освежат newsm78А дали изпръхва косата след боядисване или я чувствате мека и жива?

Кастинга е безамонячна боя тон върху тон...........което ще рече, че си взимаш цвят близък до твоя.........драстични цветови промени с нея немогат да се постигнат. При мен като се боядисам /за старата версия става въпрос/ косата ми в никакъв случай не е изпръхнала а напротив, много мекичка и сияйна  Peace

P.S. Днес си купих новия вариант, но ще я пробвам по-натам...........дано ми се оправдаят очакванията  Wink

# 66
И в новата ли има от балсамчето, много ми харесва.Ако накой знае дали се продава някъде от същия балсам отделно да пише.

# 67
То балсамчето е супер , но едва ли се продава отделно  Rolling Eyes
Иначе и аз го искам , ако някой знае , да се продава  да свирка  Hug

# 68
Комшийке, четох че си се боядисала преди няколко дни, как е като я миеш отмива ли се боята бързо сподели впечатления Rolling Eyes

# 69
Я кажете някой от Пловдив купувал ли я е и откъде новата версия и цена..Аз също съм със старата кастинг вече 4 години почти...

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:35 от П О В Е Р И Т Е Л Н О

# 70
Комшийке, четох че си се боядисала преди няколко дни, как е като я миеш отмива ли се боята бързо сподели впечатления Rolling Eyes

Е след първото измиване си е все още на главата ми  Laughing

Новата боя е по- издържлива  - 28 измивания , старата беше 6 - 8 измивания  newsm10
Дали е така , само времето ще покаже  newsm62

# 71
момичета,ще ми кажете ли каква цена е тази боя?

# 72
между 12 -13 лева

# 73
# 74
  • Стара Загора
 Grinning И аз днес си купих новия вариант и довечера ще я пробвам - цвят Шоколад. Цена в Стара Загора - 12 лева. Досега ползвах Ферия и бях много доволна. Сега ще видя тази как ще се държи и ще напиша отзиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт