БЕБЕТА ЮНИ 27 :-)

• 11 926
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, момичета  Hug
Да почерпя по едно кафенце, аз тъкмо пия моето  Wink

MeryLu,  много е неприятно това, което ви се е случило. Ако те боли не се притеснявай да си тръгнеш от работа, можеш да вземеш едно но-шпа и да си почиваш повече днес  Naughty

Аз от вторник съм в отпуска и няколко дни не мога да се вредя в къщи на компютъра, много желаещи има  Wink.
Много било хубаво да не ходиш на работа, не бързаш за никъде, имаш време да свършиш неща, които дълго си отлагал, въобще можеш да бездействаш на воля Mr. Green . Събирам сили сега, че после като се появят малките човечета  Heart Eyes ще имаме доста ангажименти  Laughing

Хайде, усмихнат ден от мен  Hug

# 226
  • Разград
Добро утро и от мен!  Hug
Veniti, благодаря за кафето!
MeryLu, мила, ако имаш болки пий един нош па и си отивай. И вече не върши такива неща, че много е опасно. Ама ти сама каза че си твърдоглава, ама сега се спри че не е добре за бебето. Пък то такива неща се случват. Знам че е за яд, но не си го слагай, а се пази. Това, което не ни убива, ни прави по-силни! Така че горе главата и по позитивно. Дано да ви върви по вода!  Heart Eyes

# 227
Май не му е мястото тук , ама да попитам konida каква е количката която е купила, защото много ми хареса на снимката, а не мога да видя марката.

# 228
Привет, момичета  Hug Честит петък на всички   bouquet Аз тази седмица не му се радвам много-много, защото нали вчера се оказа, че в неделя съм на изпит, ама пък колкото повече петъци минават, толкова по-малко време остава до отпуската  Joy

Veniti, благодаря за прекрасната почерпка   bouquet

MeryLu, много неприятно нещо ти се е случило. По-добре наистина днес си тръгвай по-раничко, за да си починеш  Hug

Като стана дума за konida, някой има ли новини от нея? Аз така се бях притеснила като писа, че влиза в болница с разкритие. Дано всичко да е наред с нея и бебка  Praynig

Приятен ден на всички тумбачета   bouquet

# 229
  • Miami
Привет момичета  Hug
Ееее МeryLu ти направо си за бой  Naughty Не се чуди, ами направо си тръгвай и си лягай. Не е майтап работа да знаеш. Аз така преди да ме заболи стомаха си виках "Ааа, аз съм добре, мога да спортувам, мога да вървя по цял ден, мога сама да си върша всичко" Ама като почна да ме боли стомаха, да ме стяга и да ме боли и кръста и се спрях. Така че бъди внимателна и ако можеш си тръгвай и си лягай поне днес Peace

Какво ли  е станало наистина с konida? На мен ми се губи и lina_viki ?

Уффф, днес щях да ходя да плащам разни сметки, обаче съм позаспала на дивана и преди малко се надигнах smile3507 Но след обяд трябва да се поразходя малко и да понапазарувам  smile3508

Хайде чао и усмивки   Grinning

# 230
Здравейте и от мен.
yolk "добре дошла", а за щерка ти и аз нямам думи - пу, пу, страхотна е, пък и нали ми е адашка newsm03....
MeryLu и аз вчера така се напънах и цяла нощ не спах, а когато заспивах, сънувах най страшното за една бременна, ако имаш възможност вдигай си "чукалата" и право в къщи. И познайте днес аз дали съм легнала да почивам- не, допресаждам си цветенцата, а и лаптопа в къщи си взех да работя smile3511. Няма кой да ме хване и да ме набие, та да се кротна.
Да ви споделя онзи ден как се смях самичка. Плащам си аз сандвича в едно кафе и ми падат стотинки, един път добре, ма те и втори път... и нали ни е лесно навеждането (като гимнастичка  261uu) до мен една бременна и тя тръгна да ми помага rotfImbo Много мило от нейна страна, ама и двете бяхме на един хал, само това трябваше, друга да се навежда заради мен Joy
Samimami - чакаме цвета на гащичките.
Е хайде стига от мен, продължавам да работя...
Дано изгрее слънчицето все пак днес Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 231
Здравейте, мами,
аз напоследък не се обаждам много, но чета сравнително често.
При мен нещата са наред - ще раждам или в Майчин дом или в Токуда - лекарят, който ме следи не изражда, преди е бил в Майчин дом и познава персонала и на двете болници, и ще ми препоръча и свърже с екип - каза да го мисля това едва след като изляза по майчинство.
А това ще е след Великден - по принцип болничния ми трябва да почне от 15ти май, но заради многото почивни дни и факта, че ми омръзна и съм вече тотално непродуктивна на работното място, реших да си взема отпуска за работните дни между 01-15 май и после болничен...Съответно сега - броя дните до Великден!
Страхувам се от упойките малко, надявам се да мина без или най-много с епидурална.
Мисля, че веднъж имах Бракстън Хикс контракции - мислех, че няма да разбера, ако имам, но май бяха такива, защото матката ми почна много ритмично и безболезнено да се свива симетрично от двете страни за известно време и после спря - беше много интересно. Случи се преди около седмица, може и повече, и оттогава не. Този ден много се бях преуморила, не знам дали оттова беше  newsm78.
Поздрави на всички!   bouquet

# 232
Здравейте и от мен!
Аз да се похваля,че утре съм на курс за бременни при Росица Божкова и нямам търпение!Ако някоя от вас ще ходи,ще се радвам да се видим.Май Офиоли ходеше на йога newsm78
За раждането-от Токуда се отказах,че нещо много сложно ми се видя да се доредя до лекар там,сега избирам между Майчин Дом(където работи моя много близка приятелка) и Света София(заради ваната).Само да кажа за плащането,че като си платиш в МД на лекаря,малко на акушерките и санитарките,после да почерпиш и цената е със 200 лв само по-малко отколкото в клиниката на Мазнейкова LaughingВ Св.София май е малко по-евтино,но не съм проверявала още.
Някой питаше за помпите-аз лично с тая на Авен не можах да се цедя,спринцовката ми беше по-удобна.После я дадох на сестра ми,тя пък я хареса-явно е индивидуално за всеки.
 MeryLu ,два пъти ми се е случвало така от преумора-веднага лягам,пия но шпа,магнезий и не мърдам цял ден.Вземи си свободен ден и се прибирай да почиваш,стискам палци бързо да ти мине!

# 233
Добро утро момичета!!! Hug
Вчера си взех резултатите от болницата и ми иде да се гръмна #2gunfire .Тоя хемоглобин...От 94 съм го вдигнала на 96... ooooh!  Егати...А цял месец пия Малтофер.Не мога да повярвам Rolling EyesОчаквах да е поне над 100.Сега ще се обадя на доктора,ама незнам вече какво ще ме прави... newsm78
yolk добре дошла и от мен.И аз се присъединявам към останалите-дъщеря ти е голяма красавица  bouquet

geneva2008 снимчицата много ме изкефи Peace!

PS: MISHAa разконсперирана си. Даже видях твои снимки в нет пространството Flutter Дано не се сърдиш за това, ама не е честно да се криеш зад псевдоним.   bouquet  bouquet  bouquet
newsm78 ???Бъди по конкретна  Crazy

# 234
Здравейте в петъчния ден.
Искам да попитам(използвах вече търсачката) дали имате замайване. Аз последните 1-2 месеца доста често получавам даже на моменти направо си ми прилошава, а изследванията са ми идеални, кръвното също.  Като ходя на лекар ще питам ама до тогава Thinking
За раждането аз реших живот и здраве да е в Майчин дом. Че е мизерия така е ама все ще го понеса някак важното са лекарите, е и късмета също.  Rolling Eyes

# 235
Аз пък докато не прочета всичко от последното си мнение до новия си отговор, не пиша. Вярно, не помня точно кой беше казал еди какво си, но помня, че съм го чела като мнение.
И аз съм така newsm10

tanita 83 и моите изпражнения са като въглени... Laughing.Яко черни Mr. Green

муцунка чакаме да се похвалиш!Момиче или момче!

# 236
Здрасти днес и от мен Hug
MeryLu, миличка пребирай се и само да си почиваш....
Мен пък нещо от снощи ме боли кръста, ама бъбреци ли са, контракции или бебето се е навряло в таза TiredБолката ми е тъпа и постоянна, нямам втвърдяване на корема едновременно..Е пак си имам контракции, ама те май няма да спрат...
Миша, хапваш ли месце?Само с хапчетата няма да ти се вдигне май...Задължително един път през деня да има месо в менюто ти Wink
А с конида какво ли стана, и аз много се притесних като разбрах за нея.Дано всичко е наред Praynig

# 237
Честито момченце на Geneva2008! Simple Smile

Да се отчета - снощи гледахме нашата мома, вече е 1,560кг, в норма е, само е малка по-дългичка. Вече се е обърнала с главичката надолу, така че вече очаквам все по-силно да притиска пикучния ми мехур Simple Smile Според лекарката няма да дочака термина си, пък да видим  Heart Eyes

Днес ми е едно любвеобилно, изпращам ви bouquet и пожелания за прекрасен ден с много усмивки!

Мери Лу, прибирай се да почиваш!

# 238
  • София
Миша,

ти с този хемоглобин си като мен. Моят беше още по-нисък, но вече повече от месец пия Тардиферон и след още месец ще ходя да видим какво е станало. Но аз бях на хематолог. Моят съвет е да идеш и ти, че накрая като зараждаме да не ти правят преливания, че не е хубаво май.
Според мен Малтофера нищо не струва като лекарство, но това е лично мнение де. И освен това да те видят дали изобщо е желязодефицитна анемията или е някаква друга, но това спец може да го каже.
И дано е сработило при мен това лекарство, че иначе не ми се мисли. От предишен опит обаче поне след три месеца тъпкане с желязо успях да стигна 110 хемоглобин.

Успех.

# 239
здравейте и от мен мами Simple Smile

аз да се похваля сега се прибирам от преглед... бебоците са добре- момата ни вече е над 1600 гр а момъка даже малко повече Simple SmileSimple Smile това ме радва най много. мойто кръвно обаче си остава проблем и ми дадоха да пия хапчета - dopegut - някой знае ли нещо за тях?

МeryLu   пази се мила.... сигурно е било ужасна гледка ама ти и бебока сега сте по важни и всичкия паркет на света  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт