БЕБЕТА ЮНИ 27 :-)

• 11 926
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Конида успех мила  Hug
Добро утро мамита!  eat
Аз да си довърша постинга от вчера, че бях тооолкова развълнувана, че и трябваше да звънна на всички които чакаха с мен   phoneuu smile3552. Да благодаря на всички вас, че споделяте радостта ми  newsm20 newsm19. Аз тайничко знаех, че ще си имам кукличка, ама  пак божа работа.
Та вчера бях на лекар и и обяснявам как последния ми цикъл не е бил като хората и че имам опасения , че може да съм месец напред, но все пак тя като ме види на видеозона да прецени.... и ... тя започна да ми крещи  smile3514 newsm09 Shocked как ме гледала всеки месец , а ми се полагали 2 гледания за цялата бременност. А аз знаех , че дори сега трябва да ходя по 2 пъти на месец. Дори не ми погледна изследванията, за да ми каже какво да пия за хемоглобина. Гледа ме на видеозона и ми каза , че повече няма да ме гледа. И аз така се притесних, че си намерих втори лекар. то се е видяло, че всеки иска кинти да взима, ама при положение , че нищо не и коства да ме погледне, а и не съм я молела аз. Много тъпо. Пак ви ндух главите. Embarassed
Само да се включа за бебетата. При нас няма голяма възможност за външния вид, защото и аз, и приятелят ми сме със сини очи и черна коса. Така чеее...

# 76
добро утро от мен Simple Smile

аз преди малко писах писах и нещо ме изхвърли и всичко замина.... сега вече не помня какво съм писала  newsm78 newsm78 newsm78ю

помня само че се похвалих за осмото квадратчеее  newsm68 newsm44

# 77
  • Вече в моята си приказка...
За външният вид - отначало казваха, че Ивайло прилича на мен. С порасването му все повече като че ли започва да прилича на баща си. Очите му, обаче, са като моите - тъмно, ама много тъмно кафяви. Сега това бебе едва ли ще се различава особено - ако е истина това за киселините, ще се роди с дълга, дълга коса Wink.

# 78
  • София
Здравейте,

Бюти, как ме разсмя с растежението на мускула - ми то трябва някакво движение, че да го разтегна, а аз като се знам - на работа на стол, после в колата до вкъщи, не ми се излиза никъде вече - егати живота. Но си права - сигурно като се правих на гъвкава на коламаската се е получило Joy. Защото горе-долу оттогава я имам тази болка.
А това заседяване как ме подтискаааа. Аз съм от тези дето са свикнали сами да се справят с всичко, а сега като осъзнавам, че не мога, много подтискащо ми действа. Трябва да включа на режим лигавене - то не че ще ми е трудно, ама още не мога да се пречупя.
А за бебето на кой ще прилича - интересен въпрос. Горе-долу очаквам да изглежда като на снимките от феталната морфология, макар че на по-първите снимки много приличаше на таткото, а на последната като че ли на мен. Някой беше казал, че ако сега се снима на 3Д, тоест след 30-та седмица вече си било съвсем изяснена физиономията, с която ще излезе Simple Smile

# 79
Искам да ви попитам вие как сте с отичането???
Аз забелязвам от няколко дни, че сутрин трудно си обувам обувките, крачетата ми са подути, но после в колата не обръщам внимание и докато стигна в офиса вече всичко е наред.

Някоя мама знае ли къде се намира Силвър Център Люлин? Харесах бебешки креватчета на една фирма от Димитровград и ми казаха, че там мога да ги намеря. А в google не намирам адрес

# 80
Лелеее, ама моите родители са и двамата с тъмни коси а аз съм пясъчно руса... на баба ми...  Децата много по-често взимат чертите и характерите на баби и дядовци, отколкото на родителите си... Но и в този случай опасността от кофти нос продължава да тегне над нас... И ще тегне първите 5-6 години, защото до тогава се променя с всяка година детето... И си проличава как ще изглежда детето едва в пубертета според мен...

Уффффф, защо  по дяволите изядох две кутии бисквити   Sick Sick Sick

От тук на там трябва да се пазим доста явно... Взехме да се разписваме по болниците и всички ревем кански от какви ли не болежки...

Малта и моя док. последния път ме пита но ЖК "А с вас какво трябва да правим"  smile3515 fight

Искам да попитам работещите все още майчета  док. казвал ли ви е нещо за болничния??? Аз си сметнах ,че 45 дни /ако са календарни/ са ми  от 20.04.   Sad  А имам час при док.  едва за 30.04.    Така или иначе едва издържам вече и не знам как ще дочакам до тогава, а като му звънна той все е в операция, раждане или преглед и така говори, че се чувствам неудобно поне седмица след това...  Sad

# 81
Добро утро!
Конида стискам палци всичко да е наред.  Praynig
geneva2008 аз вече втори месец не мога да си сложа халката, но ако изседванията са добри и нямаш оплаквания е нормално.
Малта за съжаление по здравна каса ни се полагат само 3 ехографа за цялата бременност. Аз за това от самото начало си ходя и допълнително на частно при лекаря, който евентуално ще ме изражда (вече се уговорих за раждането).
Сега да се похваля вчера бях на изписване на бебе и така се развълнувах че се разплаках, толкова мъничко ми се стори....... Heart Eyes
Офиоли ти си най-финната бременна която съм виждала, направо не ми се вярва да ги изяждаш тези нещо които си ги написала.
Да ви кажа такъв мързел ме е налегнал само ми се яде и ми се спи, по цял ден само мързелувам. И една хубава новина след обилните дъждове го дават следващата седмица да е доста топличко(което няма да е много добре, защото го дават направо горещо) ама пак ще е по-хубаво за разходки  bowuu

# 82
 ryan   Силвър Център Люлин се намира близо до кооперативния пазар на Люлин малко след него ако вървиш от пазара към центъра. Като стигнеш до пазара питай ще те опътят.

# 83
  margaretе, според мен трябва да питаш защото аз ходя на консултация в деня в който трябва да се издаде болничния, защото в момента ползвам болничен. Последния път доктора ме пита откога излизам 45 дена, за да направим някаква сметка кога да ида на консултация и да издаде и болничния. Но все пак той ще ти каже най-вярно.
  Днес при нас май ще е слънчево. Поне така се очертава. Дано и настроението на всички да е такова  Nature Sunny

# 84
  • София
margarete, понеже моя болничен ще почне от 21.04 и аз питах, но само ми казаха, че можело да се издаде след 21, но не и преди това. Но на 17-ти пак съм на доктор и ще разпитам по-подробно, че не ми звучи на мен това по-късно много добре.
А за прилики на баби и дядовци - има нещо вярно. Поне аз съм взела носа на едната баба  Outta Joint Но иначе от трима светлооки предци и един светлокафяв и синеок баща и светлокафява майка аз съм с мнооооого тъмнокафяви очи - смешки. Дано бебето поне е придърпало светлия ген от таткото повече, че той един зелено-сив.

# 85
 hahaha marvele  и теб в генното са те пообъркали като мен нещо  Joy  Аз не знам как можах от толкова хубави роднини да взема на баба ми кръглото лице  ooooh! 

Абе много отдавна не съм мяркала Бушонка  newsm78  Много майчета зачезнаха , дано да е наред при тях всичко ...

А за болничните, според мен док. трябва да обясни всичко предварително, а не аз да се ровя по форумите и сама да си определям и термин и дата за излизане в болнични и т.н. ...  Ама той нали е много зает да спасява пикочните мехури на пребити мутреси, втресло я моята ЖК...  Ще се поровя в темите във форума ...

# 86
margarete, и на мен доки ми определи отдавна датата за болничния. И понеже 20.04 се пада неделя ме вика на 21.04 (след датата!). Така че и според мен се обади на твоя особено любезен доктор и го питай. А в онзи календар на бг-мамма за бременността нямаше ли изчислена и датата за излизане в майчински? Мисля че имаше Wink

# 87
  • Вече в моята си приказка...
daniela nikolova, значи от Варна изгонихте тъмните облаци и сега при нас е едно ужасно, потискащо и мрачно - направо не ми се излиза.
То да не ми се ходи на работа е и друга причината, де! Сега обучавам едно момче, което ще ме замества, докато съм по майчинство. Дали аз съм с по-чувствителен нос, дали е някакво стечение на обстоятелствата / Thinking/ или и двете, ама едва издържам "аромата" му. А трябва да седя по-близо до него, за да му показвам едно-друго... Не издържам и все повече мечтая за уюта на дома ми. Пък и взе времето да не ми достига - докато се обърна и дошло време за работа. После като се прибера - едно-друго, да обърна внимание на сина си, на съпруга си и дошло време да си лягам...

margarete, много ме учудва това, което пишеш! Аз още в първия ден, след регистрирането  на бременността ми имам в картона за консултации, три написани неща /освен задължителната кръвна група, де!/, и те са датата на последната менструация, датата на излизането ми по майчинство и датата на очакваното раждане. И всичко това написано на корицата на картона...

# 88
  • Стара Загора
Искам да попитам работещите все още майчета  док. казвал ли ви е нещо за болничния??? Аз си сметнах ,че 45 дни /ако са календарни/ са ми  от 20.04.   Sad  А имам час при док.  едва за 30.04....  Sad
Моя болничен трябва да е от 06.05, но тогава си е празничен ден, за това и ме вика след това. Според моята докторка и на 30.05 пак няма проблем да ми го издаде. Не се притеснявай, като отидеш на 30.04 ще ти го издадат сьс задна дата.  Peace

# 89
Абе много отдавна не съм мяркала Бушонка  newsm78  Много майчета зачезнаха , дано да е наред при тях всичко ...
Дааа, наистина зачезна Бушонка... И Мадона зачезна нанякъде... Надявам се, че всичко е наред с всички бремелинки!  Hug

konida, стискаме ти палци, мила! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред!  Hug Да пишеш при първа възможност!
Хубав ден, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт