Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са препоръките за намаляване на кръвното налягане при бременни жени?
Къде мога да купя превръзки за родилки в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за намаляване на кръвното налягане при бременни жени?
За да се намали кръвното налягане при бременни жени, важно е редовно да се измерва и проследява, за да се определи дали е наистина високо. Препоръчително е безсолна диета и акцент върху чесъна, който помага за нормализиране на кръвното налягане и успокояване на сърцето. Консултацията с лекар за подходящи методи за контрол на кръвното налягане е от съществено значение.
-
Къде мога да купя превръзки за родилки в София?
-
Какви са препоръките за справяне с намалената активност на бебето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за гащи и превръзки за раждане?
.
и ако не сьм била бременна то снимки, пункции, промивки, дори операция спомена. Много се изплаших. Изписа ми само Олинт и Биопарокс, а АБ остави на АГ-а. Тя пьк ми изписа Клацид, проверих го на страничката, която беше пуснала Дари и излезе категория С. Което не е хич добре, но реших да и се доверя, и вече си го купих. Поне ми изписа по-малката доза/250мг/ и то на 24-часа.
! За синузита можеше да вземеш Сумамет. Мен обикновенно с това ми лекуват синузита. Хубав е и е категория Б, ама АГ наистина трябва да си знае работата и всичко ще е наред! То пункция и сега може да ти направи, ама щом така са решили те си знаят докторите!
дано е фалшива тревога но ако се налага подобре да си там да те наблюдават отколкото да се притесняваш само
(много си мразя носа...) Дано по характер поне да се метне на татко си, че иначееееее.... ще ни се разкаже играта с едно малко шило вкъщи. 
. Единствено ни направи снимка на пишката
, няма лъжа и измама - момче ще е. Иначе бебчо е вече 1800 - малко напред върви, но няма на кой да се метне дребен 
не мога да ви изчета!!!

, ще се червирате пред огледалото, ще ходите на балет!