Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са препоръките за намаляване на кръвното налягане при бременни жени?
Къде мога да купя превръзки за родилки в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за намаляване на кръвното налягане при бременни жени?
За да се намали кръвното налягане при бременни жени, важно е редовно да се измерва и проследява, за да се определи дали е наистина високо. Препоръчително е безсолна диета и акцент върху чесъна, който помага за нормализиране на кръвното налягане и успокояване на сърцето. Консултацията с лекар за подходящи методи за контрол на кръвното налягане е от съществено значение.
-
Къде мога да купя превръзки за родилки в София?
-
Какви са препоръките за справяне с намалената активност на бебето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за гащи и превръзки за раждане?

Аз до сега съм пила само едно хапче, но се чудя малко по-късно дали да не пия още едничко.
И чак нямам търпение да се роди и да го видя
Седя си аз сама и се хиля с глас, направо като някой кандидат за жълта книжка

Може да е и русичко, щото и двамата сме със светли коси, особено таткото 

и аз винаги съм си мислила,че ще имам момиче и като разбрах,че ще е момче страшно кеф ми стана,изненадах се много приятно.

сега съм нещастна и самотна, и ще вечерям дюнер, понеже нямам апетит, и никъде не ми се ходи... Обаче за да профилактирам пролетната депресия, купих на малкия един гащеризон! ей сега ще го пусна в албума!