ЧЕРВЕна, бяЛА или синЯ - кухНЯТА Ми е лЮБИмА...8-ми брОй

• 60 651
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Браво ,  sis7 , много хубава кухня и със здраве да си я ползваш!  Simple Smile

# 166
Е- значи с теб  ще мислим в една тоналност Grinning.Имаш ли случайно някакви снимки  в тези цветове за идейки..????
Това е албум на една съфорумка, където има доста кухни в оранжево Тук (Много й благодаря, че го беше дала в една тема).
На мен ми харесват и кухни в много светло зелено, но нещо половинката се противи.

# 167
  • София
sis7 Честита ти кухничка, с здраве да си я ползваш, много е свежа  Hug

# 168
  • гр. София
sis 7,поздравления и от мен. Hug
Харесаха ми също и масата и столовете.Може ли да споделиш откъде са купени?

# 169
  • София, Манастирски ливади
sis 7, поздравления и от мен!   bouquet
Аз като собственик на червена кухня, която скоро ще бъде изхвърлена продължавам да се заплесвам по това червено...Много ми хареса и съчетанието със сиво и самото разпределение и разположение на шкафовете. Само едно въпросче: има ли в долните шкафове някакви вградени уреди?

# 170
  • В лудницата на 2-рия етаж.
sis7  -много стилна кухня,със здраве да си я ползваш.Това цвят бордо ли е?

# 171
  • София
сис,
браво! Много е хубаво!  Hug

Чудни манджи да въртиш, със здраве!  bouquet

# 172
sis7,честита кухня,чудесна е.Аз също мисля от едната страна така да завършва,с такива рафтчета,може да си наредиш разни красоти там а и така ми пасва на мястото.
Velmar,и аз съм се насочила към тази гама.Във фирмата в която ходихме имаше едно златно жълто,което много ми хареса/мисля че бешe МДФ/,но като че ли най ме влече към нещо от масивно дърво,т. е. вратичките да са от масивно дърво,но лошото е че в магазина нямат мостри на тези материали...В голяма чуденка съм newsm78

# 173
Здравейте Simple Smile
Аз пък викам така или иначе е късно,от умора едва ли ще заспя та викам хайде да ви я покажа тази кухня вече Simple Smile
Ето я 
А ето тук може да видите и повече снимки Simple Smile http://www.album.bg/sis7/albums/13987/
Каквото ,това е ,на мен си ми харесва,немога да и се нагледам дано наистина само имам повече време да се вихря в нея Simple Smile Има да подреждам и нареждам сега Simple Smile

Страхотна кухня -поздравления  bouquetС кеф да се вихриш в нея. newsm10

# 174
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета Simple Smile
И на мен все повече ми харесва.Макар че има още да се подрежда и нарежда Simple Smile Не мога да си обясня май от светлините полюлеите са излезли жълти,а те са червени преливащо към оранжево.....мъжа ми вика че сме като в бардак  Joy ама на мен ми харесват Simple Smile
sis7,честита кухня,чудесна е.Аз също мисля от едната страна така да завършва,с такива рафтчета,може да си наредиш разни красоти там а и така ми пасва на мястото.

аз ги сложих за по добър завършек,засега ще си спестя красотите,че малчо всичко докопва и бута  Joy
sis7  -много стилна кухня,със здраве да си я ползваш.Това цвят бордо ли е?
да бордо и титан са цветовете Simple Smile
sis 7,поздравления и от мен. Hug
Харесаха ми също и масата и столовете.Може ли да споделиш откъде са купени?
поръчахме ги в една от Дизмите в Пловдив(само един от тях работеха с тази фирма) Ривал мисля се казваше ,нямат май сайт ,троянска е фирмата.Аз държах да е стъкло и много ми паснаха цветовете с паркета,дограма и щори които са от преди това поставени и трябваше да се съобразя Simple Smile А исках да са на една фирма което трудно намерих,ако харесам едни столове то масите грозни,абе......това е положението Simple Smile Харесвам си ги Simple Smile

# 175
  • Бургас
Sis, много стилна кухня ! Браво ! Hug

# 176
  • Пловдив
sis 7, поздравления и от мен!   bouquet
Аз като собственик на червена кухня, която скоро ще бъде изхвърлена продължавам да се заплесвам по това червено...Много ми хареса и съчетанието със сиво и самото разпределение и разположение на шкафовете. Само едно въпросче: има ли в долните шкафове някакви вградени уреди?

Забравих да ти кажа само най вдясно до хладилника е вградена съдомиалната Simple Smile

# 177
  • София
sis7 много хубава е станала кухнята  Grinning. Със здраве да си я ползвате!
Момичета имам нужда от вашите мнения и критики  Praynig
Получих първоначалният проект на разположението на бъдещата куФня. Не е в 3Д, но се надявам да добиете представа за нещата. Като ми остане малко време ще опитам да я визуализирам в Ално. Очаквам вашите идеи, как да я направя по-добре и по-функционална. За цветове обмислям нещо оранж, керемидено. От тук си бях свалила снимка на нечия кухня, но моят майстор няма този цвят. За сега мисля да е от ПДЧ за да се вместим в бюджета.
Ето и проекта
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5580543

# 178
Много приятна кухня!  Simple Smile Нямам забележки , само не видях хладилник - отделно стоящ ли ще е или вграден?

# 179
  • Варна
sis7 много сполучлива е станала кухнята  Peace . Със здраве да си я ползвате и да сътвориш големи кулинарни красоти в нея!  chef

Общи условия

Активация на акаунт