Отговори
# 135
Македа, не е ли рано за сливици  newsm78 има ли други признаци, които да са индикатор, че трябва да се вадят - сополи, гърло, ушички  Confused Дано лятото спаднат  Praynig

# 136
Някой попита каква марка и колко пари - BOSCH, 1400лева. Незаменимо устройство  Peace Peace Peace
Пипи, ела у нас да се убедиш сама! А пък за тебе с тая пълна къща...

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 19:47 от pipiole

# 137
  • София/Осло
Ооо да кажа и аз за сушилнята.....отврат  Sick..от година и половина ползвам сушилня-Хувър при това...вярно е, че дрехите не се нуждаят от ютия и се прибират в гардероба ,вярно е, че не се развяват гащи по терасата и не ти висят сушилки из дома ,не са намачкани, но пък е вярно  и че дрехите ужасно много се захабяват при това сушене, някои дори се и скъсяват независимо от програмата на сушене и независимо, че си пише, че могат да се сушат в сушилня,  както и миришат особено..не на нормално изсъхнало пране, а на нещо друго...пък аз обичам за ми миреше на прах и ароматизатор  Peace

# 138
Ствайте момичетааааааааа Mr. Green

# 139
Добро утроооо Hug
Станах вече. Grinning
Поли- мерси за кафето Heart Eyes
След малко ще водя Иво при педиатърката на контролен преглед.Стискайте палци.

# 140
Айде Мечо, стискам ви палци  Praynig

Не само сме станали, ами сме на работа вече и даже кръшкаме леко във форумчето  Joy  Joy

Дарко е втори ден на ясла. Първият (вчера) мина драматично. Да видим днес как ще е  Wink Ако направим цяла седмица, ще черпя Simple Smile

# 141
Добро утро  Grinning

Мерси за сутрешните кафенца  Grinning

Мечо, стискам палци! Да се върнете с добри новини  Praynig

Галл, за Тео лекарят каза, че кашлицата, която има перманенто + леко течащо носле + разни секрети дето се стичали в ушичките - всичко това било заради сливиците. Но някакви ''задни сливици'' или там каквито и да са (съжалявам, че така профански го обяснявам, но не ми се рови в нета да видя точно как им се казва  Embarassed Embarassed) Та поради тази причина, ако и лятото не се оправи, тогава щели да го оперират, ако ние се съгласим. Та така...

Дано при вас нещата да са добре и Дарко да не се заседява в къщи  Praynig

Днес времето е страхотно тук. След час-два ще излезем с Желян по магазините, че нов костюм ми трябва и ще попазаруваме  Grinning

Лек ден на всички пожелавам   bouquet

# 142
  • София, в полите на Витоша
Пипилотке, кой е това на аватара ти ?

Това е актрисата, която изпълнява ролята на Пипи в оригиналната първа версия на филма- ето тази

Поли, благодаря за предложението, ще се възползвам някой хубав ден... обаче както се вижда, мненията са разнопосочни  newsm78

# 143
  • Sofia
GALL-че, тази нощ постигнахме 1 мляко за цялата нощ. Ако успеем в борбата (и то с мирни средства), ще ти пратя мъжа ми да откаже и Дарко  Grinning

# 144
Здраво е детето.От утре пак е на ясла.Искаше ми се да го задържа до края на седмицата вкъщи, но се оказа, че майка ми е на работа,.На мен също ми се налага да отида, та така....

# 145
Ееее, браво, браво и на Мечо и на АниК  Hug

Heart Eyes

# 146
Добро утро Hug

Аз май отдавна не съм писала. Очертават ми се две седмици вкъщи, защото Алекс не може от два месеца да се оправи напълно. Тъкмо оздравее, два дни в яслата и всичко започва отначало #Cussing out. Миналата седмица му пуснах кръв и урина и се оказа, че утайката му е много ускорена - 35, при норма 12. Това говори за наличие на инфекция, а педиатърката, както и двама УНГ ме убеждаваха, че няма възпалителен процес, а хроничен тонзолит #2gunfire. Изписваха му капки за свиване на третата сливица, които не помагаха и препоръчваха махане. Сега след като видя педиатърката резултата от изследването, му пусна и гърлена посявка и днес ще видя има ли някакви гадинки в гърлото му. Така или иначе си пуснах отпуск и ще се гледаме с Алекс до след празниците. Дано дотогава да закрепи положението, че нещо много ми писна напоследък от толкова болести. Тъкмо си помислих как изкарахме цяла зима без да боледува и той реши да ме опровергае Crossing Arms.

Май малко истерично звуча, извинете ме, но хормони + болести + висене вкъщи ми идват в повече Embarassed.

Хубав ден на всички Heart Eyes

# 147
Добро утрооо

Астарта , какво стана с Алекс? Педито какво каза? Дано да се оправи бързо, а ти по-спокойно  Joy, че сега ти е лесно според мен  Hug

# 148
Добро утро,
Мариска, мерси  за кафенцето  Hug Разкажи малко какво правите по Доха, добре ли сте, да не ви е топло Wink

Приятен ден, отивам на работа  bouquet

# 149
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от мен!  Heart Eyes

Днес Тея стана с Йоана и ги закарах заедно, след което се върнах и спах до 10- егати кефа! Снощи имахме гости и като си легнах, станало беше 3 часа. Добре, че имам печен шеф, та мога да ходя и по-късничко, че иначе щях да карам на батерии....  Mr. Green

Хубав ден, да подгонвам задачките. Hug

Общи условия

Активация на акаунт