Отговори
# 150
Добро утро,
Мариска, мерси  за кафенцето  Hug Разкажи малко какво правите по Доха, добре ли сте, да не ви е топло Wink
Какво да тикажа Поли, общо взето ежедневие. Ади ходи на градина, мъжо на работа, а аз се чудя къде да се шматкам и какво да правя през 4те часа, в които Ади е на градина. МЪча се да започна редовно да ходя на фитнес, пък да видим. Сега съм се хванала да декорирам малко апартамента и рисувам разни неща в коридора. Ако стане ще ви покажа  Joy Понякога много ми липсва, ч ене работя, друг път въобще(особенно Ади като се разболее). Тук животът е доста по-различен. едно спокойствие, никой не бърза за никъде... абе арабски свят. Дразнят ме само, че току измислят някое и друго правило, в частност където живеем ние!Сега са сложили едни табели, че ако искаш да се къпеш в басейна жените трябва да са с определен тип бански (Представи си банските от едно време до малко над колената), а ммъжете с бански до колената. По принцип тук е разрешено около водните басейни да си с нормален бански, но понеже при нас направиха ресторант, в който могат да влизат и външни хора и предполагам, че заради това искат да се обличаш така. в началото никой не му пукаше и си ходеше кой както иска, обаче сега сложиха един гард на входа, който явно проверява! просто е ужасно обидно. Всички започнаха да се оплакват във фирмата и много се надявам да махнат тази глупост. А днес видях една мацка с нормален бански и се излегнала на тротоара върху надуваем дюшек  Joy точно до басейна! напълни ми душата.  Mr. Green Но ако се абстрахираш от тези неща, истината е, че тук се чувстваш като бял човек(буквално). Никъде в Европа няма да намериш такова отношение. Но въпреки това аз не бих останала да живея дълго време на такова място де.  Mr. Green Децата могат да си правят каквото си искат. има отделни секции в ресторантите за семейства и не ти пука детето вика ли, скача ли...има хубави градинки, но според мен не са достатъчно.
ох аз какво се отплеснах...сори и мерси че попита Simple Smile

искам да питам - води ли ли сте мъниците на зъболекар вече?

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 16:37 от Maris

# 151
  • Sofia
Е, Мариска, отплесвай се по-често, супер интересно ми е  Peace Мале,колко ти завиждам за 4-те часа, в които "се чудя къде да се шматкам"  Hug Аз ставам в 6ч. всяка сутрин, за да спортувам  Crazy Представих си те с банския-кюлоти  Mr. Green
Аз скоро се замислих за зъболекар - редовно мием зъбите от първия, но като му знам гена, а и с това нощно мляко...няма да ги опазим  Sad А и трябва да ги водим вече. Сега, като съм в Сф, ще го направя  Peace
Аз съм се позаринала с работа  ooooh! В Банско успявах да си върша и някои женски неща, а тук нямам време за нищо Sad Утре ще ходим в Сандански за уикенда. В последния момент мъж ми реши, че е по-добре да оставим Габи в Сф. За целта баба му ще се телепортира от Нова Загора. На мен ми е мъчно да не си водим Габче, но пък как ще си починааааа....  Praynig пък и баба му рядко го вижда и много му се радва.
Габи сега е на вълна "магам" (помагам) - слага масата, сипва на тате ракийка, обува му чорапите, прибира ми дрехите, катос е преобличам...абе каквото се сетите  Laughing
В борбата с млякото се предадохме  Crazy
Македа, страхотен аватар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Разказвайте, разказвайте, че е интересно  Mr. Green
Ние добре, вие надявам се също  Hug Heart Eyes

# 153
Добро утро  bouquet!

Тази сутрин май няма кой да почерпи с кафенце, а Wink!

Аз да се отчета с изследванията на Алекс. Микробиологичната посявка на гърлото се оказа чиста, което лично мен ме изуми. Въпреки това лекарката му изписа АБ - Аугментин заради много високата утайка и температурата, която вдигаше. Аз обаче на своя глава не му го взех. Утре ще го заведа в една частна лаборатория (понеже на мен ще ми точат кръвчицата) и мисля да му повторя кръвните изследвания. Така или иначе сега си се гледаме вкъщи и ще го пусна на ясла чак след празниците. Малко се притеснявам, че не послушах педиатърката и се чудя дали постъпих правилно, но той миналия месец изпи 2 шишета АБ и ми се стори прекалено да му дам пак при чисто гърло.

Марис, като чета за спокойствието, слънцето и басейните, за които разказваш, направо се размечтах Grinning. Пък тук едно смотано време, излезем за един час, издуха ни вятъра и се прибираме премръзнали, и това в края на април Crossing Arms

# 154
Астарта определено мисля, че добре си постъпила. Постоянно поставям под съмнение лекарите и слава Богу. Иначе досега щяха да са направили мозъчна операция на бебето, а аз щях да съм без апандисит и матка  Peace Лятото като бях в 8мия на Елито утайката беше 70. Искаха да я взимат в болница. Била съм и увредила бъбреците и какво ли не чух. Оказа се, че пробива зъб и когато е с Т и хрема е нормално резултатите да са такива. Разбира се не влязохме в болница, дадох и хомеопатия, зъба проби и всичко беше ок. Казаха ми също така, че поне 10на дни преди да минат не могат да се очакват различни резултати. Незнам доколко е вярно, защото така и не направих. Иди пусни за твое спокойствие, а междувременно защо не се консултираш и с друг лекар  Thinking

# 155
Иви, мерси за успокоението Hug. Аз се чух с още един лекар, който обаче не е в София и няма как да му заведа Алекс. Той ми каза абсолютно същото, че след изкарана инфекция утайката се нормализира страшно бавно и това, че е висока не означава задължително, че в момента развива нещо, а може просто да е вследствие на предишно заболяване.

# 156
Всичко ще е наред не се тревожи  Hug Заведи го на хомеопат, ако искаш Peace

# 157
Здравейте, момичета Hug

Астарта- бих повторила и гърлените изследвания също. Януари месец, когато Иво имаше стрептококи първото изследване излезе стерилно. Направих повторно и тогава излязоха.Дано няма нищо де. Praynig

Ние сме добре.Иво ходи на ясла.Станал е много буен. ooooh! Всеки ден има по някоя нова цицина на главата.

Приятен ден на всички          bouquet

# 158
Astarta и аз мисля, че не си сбъркала защото нашата интуиция доста често е правилна Simple Smile дано и вторите изследвания да са отрицателни  Hug
Мечо и Ади е вечно с цицини, ама той е такъв заплес, ходи и не гледа...направо ужас!

Ние днес си изкарахме супер сутринта. Ходихме на разходка малко и след това на басейна в комплекса. Махнали са вече това правило за банските и много се радвам. А тази мацка, за кято ви казах, че се беше пекла на тротоара, днес една жена ми каза, че я били вкарали в затвора, защото се сдърпала с някакви съседи където била легнала. Не знам дали това е 100% верно, но направо звучи ужасно. Иначе Ади се изкефи максимално на басейна. Утре пак ще ходим ако е хубаво времето,защото май нещо като пясъчна буря се заформя Simple Smile Сега е супер изморен, но трябва да караме Руси на работа.
Вие стягате ли се за Велик ден. Ние мислим да се съберем разни семейства в нас и да правим даже козунак (смях в залата)  Joy

# 159
[Мечо и Ади е вечно с цицини, ама той е такъв заплес, ходи и не гледа...направо ужас!

Joy Joy

И Дарко така, даже понякога се чудя заплес ли е, или гений  Mr. Green ама май си е първото  Joy

Мариска, моля те купи ми един такъв бански  Joy Joy Joy много секси  Whistling то това май като на щангист костюма ще бъде  Laughing

Аз днес по спешност тичах да си взимам Дари от яслата. Милото пак кашля, не могъл да заспи и не спира да кашля, та краката ми поомекнаха, докато не стигна до градината  Confused В поликлиниката ми казаха, че си е вирус, а не друго и че било нормално да продължи дори месец.... та явно не съм го доизлекувала  Outta Joint

Пипи, де да беше така с мойта шефка - като закъснея сутрин и ме пита: а, ама ти на работа ли беше #2gunfire

Днес лекарката ми каза да не давам сироп на ДАри, защото нямало смисъл, само противоалергичен и калциев глюконат  newsm78 Thinking ептен ме оплетоха и мен тея доктори.

# 160
Днес лекарката ми каза да не давам сироп на ДАри, защото нямало смисъл, само противоалергичен и калциев глюконат  newsm78 Thinking ептен ме оплетоха и мен тея доктори.

Аз пак на моя глава му спрях на Алекс и сиропа за кашлица, защото щеше да му е трети вид. Да ти кажа, откакто не пие сироп, спря да кашля. Не казвам, че при вас е същото, но на Алекс тези отхрачващи сиропи май му провокираха кашлицата. Сега пие само Ериус и Саностол и е добре. Не знам обаче дали не се оправи просто защото го спрях от яслата newsm78. Само ми е тъпо, че докато децата си играят там, той обикаля улиците с мен и няма с кой да си играе и май му липсва. Постоянно ме пита за този и онзи от яслата къде са и като му кажа, че са на ясла ме гледа умърлушено Sad.

# 161
Добро утро скъпи дами  Whistling

Днес се очертава хубаво време, така че няма време за губене. Някой да направи кафе, че аз само  kaffeetrmker_2 това го мога, а то не може да се мери с вашите  Laughing

# 162
добро утроооо

Добро утро Simple Smile

# 163
Много благодаря  Heart Eyes

# 164
Галче, къде го видя това хубаво време, бе душа newsm78? Пред моя прозоерец едни черни облаци са надвиснали. А мислехме да ходим до Панчарево, много ме е яд Crossing Arms.

Все пак ви пожелавам хубав и СЛЪНЧЕВ ден Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт