Мариска, мерси за кафенцето
Разкажи малко какво правите по Доха, добре ли сте, да не ви е топло 
Понякога много ми липсва, ч ене работя, друг път въобще(особенно Ади като се разболее). Тук животът е доста по-различен. едно спокойствие, никой не бърза за никъде... абе арабски свят. Дразнят ме само, че току измислят някое и друго правило, в частност където живеем ние!Сега са сложили едни табели, че ако искаш да се къпеш в басейна жените трябва да са с определен тип бански (Представи си банските от едно време до малко над колената), а ммъжете с бански до колената. По принцип тук е разрешено около водните басейни да си с нормален бански, но понеже при нас направиха ресторант, в който могат да влизат и външни хора и предполагам, че заради това искат да се обличаш така. в началото никой не му пукаше и си ходеше кой както иска, обаче сега сложиха един гард на входа, който явно проверява! просто е ужасно обидно. Всички започнаха да се оплакват във фирмата и много се надявам да махнат тази глупост. А днес видях една мацка с нормален бански и се излегнала на тротоара върху надуваем дюшек
точно до басейна! напълни ми душата. ох аз какво се отплеснах...сори и мерси че попита
искам да питам - води ли ли сте мъниците на зъболекар вече?
Мале,колко ти завиждам за 4-те часа, в които "се чудя къде да се шматкам"
Представих си те с банския-кюлоти
А и трябва да ги водим вече. Сега, като съм в Сф, ще го направя
В Банско успявах да си върша и някои женски неща, а тук нямам време за нищо
пък и баба му рядко го вижда и много му се радва.
!
. Пък тук едно смотано време, излезем за един час, издуха ни вятъра и се прибираме премръзнали, и това в края на април
то това май като на щангист костюма ще бъде

това го мога, а то не може да се мери с вашите