Отговори
# 165
Нати, много късно ставате  Naughty в 7 сутринта знаеш ли какво слънце беше  Joy

# 166
Добро утро, момичета! Hug

Наистина, в 7 имаше слънчице, а сега....мрачно е доста Tired

Дано се оправи до към обяд та да излезем с Иво навън.

Приятен уикенд ви желая            bouquet

# 167
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЛАЗАРОВЦИТЕ   bouquet Heart Eyes Hug

И в аСандакснки в 8ч напичаше, а сега е мрачно  Sad Ние ходихме до Мелник и Рупите. Отдавна не бях ходила  Embarassed

# 168
Ле ле как не се сещам за тези празници! Тук няма кой да ме подсети освен вас!
Честито и от мен!  Hug
Аз днес бях на бебешко парти. Всъщност бебето още не се е родило. Чакат го на 10май Simple Smile беше супер интересно, преобладаващите бяха бразилци. Играха се игри - например написваш на едно листче какво е твоето дете за теб и бременната трябваше да позне кой го е написал. Ако познае, този който го е написал трябваше да изпълнява някакъв номере, а ако не познае я окичваха с разни смешни работи(перука, уши, рисуваха по корема й и т.н.) беше много забавно. Имаше плакати, на които си лепиш твоя снимка и под нея пожелания към Габриел(така ще се казва бебокът). Хапване, пийване и така си мина уикенда. Вие си имате още един ден, ама при нас утре вече е разботна седмица.

# 169
Марис, голяма веселба е при вас  Grinning

# 170
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Вчерашното мрачно време при вас, дойде и тук  Sad Дано само не завали, че да може да се разходим Praynig
Весело изкарване на деня на всички!  Grinning

# 171
Да почерпя днес за моето цветенце Великденче
Освен нея и майка ми, и брат ми имат имен ден  Heart Eyes

Поздравявам  всички именници, да си изкарате един приятен , спокоен ден  Hug Hug Hug

# 172
Честит Празник на всички именници!  bouquet

# 173
Честит празник на всички именници!    bouquet

# 174
НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЦВЕТЕНЦА - ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

А тук една жегаааа. бях малко на басейна сутринта, ама то не се издържа. утре по-раничко трябва да е  Mr. Green

# 175
Честито на всички именници и от мен  bouquet!

# 176
Честито на всички именници на патерица!
Да сте живи и здрави!

# 177
  Честит празник на именниците!  bouquet  bouquet  bouquet

Мили момичета, днес аз черпя, моят малък голям мъж Ники  става на 7 години. Толкова го обичам и така се гордея с него . Днешния му рожден ден го чувствам много специален, защото той наистина много порасна през изминалата година и стана малък мъж. Аз съм щастлива жена, защото имам здрави и прекрасни деца и чудесен съпруг. Само се моля това никога да не се променя и друго не ми трябва. Почерпката ми  ще е скромна, че и аз не ги умея угощенията Embarassed 
 party023  party023  party023  food010  food010  food010

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 10:05 от Rady

# 178
Ради, да ти е живо и здраво порасналото момче и все така да те радва  bouquet! Пожелавам му от сърце весело детство, а на цялото семейство - здраве и любов Hug

# 179
  • Sofia
Rady, Честит Рожден Ден на батко Ники! Да расте все така умен, добър и красив   Hug  Hug  Hug

Честит Имен Ден и на всички цветенца на патерица!

Ние вчера отпразнувахме подобаващо. Рали имаше имен ден заедно с баща й и баба й.
Най-накрая си избрахме и кола, сега остава само да я прехвърлим. Същия "джоган" като Пасата е, само че Тойота Авенсис ( комби синя ) и 10г по-млада.

Общи условия

Активация на акаунт