Отговори
# 180
Ради Честит Рожден Ден на прекрасния Ники!
Да е здравичък, да има време да се наиграе и да ви обича много и теб и Миа!

Това за него:

А това за теб:

# 181
Мила Ради, честит рожден ден на голямото ти момченце!
 Пожелавам на Ники да расте все така добро и умно момче!

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 13:52 от Makeda

# 182
Ради, целувки на малкия мъж! Как бързо растат,а Simple Smile Да ви е гордост и много да ви радва!
Тайги, честита кола, със здраве да си я карате! Друго си е по-младото. само мъжът ти да не мисли така  Joy  Joy  Joy

# 183
Тайги честито за колата. Да си я карате безаварийно   bouquet

# 184
Здравейте момичета Grinning

Ради- Честит Рожден Ден на Ники! Да ти е жив и здрав, да расте весел и обичан!      bouquet

Тайги- честито за колата, със здраве да я карате Hug

На патерица- Честит Имен Ден на всички цветенца и дръвчета!     bouquet  Heart Eyes

Аз съм на работа и хем имам сто неща за вършене, хем се подмотквам ooooh!

Приятен ден на всички.

# 185
Ради честит рожден ден на малкия голям Ники!
Пожелавам ви всички да сте живи и здрави и винаги така сплотени!

# 186
Добро утро. Хайде по кафенце преди работа  Mr. Green

# 187
  • Sofia
Ей, Марис, хич не ми се ходи на работа след такова кафенце  Crossing Arms

За морето ние сме го измислили - 10 дена пак на гръцко( снимката много напомня за това място  Sunglasses )  в същите къщи със същата компания... Даже е по-голяма тази година...  от 4ти до 14 юни сме, Мариска ако Ви харесва идеята айде с нас, компанията е голяма и разнородна така че ще Ви хареса Wink Децата са 10тина от 1 до 3г...
Резервацията се прави по интернет, като се превежда някъде 1/4 от сумата. Поканата важи и за всички, които желаят.  Hug Подробности на ЛС.

# 188
ДОБРО УТРО Simple Smile ХАЙДЕ СТАВАЙТЕ! НАВЪН Е СЛЪНЦЕ И Е ВЕЧЕ 25ГРАДУСА   Mr. Green
Ето по кафенце и малко арабска почерпка Wink

малко множко стана, ама да има
 Laughing Хубав ден на всички пожелавам!

taigi, много ти е хубава идеята, ама ние тогва ще сме още в Доха. Но защо да не организираме един уикенд лятото. Ей Поли толкова обикаля и знае baby friendly места. А съм сигурна, че и не само тя Simple Smile Та ще е голям кеф ако успеем да го направим. Ккаво мислите  newsm78

# 189
Ейййййййй, Мариска, не успях да сложа пак кафето  Laughing Но благодаря за твоето - Прекрасно е!

# 190
  • Sofia
Абе кой ви оправя децата докато слагате тия кафета и закуски сутрин newsm78 Mr. Green
Ха добор утро   bouquet

# 191
Абе кой ви оправя децата докато слагате тия кафета и закуски сутрин newsm78 Mr. Green
Ха добор утро   bouquet
Ами аз ставам един час преди него  Joy

Поли, утре е твой ред  Hug

# 192
Добро утро, момичета Hug

Мариска- страхотно кафенце     bouquet

Нямам търпение да дойде края на седмицата.Събират ми се 11 почивни дни- мъжа ми ме пусна да почивам на 29 и 30ти. Laughing 3дни ще сме с едни приятели на тяхната вила- без детето, след това на моята вила до 6ти Май. Нямам търпение Party

Кой какви планове има за празниците? А яйцата кога ще боядисвате- утре или в Събота?

Желая ви приятен ден Heart Eyes

# 193
 wavey smile3534 smile3533 kiss bye ppp  Hands Clap newsm56 smile3540 55 moresmile perkoДобро утро
Виждам много ммалко присъствие във форума,но личи си че сме работни
При нас новото е че сме си тази седмица в къщи,щото отново ни се възпали 3 сливица и ако трети път стане директно след рождения й ден я махам.Кашляхме до посиняване,но вечесме по добре.Пиеме една малка чанта лекарства,само и само да не пиеме антибиотик.2- са за хремата и 1 закашлица и 1 за отхрачване.Добре че мойто ги бие с ухота.
Ради да ти е жив и здрав малкия мъж.Да е все така грижовен батко и много щастие ви щелая.
Мойта на ляво и на дясно повтаря че ще е кака на бебето на кумовете,но кумовете го смотолявя и хората дето м епознават м егледат въпросително и аз се изръсвам "Споко на Любовницата на Баща й ще е кака на бебето". hahaha Joy hahaha hahahaМилите  Shocked smile3556 #CrazyДаже и на майками й го казах щото и вероник ай го повтаря и майка ми само дето не  smile3544, а баща ми като чу,започна да мига на парцали и после им обясних де.Та сегапо цял ден повива бебета,храниги ,бърше им пополите-сополите.Та е много смешна.Да ви се похвалиме ,обяснихме и че е голяма за памче,те са за бебето и вече сме сгащички.Само вечер и кат оспим е см ес памче,но кат оспи на обяд той е сух,така че мисля скоро и него да махна.ЕМи това е от нас.Лек ден мацки.АЗ отивам да  clean clean clean clean cleanче съм се разшетала за ВЕликден

# 194
  • Варна
Здрасти и от мен!
Мерси много че се грижите за сутрешното кафенце  Heart Eyes

Яйца мисля да боядисваме утре, Мони ще е първа помощничка, но ще видим как ще се справим  Grinning А за празниците така и не се организирахме, но пък кой ли ще ни приеме на гости с двете деца  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт