Отговори
# 195
Роси, нямат чувство за хумор тези около теб! Дано малката бързо да се оправи!
Мечо, май ще се умориш да почиваш  Joy

Аз днес напазарих великденската украса. Много съм доволна. Ние май в събота ще боядисваме яйцата. Мисля да занеса по едно яйце и на децата от групата на Ади Simple Smile

# 196
  • София
Здравейте мамчета!
Много рядко имам възможност да пиша и да се ровя в Интернет, но много се радвам, че ви има. Пишете си много сладурски неща. Моето синче е болно и си го гледам вкъщи, но все нямам време да пиша. Днес се сетих, но след малко очаквам събуждане с въпроса "мамо, мога ли ставам". Надявам се да се взема в ръце и да влизам по често във форума.
Стискайте палци ще ходим на лекар този следобед и се надявам да каже , че са по - добре сливиците и гърлото.

# 197
но пък кой ли ще ни приеме на гости с двете деца  Laughing
Други със същата или по-голяма бройка  Joy hahaha Joy

Като стана дума за "панкърси" - Ние отдавна махнахме памперсите през деня и останаха само за обедния и нощния сън. Елито в яслата спи по гащички няма аварии, никакъв проблем. Вкъщи събота и неделя, памперса прелива  Tired Това и на обед и вечер  Rolling Eyes По едно време беше почнала да не пиша следобед като спи вкъщи, но явно изтървахме момента...Някакви идеи какво да я правя?

# 198
Иви, според мен всичко е до навика, щом в яслата спи без памперс. Алекс е без памперс от точно 2 или 3 седмици. Махнах му го изведнъж, без предупреждение. Имаше една голяма авария в гащите и дотам. На обяд също не му слагам и става сух. Виж нощния си го пълни. Ако искаш, изчакай да се постопли времето и й го махни, може и да се напишка един-два пъти, но съм сигурна, че бързо ще свикне, те вече са големи и разбират Wink. Аз много се изненадах, че стана толкова лесно, а как само се бях притеснила Grinning.

# 199
Ами притеснявам се, защото се напишва имам чувството нарочно...пробвах я да спи без и системно се изпишва, обяснява ми, че се е изпишкала, че това е беля, усмихва ми се и отива в другата стая. Казвам и, че се пиша само на малкото и на голямото гърне, казва знам или да и толкова  Rolling Eyes

# 200
А да не би да е, защото така й е по-удобно и е по-спокойна newsm78? Или пък да гледа, че Боби е с памперс и да иска да му подражава Thinking. Щом в детската спи без памперс и няма проблем, сигруно просто вкъщи си е до навика. Алекс си искаше "пампечето" и  дори плака първия ден за него, но му казах, че са свършили, няма и в магазина, отворих му шкафа, в който ги държа и му показах, че няма Wink. И се примири. Сега дори вечер е война докато го сложим, но все още е студено и не ми се рискува да го оставя да се напишка през нощта.

Пък ние имаме друг проблем - Алекс може да пишка само на гърнето си и никъде другаде, нито на тоалетната, нито навън Confused. Като му се допишка навън и започва да се моли сам на пишлето си: "Айде пиш, айде пиш", но не става и не става. Явно се притеснява и в крайна сметка си стиска до вкъщи. А пък аз се притеснявам, че стискането вреди на бъбреците му. Май лятото на дългите разходки ще си нося и гърнето в коша на количката на бебето hahaha.

# 201
Аз открих в едно магазинче чаршафи за еднократна употреба на цена някакви стотинки, които се слагат под самото чаршафче и точно на дупето има малко подплатена с памук част. Мисля да ги пусна в употреба като се позатопли малко, че иначе трудно съхне матрачето.
Дарко понякога ме буди нощно време да пишка, рядко се изпуска.
Астарта, навън поливаме дърветата, за да пораснат холеми  Mr. Green не че ги нацелва човекът, но се опитва. Попитах мъжа ми как да върши тая работа, без накрая да намокри панталоните и гащите, а той гордо ми отговори "Аааа, това си е въпрос на практика"  Joy Joy та общо взето малката работа навън винаги оставя следи при Дарко  Wink

# 202
Аз съм купила чаршафчета за 20 или 40 пранета бяха. Отдолу гумирани с ластик и е защитен целия матрак

Прилича на това незнам дали е същото

Ето това е. Ама било за 300 пранета толкова помня отпреди 3 години  ooooh!

# 203
Честит Рожден Ден, Уо  bouquet! Бъди здрава, много щастлива и обичана!

# 204
О, Рожденичка! Честито, здраве, благоденствие и късмет!

# 205
Честит Рожден Ден,Уо!Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

bouquet       bouquet       bouquet

# 206
Уо, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве и много, много късмет!

# 207
Уо, да си жива и здрава!
Пожелавам ти много щастие, успех и да те обичат мъжете ти
    Hug

(къде се се загуби ти?)

# 208
Уо честит рожден ден на патерица!
Да си жива и здрава и много обичана!

И да почерпя за моя рожденник днес - съпруга ми Hug

# 209
  • Sofia
Честито на рожденниците! Здраве и щастие им пожелавам  Hug