Отговори
# 210
Честит Рожденик Тонеса! Много да се обичате!

# 211
Минаваааа, големият кораб минаваааааа  Joy hahaha     Минаваааа, големият кораб минаваааааа  Joy hahaha          Минаваааа, големият кораб минаваааааа  Joy hahaha
Тоз път и акостира за малко  Mr. Green.
Ради, да ти е жив и здрав прекрасния адаш и много приятни емоции да го очакват наесен  Heart Eyes
Уо, на патерица честито  Hug Здраве, късмет и мъжете ти много да те радват.
Тонеска, весел празник на главата на семейството. Сърдечни поздрави на гордия татко.
Мариска и Пипиоле много ви се радвам мацки  Hug Чрез вас и мен ме обзема еуфория за пътешествия.
Мариска, много съм навита на един летен уикенд с децата. Толкова съм се затъжила да видя порасналите дечица  Heart Eyes Не сме ги събирали от ...  newsm78 Май на нова година беше за последно. За вас също ми е домъчняло и вие сте ми симпатични  Mr. Green Мариска, то вие с Деската трябва да предложите дата, ако знаете кога ще си идвате. А тези малките синеоките прелестни младежи само да ми паднат в ръцете  Joy hahaha
Мечо, малко прецаках работата  Embarassed Късно видях, че по св. Валентин сте в Боровец, както и Дани с децата. Ние бяхме на ски и си загубих първия ден телефона  Sad Бяхме точно за една мини форумска срещичка  Party
Тайги, ние вече сме спретнали някаква организация за лятото, но ... Много примамливо звучи предложението ти, благодаря    bouquet
Пепа, /прощавай Blush/ много здраве щастие и късмет в новата къща  Heart Eyes Hug Да ви върви по вода и на ... деца  Heart Eyes Много ви беше сладуранеста шапката  Hug
Пипиоле, във вашата нова къща също да цари хармония и да имате много вълнуващи, романтични и детеносни изживявания. Специален поклон пред старанието и мерака, с който мъж ти разказва и показва пътешествията ви. Евала  Peace
Иви, прегръщам ви силно и целувки на малкото съкровище.
Както ме е хванало едно петъшно такова настроение, взимам да се самосезирам и се стягам  Crazy
Отплавам в царството на бумагите по бюрото ми  Joy hahaha
Желая ви весели и разточителни празници   bouquet

# 212
Ruxiiiiiiiiiiiiiiiiiinewsm20 хвала на кораба  Joy  Joy  Joy  Hug по-често да акустира
Тонеска, весел празник!
Ние се върнахме от басейна. Ади много се изморява там, не знам защо така, за час и половина и може да легне да спи пак  Mr. Green

# 213
Тонеска, честит ти рожденник   bouquet  bouquet  bouquet Здраве и късмет!

Рукси, ако знаеш как се зарадвах, че си писала  Hug Heart Eyes Звучиш толкова свежо и постингите са ти винаги изпълнени с толкова положителен заряд   bouquet Вие къде сте планували да ходите лятото?

Нашите планове се попровалиха и няма да стане това, което мислехме. Няма да мога да си дойда до БГ най-верятно до октомври, а исках да изкарам поне две седмици там август. Както и да е, не се оплаквам, защото заради хубави неща няма да мога да реализирам плануваните почивки и съм щастлива Grinning Дано само котка не ми мине път  Praynig

Мрис, като ти гледам аватарчето с толкова сняг наоколо и в същото време ми говориш за басейн и настръхвам  Mr. Green Голям контраст. Ние тук може да се похвалим с топло време тези дни 17-18 градуса е и е страшно приятно.  Mr. Green

Деси, при вас как е? Разтопиха ли се снеговете? Кажи нещичко, много си мълчалива  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 11:35 от Makeda

# 214
Благодаря за хубавите пожелания Hug
Пожелавам приятно изкарване на Великден на всички  bouquet

# 215
Здравейте, момичета Hug

Руксиииииииииии- леле как се зарадвах като ти видях постаа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Целувам ви      bouquet

Тонеска- да ти е жив и здрав мъжа, много да те обича и да те слуша!

Да се оплача- Иво пак е болен. Вчера вдигна температура и не я свали цяла нощ.Оплаква се, че го болят краката( по-скоро мускулите, точно като при вирус), сополите се върнаха с пълна сила..... Гърдите му са чисти слава богу, та засега само Нурофен, Тайлол, вит. С и капки. Но ако продължи да вдига  , ще трябва пак АБ- дано да се размине Praynig

Сега се гледаме вкъщи, а утре го пращам с дядо му на вилата. Ние с Милен отиваме за 3 дни при едни приятели на тяхната вила и после ще отидем и ние на нашата вила.

Желая на всички весели празници, приятна почивка. Hug Heart Eyes      bouquet

# 216
  • София/Осло
Хайде ,така както е минал големия кораб така малко и викингската лодка да направи едно кръгче  Joy Joy Joy
При нас, гости, гости и пак гости  Laughing
Стягаме се за празниците, утре ще боядисваме яйца групово...събраха се 3 деца в нашата колибка и е щуро и весело..ритат футбол в хола, настъпвам войници в коридора, намирам си фибите в кафето...краааааааасота  Joy Joy, а навън е една такава китна пролет..всичко цъфти и се разлиства, мирише на зелено и слънцето пече ли пече. Тревните площи бидеха нацвъкани от полуголи норвежанци размахващи бири и разнасящи скари и барбекюта...Макси седи по боди в къщи чак..да се чуди човек в Осло ли е или в Доха  Joy Joy Joy
Бях се отдала на едно щуро пазаруване тия дни , защото неочаквано направиха 70 % разпродажба тип MidSeason Sale и аз набързо напълних 1 гардероб  Blush и 2 куфара с обзавеждане за новата къща в Софето..както казва мъжа ми "ти в Гинес ще влезнеш  Joy Joy или аз в психиатрия " Joy Joy Joy Joy Joy
Та така ..това около нас..мъчно ми е да чуя, че има болнички деца и вече съм напълно убедена , че е от условията, в които сме ги поставили да живеят  newsm78...толкова гадно мръсен въздух и държава като нашата просто няма  Sad
Тонеска да е жив и здрав мъжа ти, да те глези и обича  Hug
А за купон в Софийските и не само дебри съм на линия от 5 юли до 27 юли  bowuu

# 217
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!

Прехвърчах през темата и видях, че за памперсите си говорите- наша Тея не само е с памперси, но и у дома упорито отказва да пишка на гърнето, въпреки че в детската си ходи без пробелми. Но ще дойде лятото и ще ми падне по гол гъз навън да пишка колкото иска- все ще свикне. Mr. Green

Рукси  Hug дано те видим на следващото събиране!

# 218
Привет на всички кораби  Hug

Рукси стори ми се, че на някакъв репортаж по тв-то мярнах Лизи Blush и от нас много прегръдки Heart Eyes

Купих сандали на голямото диване, остава да му станат. А малкото след 3 високо температурни дни, най-накрая му се отвори една красива дрямка и 4 часа спи, провали разходката, ама няма да им се размине  Mr. Green

Утре съм планирала боядисване, още нямам яйца и бои, но може и да ми излезе късмета Whistling

# 219
  • Sofia
Ivy, изобщо не забелязах, че си сис сменила ника  Grinning Познавам си те  Peace
Рукси   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз съм сложила яйцата да се варят и след малко започваме мацотене  Mr. Green

Без кафе ще минем тази сутрин май  newsm78 Аз не го умея Wink
Весели празници на всички   bouquet

# 220

Добро утро, момичета!

Искам да ви пожелая приятна почивка и весело посрещане на празниците.Ние заминаваме днес към обяд и аз ще се прибера чак на 6ти вечерта. Мъжа ми ще работи през двата работни дни, но аз си дадох почивка.

Чао ви и до скоро  Heart Eyes     bouquet

# 221
Ааааа, как без кафе, ето го и него    малко по-различно , но ме подтикна бясното пазаруване на Деската  Joy Joy Joy така си представям всяка мацка след тежък шопинг Joy

Ние боядисахме яйцата още в четвъртък след работа. В по-късните часове на същия ден, Они реши, че не ни трябват и леееекичко ги начупи - почти всичките Mr. Green Mr. Green Mr. Green Баща й беше безкрайно щастлив, защото не може да понася яйца, а на мен ми беше безразлично...смяхме се като я открихме, качена върху масата и кротичко си ги чупи  Mr. Green Преди това отказваше да даде кошничката със зайчетата, защото твърдеше, че там спи бебето Mr. Green обиколихме 3 пъти апартамента докато си я взема Joy

Пожелавам на всички притни празници и да се включвате честичко   bouquet

П.С Аз докато направя кафето Мечо спретнала  цели 7 кафета Simple Smile)))

# 222
  • Пловдив
Мили момичета, искам да ви пожелая весели и незабравими празници, много усмивки и добро настроение  easter easter easter Дечицата вече пораснаха и този Великден ще бъде наистина страхотен  Hug
Не знам дали ме помните, блудната дъщеря Хуба Буба  Embarassed Мисля си за вас, но не остава време да надзърна тук, с една диета съм се захванала и там основно чета  Embarassed Там се сближих с Деата и съм страшно щастлива от което  А в хубавото време сме навън  Laughing Стелла я гледам все още, наесен на градинка ще тръгва направо. Днес тръгваме за Троян, ако някоя от вас има път натам по празниците да пише на ЛС да си разменим телефоните, там също имам нет  Party
Много целувки и прегръдки на малките съкровища и на вас  Hug Heart Eyes

# 223
мацки, весело изкарване на празниците  Hug

Пипиоле, при нас картинката с яйцата е подобна - нито едно здраво, Дарко се беше заканил с чука за пържоли..... после ги хвърляше от разстояние в бурканите с боя, единият със синята пък се спука и такаа  ooooh! Crazy

Все пак това не трябва да ми помрачава празника, аааа  Mr. Green

Успешно боядисване, ако още не сте го направили и много, много уют удома  Heart Eyes

# 224
  • Sofia
Оооо, нашите са чинно боядисани по всякакви знайни методи и високо качени на недостъпно място  Mr. Green Снощи поразвалихме едно гнездо с пиленца и яйчица, но днес много ми помага с боядисването. После си го подстригах 1-ви номер с машинката, както аз си знам и сега спинка сладко. Габи много си държи на съня  Peace Няма пропуск  Grinning
Ние ще си стоим в София по празниците. Толкова малко сме си били в къщи, че истиснки се наслаждавам на тази "промяна". Не мога да се нарадвам да си шетам  Laughing Е, сигурно скоро ще ми писне. В Банско поне намирах време за разкрасителни процедури, а тук трябва сама да ги върша  Confused

Бубе, помним те ние, ама ти ни позабрави  Naughty Някои "по-новички" може и да не те познават даже  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт