Отговори
# 90
Галче, мноооого се смях на твоите писания  Joy

А иначе не мога да се похваля с нищо. След Они се разболях аз, след мен Сашо и всичките мреме. Они спря да повръща, но започна як дрисък. Поне настроение има  Grinning На мен ми е гадно, повръщам и за разкош разстройство. Абе отврат начало в новия дом  Sick Sick Sick С друго няма какво да се похваля.

Поздрави на всички   bouquet

# 91
  • София, в полите на Витоша

Пипи, в метрото тук сутрин е подобна картинката, но не ни тъчат все още така  Mr. Green 

Оказа се, че тези хора са назначени точно с тази цел и се наричат "pushers".... ooooh!

# 92
pipiole, оправяйте се  Hug

# 93
  • Sofia
Полче, ще тествате В и К в новия апартамент  Mr. Green Повярвай ми, важно е  Peace А иначе важното е Рони да е по-добре, пък вие ще го преживеете  Peace Определено е вирус, з'то много познати са така  Crazy бързо се оправяйте, че ние с Габи се прибирамеееееееееееееееееее.......... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Та, в неделя ще се приберем с всичкото багаж и ще си поостанем в София за неопределено време  bowuu
Галче, срази ме с виц  Peace

# 94
  • София/Осло
поли- оправяйте се  Hug
мариска- мерси  Heart Eyes
пипи- много се смях с тоя трейн трип  Joy Joy Joy Joy

# 95
  • Варна
Добро утро!
Поли, радвам се че Они е по-добре, а и все пак тези вируси минават за 2-3 дни, тъй че и вие скоро ще се оправите  Peace Peace

При нас нищо ново, радваме се на хубавото време, вчера Мони бесня навън след ясла  Grinning

Хубав ден на всички!

# 96
Поли, Пепи честити ви нови къщи Simple Smile
Поли оправяйте се бързо, че много гадно като се изпотръшнат всички в къщи Rolling Eyes
Галче, Мечо да оздравяват сладурите  Hug
Пипи ама си ги бива тия "pushers", какво ли става когато вратите се отворят. Сигурно се изсипват като чували с картофи hahaha

Аз да се похваля - вчера видяхме сърчицето на бебчо и вече съм много по-спокойна.
Всичко е наред и плода си отговаря на седмиците.

Лек ден Simple Smile

# 97
Добър ден на всички,
Днес цялото семейство сме доста по-добре. За съжаление любимия беше най-зле на рожденния си ден, а именно вчера. Ще празнуваме в събота...какво да се прави ooooh!
Днес смятам даже да поизляза, че има много неща да се свършат, а като се тръшнахме в събота, та до сега сега не сме си показали носа навън.

Тонеска много е вълнуващо да чуеш сърчицето на малката шушка. Аз май се разплаках като го чух за първи път Heart Eyes
aniK Да не си напуснала работа, че се прибрате за толкова време newsm78 Но се радвам, че ще сте тука Hug
Makeda Честит ви нов дом  Hug

Приятен ден на всички  bouquet

# 98
Здравейте и от нас!
Радвам се да чуя, че се оправяте вече!

Пипиоле, да ти е жив и здрав мъжа на патерици, все така да ви гледа с малката душичка!

Тонеска много е вълнуващо да чуеш сърчицето на малката шушка. Аз май се разплаках като го чух за първи път Heart Eyes

Да ви кажа ли нещо- парадокса за мен беше, че аз се разплаках дори  и при третата си бременност, когато чух сърцето на Тея  Simple Smile Като чели винаги е като за пръв път, ужасно вълнуващо и неповторимо, тогава някак абстрактният факт,че в теб има нов живот, се потвърждава неоспоримо. Дори по-вълнуващо от видеозона,защото когато сърчицето се чува, малките същества са ще доста неоформени и някак не различаваш нищо. Heart Eyes

На мен ли ми се струва така или Съни не пише напоследък? newsm78

# 99
Пипи, време ти е за четвърто май  Whistling

Тонеска, браво за вълнуващите новини   bouquet аз нали съм все от тези със свирката без топче или глухата акула, та като отидох на първия преглед и докторката каза: "Етооо, вече си имаме яйчицеее" а аз питам: "Ама, има ли нещо вътре ?..  Rolling Eyes 

# 100
  • Sofia
Привет!

Тонеса, страхотно изживяване. Аз още си пазя първата снимка от ехографа.. всъщност май пазя всичките  Grinning
Поли, радвам се, че оздравявате. Приятно празнуване в събота  Peace
Наистина Съни се загуби  Thinking

При нас нищо ново май.  newsm78 Събота и неделя се надявам да е хубаво времето да отидем да се порадваме на дворчето. Къщата още не е къща, но поне двора тази година малко го пооправихме, за да може Рали да идва да играе там и да сме си заедно  Simple Smile

# 101
Добро утро!
Радвам се за добрите новини Тонеска, хубаво е че болните оздравяват.
Аз съм все още в търсене. Добрата новина е, че одитът ми приключи много добре.
Сега остава само да намеря решение за гледането на Сара и къща.
Момичета, някакви идеи и препоръки за частни детски градини в центъра?
Хубав ден!

П.П.: Аз рева и като гледам снимките от видеозона на бебето на брат ми, на приятелки и т.н.
Толкова съм мекушава, вчера ревах на Айс Ейдж-гледахме го със Сара.

# 102
  • Sofia
Ехо, привет от мрачно Банско!
Поли, прибираме се, защото от Софийския офис мога по-добре да правя маркетинга на хотела  Grinning Лятото тук ще е едно от най-най-слабите за Банско и няма да има никаква работа. Аз напоследък доста издивявам тук - от обстановката, от хората, от еднообразието..., абе най-вече от хората  Sad Помогнах малко на решението да се върна в СФ. Сега ще започне пътуване през ден, но мен това ме устройва  Peace Аз Банско си го обичам, но само в комбинация със София. Една от първите ми мисли беше, че ще мога да се видя с приятелки, с които не съм се виждала от месеци  Peace Grinning Трябва ПАК да науча Габи да не спи с мен, ще ходи засега в яслата Пинокио....ще влезем в ритъм, ние сме приспособими  Laughing Вие как сте, преборихте ли се с вируса?  Praynig Praynig Praynig
tonesa,  Hug

# 103
Добро утро момичета, набрах, изпекох, само го сложете кафенцето

И приятен ден

# 104
Пипи, време ти е за четвърто май  Whistling

Четвъртото ще е внучето... Wink

Общи условия

Активация на акаунт