52-ра Американска тема

• 18 481
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
тая тема взе да става интересна (с лошите полети). Установявам, че ми е приятно да чета такива истории   Twisted Evil  Embarassed, кара ме да се чувствам по-малко карък... я някой друг да разкаже още...
Дано да НЯМАМ с какво да се похваля в края на месеца  Laughing

# 121
Какви са тези еър-одисеи, бре?
 Вики, няма да е кой знае колко лесно изпълнимо за мен, но ако се организира нещо, ще го мисля, може и да успея(желание имам!).
  Малкият е с Т.Лекарят рече и отсече-иър инфекшън.Надраска набърже рецепта за антибиотик.Аз не бях въодушевена.Той ме усети.Даде алтернатива да поизчакам утре и ако и в петък още е он и оф с Т, да купувам гадния А.  Джоджо немож го излъга да пие мотрин, то е битка, то е чудо.Купих ректални.Не ми се струва да подейства както мотрина....Мога ли да редувам ректални с Мотрин?
 Майките с опит, вие къде сте по случая?

# 122
  • Boston, MA
Тандури, твоя блог го няма в профила ти. Ще крада рецепти за къпкейкс. Дали ще стане морковено-тортена рецепта без орехите?

Сигурна ли си?  newsm78 Току-що проверих, седи си в профила ми като " Tandoori's Blog" и е линк? newsm78

Аз направо не искам да пиша тези дни, че ми е само за оплакване, затова само ще ви чета... Confused

Оф, не знам защо съм го изпуснала, сега го видях... май мислех, че ти е в подписа. Какво става?

Мацки, ще ви бия - пътувала съм над 12 часа от Детройт до Бостън (висене на летище, висене в самолета на пистата, връщане, още малко чакане, малко сън в хотел на летището и нов, накрая успешен опит рано сутринта).

За летенето - ами като всичко останало, има доволни, и недоволни. Ако трябва да се съобразя само със собствени и на близки лоши впечатления от авиокомпании (без да взимам под внимание виртуални приятели, with all due respect  Grinning), трябва само с частен самолет да летя... За съжаление не е истинска алтернатива, та пак - избирам най-евтината цена и се качвам.  Grinning
Това малко по повод на последните разследвания на една от малко останалите авиокомпании, които уважавам (х) - Southwest - които, се оказа, не правели достатъчно редовни проверки на самолетите си.  Rolling Eyes

# 123
хаха Дженна Еър Тран съм ги зачеркнала  отдавна...най кошмарната компания в ЮС.Полет Атл-Пенсилвания ,турнаха ни в самолета и се почна едно чакане от 3.5 часа вътре ,без въздух и храна и вода дори-а аз изтупана и седяща до един мазно дебел американец който си беше взел голям пакет с КФС пълен с чикен,изяде го всичкото и после почна да си бърка в носа много старателно....бях на ръба на нервна криза.
През цялото време казваха че сме на опашката за излитане и сме номер 4 ,после казаха че сме били номер 8 и така докато един от пътниците не каза че работи на летището и много  добре вижда от прозореца че сме номер 22 и че скоро няма излитане.Оказва се че тази компания я третират като 2ро качество когато е натоварен трафика и всички други предреждат за излитане...

А вие знаете ли че има адвокати които са си дедикейтнали професията на такива пътници като вас които са чакали повече от мисля 6 часа в самолет.Имат и уебсайт -пишат хората къде какво и как и им дават обезщетение.Знаете ли също че било законно да ви държат в самолета и че нямате право да слезнете ако са затворили вратата,само ако е мисля спешен медицински случай иначе сте като заложници. Crazy

# 124
Малеее, какви хорър истории Shocked
Аз нямам от такав калибър, но за мен летенето е ад по принцип и докато не стъпя на твърда земя не съм на себе си...

Саутуест често ги ползваме, но нямам полет с тях без закъснение...сега си смениха политиката и бебетата не се качват с предимство, билетите все по- често не са по- евтини, та май ще се разлюбвам с тях ....

Викс, има такива "спец."адвокати не само за това... те са най-големите акули, взимат огромни комисионни.

# 125
Бубка, брой ме и мен за частния самолет, плийз.
Аз пък що ли си мисля, че моята миналогодишна одисея в Чикаго е най- ужасната от описаните тук.  Wink Трябваше да излетя за Тампа (все още кърмеща тогава, но без бебе, което ме чакаше в Тампа) в сряда ранен следобяд, излетях в петък сутрин, 95% от това време прекарах по описания от Дженна начин, сюреалистичен делириум на безкрайни опашки за полети, които биваха кенселвани един след друг и все същите лица, въргалящите се хора по земята, бебета, майки, и аз някъде там с моите напращели и болящи цици, тогава цялото о'Хара блокира, никоя авиокомпания не излетя в продължение на повече от денонощие и наистина беше много гадно и страшно. Аз от 4-ри звезден хотел на Мичигън Аве се оказах без къде да отида (всички хотели и мотели около летището бяха заети моментално) и въобще беше отврат, а за капак имаше и точно това, което описва Дженна с най- накрая пускане на полет в петък сутин през майна си гъзина (разбирай Синсинати) и след като ни караха да чакаме 1 час вече качени в самолета и после още половин час на самата писта, без да ни кажат какво и защо чакаме и какво ще става, аз официално получих първия паник аттак в живота си (преди все се чудех това какво е  Wink).
Заради това тъпо летище и преживяване София за пръв път опита формула, на всичкото отгоре.

Вики, аз когато получих паник аттак на пистата бяхме номер 46.  Naughty  Simple Smile

# 126
този пост си го постнах в личното албумче, а изтрих оттука да не плаша хората... аз като цяло си оставам фен на Бритиш, просто защото са много професионални и в случая с мъглата реално хендъл-наха нещата перфектно.
да видим как ще се развие епопеята с багажа ни сега...  Confused

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:39 от Jenna

# 127
Джена, и твойта не е лесна, мила. Аз бих се отказала от летенето като цяло. Laughing

# 128
лелеееей Джена...то твоето си е направо за книга,кофти че ви няма багажите...това може да ме убие направо.Дано да ви ги намерят (стискам палци)

MrsG..вече няма да се хФаля че съм била 22ра на опашката тогава имало и по зле от мене Mr. Green
------------
Гледах Лари Кинг ...качиха ми се нервите....имало било кофти съставки във  ваксините  ама къде ли ги нямало казаха защитниците на ваксините ??!  е да ама  да набуташ сумати  в телцето на едно бебче и да го караш имунната сама да се бори,иначе то явно че по късно в живота ще се сблъска с такива химии но тогава имунната ще е стабилна за да се бори...незнам какви ги мислят...да почват да правят индипендънт стади че вече на нищо не прилича.

# 129
  • У дома
victoria , до преди 20 год са слагали до 10 ваксини през първите няколко годинки на детето, а сега са 32. Много вирус е това в едно малко телце.

Леле, Jenna, това си е одисея! Ужас! Ама и много те тегли към Лондон нещо, явно е съдба...

Аз понеже съм перманентно отслабваща, че и цяла седмица вече без хладилник, реших да спася много продукти и направих торта за съседката, която пък ми даде една торба WU-YI Source, с който е свалила 3 пант сайзис за няма време. Още не съм го започнала този чай, но ако видя резултат ще се обаждам.

# 130
Дженооо, какви са тези изпитания бе жена Shocked Като знам колко много пътуваш, направо си герой Hug

Сега си спомних, че преди 10-на години когато спешно трябваше да се прибера от Йоханесбург, ми загубиха билета..нямаше тогава електронни. от агенциата ми казаха да си го взема от летището, само не ми казаха от къде. там установявам, че е затворено гишето на авиолиниите... ревах, тропах, заплашвах, молех, беше истинско имърджанси да се прибера, а човека на чек ин само повтаряше, че вижда името, но нямам хартиен билет и не може да ме качи.... 24 часа по- късно се качих на самолет за Бг...

Ама това нищо не е в сравнение с Дженените патила.........

Извод, не летете през Хитроу и с БА.

и аз сън на диета от понеделник и за първи път сериозна за момента Wink

# 131
Еванесънт...описала невероятен кошмар,чак ми се прирева на частта със кацането

Laughing Точно тук аз се хванах за главата, прочетох цялата тема за авиолиниите, отказах билетите и сега ще пътуваме с Луфтхаза. Тази вечер нали и за 4 Американски компании говорят.. Може и да ми се смеете ама...те това е  Laughing Аз откривам, че съм голямо шубе  Blush Както се казва - Никога не е късно да станеш за резил  Laughing

Абе хора, умирам от ужас като гледам за Аутизма  Sad Утре съм се нагласила да чета за ваксини и мнения по въпроса, че следващите ни ваксини за 6м са след няколко дни  Sad

За тези, които гледаха- Склонна съм да вярвам повече на тримата доктори в студиото, това все пак са професионалисти, които се обосновават с факти. Доктора на Джени като нея малко на емоция го изкарваше. Но определено се замислям, че са прекалено много ваксини наведнъж за малко време и се бият на малки и големи...Накрая на интервюто споменаха нещо за промяна на ваксинирането или наблюдение между 6-12 месеци. Не можем да ги предпазим от всичко, но поне за нещата, върху които имаме някакъв конторл...

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 09:47 от Пумпал

# 132
Майко мила, Джена...

Аз нямам такива истории и само чета и чукам на дърво... Последния ми полет през Хийтроу беше преди две години към България и си спомням, че имаше някакъв огромен секюрити чек, но за пътници на БА като мен имаше специален коридор, празничък... И аз минах за секунди и пих кафе до следващия полет.

# 133
Пумпал, мила, извинявай, ако съм те притеснила прекалено..Аз уж за добро разказах историята.. Все пак ми се иска да те уверя, че си направила добър избор. Аз лично никога повече няма да спестя $100 или $200, защото неуредици се случват навсякьде, но в някои авиокомпании са си ежедневие. И в този ред на мисли не разбирам коментарите за частните самолети. Confused

Jenna,  ShockedHug Hug Не знам какво да кажа направо, рядко ми се случва! #Crazy
И аз не се разминах с emergency exit на Хийтроу, пак автобус до самолета и блокирани врати, 2 часа чекин + 1.5л. минерална вода на борда, последвани от неработещи телевизорчета в самолета...Но това са бели кахъри на фона на БА и Дженна.
Но пък летището е много красиво и удобно. Grinning

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:08 от Еванесънт

# 134
Лелеее, какви истории... Еванесънт, и съпругът летя по това време с мъглите и мнението му беше същото за България Еър  Sick. Пристигна с автобус в крайна сметка. Вие май сте летели по едно и също време. Ама колкото и да не искам да пътувам с тях, те са монополисти мамка им!! И хич даже не са им ниски цените - за Варна София Варна искат 150 евро! Не са само те обаче, и летище София е скапана работа с тея мъгли, на лошо място било построено, нямали сертификация за излитане и кацане в гъсти мъгли, бавели се със сертификацията и не знам си още какво. Не знам кой се оплака от Австрийските, ама са много коректни според мен, никога не съм имала проблеми с козметиката си с тях. Дори в Европа е разрешено да носиш по 100 мл, а в УСА е по 50.

За акането... ами той имаше запек, като по-малък и май го е боляло, защото няколко пъти имаше кръв, ама беше отдавна. И от както се е усетил, че може го стиска. Той го държи и когато е с памперс, дори имаше период, когато разбра, че на гърне е по-лесно и не боли, ама сега пак започнаха същите истории. Сега се е усетил, че когато седи на гърне седя с него да четем и занимаваме и нищо не прави и дори лягането стана по-трудно, защото уж иска да ака, а всъщност само иска да седи на гърнето и да си играе. Стикери, колкото и да ги харесва не го примамват, не знам дали вече да не опитам с нещо сладко, че ужас вече, по 3-4 дена не ходи. А пък си яде добре, точно храни, които помагат, значи си е стискане и нищо друго. Кои филми кажете, кои книги, че да ги поръчвам да ми ги донесат другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт