Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
Какви съвети дават потребителите относно храненето на бебета?
Какви са мненията за пътуване с лични вещи и техника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
-
Какви съвети дават потребителите относно храненето на бебета?
-
Какви са мненията за пътуване с лични вещи и техника?
Потребителите споделят своя опит и мнения относно пътуването с лични вещи и техника. Някои от тях съобщават, че са пренасяли тенджери и лаптопи в ръчния багаж без проблеми. Освен това има споделени мнения за закупуване на кръгли тави и машини за хляб, както и опит с използването им по време на пътуване.
-
Какви са мненията за визите за имиграция и зелените карти?
-
Как мога безопасно да пренасям тави от България?
Току-що проверих, седи си в профила ми като " Tandoori's Blog" и е линк?
), трябва само с частен самолет да летя... За съжаление не е истинска алтернатива, та пак - избирам най-евтината цена и се качвам.
Трябваше да излетя за Тампа (все още кърмеща тогава, но без бебе, което ме чакаше в Тампа) в сряда ранен следобяд, излетях в петък сутрин, 95% от това време прекарах по описания от Дженна начин, сюреалистичен делириум на безкрайни опашки за полети, които биваха кенселвани един след друг и все същите лица, въргалящите се хора по земята, бебета, майки, и аз някъде там с моите напращели и болящи цици, тогава цялото о'Хара блокира, никоя авиокомпания не излетя в продължение на повече от денонощие и наистина беше много гадно и страшно. Аз от 4-ри звезден хотел на Мичигън Аве се оказах без къде да отида (всички хотели и мотели около летището бяха заети моментално) и въобще беше отврат, а за капак имаше и точно това, което описва Дженна с най- накрая пускане на полет в петък сутин през майна си гъзина (разбирай Синсинати) и след като ни караха да чакаме 1 час вече качени в самолета и после още половин час на самата писта, без да ни кажат какво и защо чакаме и какво ще става, аз официално получих първия паник аттак в живота си (преди все се чудех това какво е

Както се казва - Никога не е късно да станеш за резил
Утре съм се нагласила да чета за ваксини и мнения по въпроса, че следващите ни ваксини за 6м са след няколко дни
. Пристигна с автобус в крайна сметка. Вие май сте летели по едно и също време. Ама колкото и да не искам да пътувам с тях, те са монополисти мамка им!! И хич даже не са им ниски цените - за Варна София Варна искат 150 евро! Не са само те обаче, и летище София е скапана работа с тея мъгли, на лошо място било построено, нямали сертификация за излитане и кацане в гъсти мъгли, бавели се със сертификацията и не знам си още какво. Не знам кой се оплака от Австрийските, ама са много коректни според мен, никога не съм имала проблеми с козметиката си с тях. Дори в Европа е разрешено да носиш по 100 мл, а в УСА е по 50.