52-ра Американска тема

• 18 480
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
И аз се канех да разкажа подобни еыр преживявания, но след като прочетох дженините  Shocked се отказах .....сыжалявам за всичко което си преживяла....не е човешко просто....
само да вметна, че колкото и пыти да сым летяла с бритиш (около 4 пыти), винаги са ми губели багажа  #Cussing out ...общо взето бритиш еыруейс suck !!!....

# 136
Пингвин... доста неприятности съм имала по самолетите, горните са само на Хийтроу и само с Бритиш, та съм закалена

ОБАЧЕ такова нещо, като да те върнат на презокеански полет, когато си летял 100 часа до Америка, и да си бременна на всичкото отгоре, надминава границите на поносимото за мене!!! 

Бенсън, все още никой не ми е губил билет. Чувствам се обидена...  Crossing Arms  Joy

МрСГ, защо имам някакво чувство, че и аз тогава бях на О'Хара...  Thinking, спомням си, че имах връзка оттам тъкмо, когато бяха започнали да се раздвижват нещата, но все оше имаше кенсълирани полети и закъснения... уф, че не помня кога беше  newsm78

за аутизма, само стискам палци и се моля да не ми се случва, хора, нямам сили и увереност да се боря с нещо такова. Усмивката на детето ми е това, което ми дава сили, какво ще правя ако спре да се усмихва...  Praynig нека не ви звучи глупаво, но така симплистично чувствам нещата...
все пак не мога да откажа ваксините обаче, Ноли ще пропусне и без друго няколко де, но те не са "важните"

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:53 от Jenna

# 137
Дженна, къде са тез твои патила летищни, всички ахкат и охкат, и аз искам да кажа: 'ох, милата горкичка Джена", ама нищо не виждам? Явно е нещо много гадно, щом всички пускат опулени очички.  Confused

Пумпал, я стига, това сладко твое усмихнато детенце никакъв аутизъм не може да има.  Simple Smile
За ваксините- аз все се чудя дали не може да се питат педиатрите (индивидуално) не може ли една по една да бият тези милиони ваксини-за тях повече пари така, а за нас пък малко повече спокойствие... newsm78
А защо всъщност хацкат по толкова много накуп тук, някой знае ли?
Дженна, ти например досега в Бг ли ги слага на Ноли-  там как е точно в момента?

# 138
Биз, това е филмчето

Продават го навсякъде из детските щандове. Има и книжка от същата поредица. Отделно, в Барнс&Нобълс има поне десетина книжки за гърнето.
Не му позволявай да се заседява на гърнето, то не е играчка. Пробвай го вече и със седалка, достатъчно голям е и сигурно ще му хареса.

Ваксини слагат накуп и на два месеца в началото, защото се смята че е по-щадящо за организма. Нищо ново не казаха по СНН...

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:21 от Кейси

# 139
Купих ректални.Не ми се струва да подейства както мотрина....Мога ли да редувам ректални с Мотрин?

На моите ректалните свещички свалят по-бързо Т. Не мисля че имаш проблем да редуваш орално и ректално, но гледай да има поне 4 часа между дозите (макар че сега мортрина е по-концентриран и май е за 6 часа - виж какво пише на етикети).
Дано се оправи момченцето ти и да ти се размине с антибиотика.

# 140
Дебнах, дебнах разказа на Дженна и накрая го изпуснах  Crossing Arms, надявам се да не е било много травмиращо преживяване  Hug

# 141
Biz,nie chetohme
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41BD85S6XML.jpg
(има и за момчета ; към книгата има и двд к не сме гледали)
и
http://www.pottytrainingconcepts.com/Merchant2/graphics/00000001/1416900595-d.jpg
(има бутон за флъшване,любим)
Филми взех едни утра архаични от библиотеката, от тях запомни само че тоал.хартия не се развива за фън Wink

# 142
Кейси, мерси. Поръчвам ги веднага, да ги донесе баща му и в Мюнхен се подреждаме тримата в хотела с гърнето и сядаме да гледаме първото филмче на Марти в живота. И без това Елмо му е любимец от стикерите, които не го залъгват.  Crazy

По повод за не-задържането на гърнето, не го бях чувала, значи да не му давам да се заиграва ли? И да не четем книжки или да стои да речем 10-15 мин и да го вдигам?

Тъкмо дописвах и отидох да взема едно неспало дете от леглото, защо не беше спал - наакал се в паперса, после го свалил, изхвърлил си памперса през леглото, вкл. и акото и понеже не му харесало къде е паднало, го хванал през решетките и го преместил.... Sick и гордо ми го показа къде е.  Laughing няма проблем с изхвърлянето според мен, изобщо даже. не искам и да мисля къде още може да е попаднало....
Гледайте значи, какво ви чака Пумпал и Джена, вие за аутизъм ми говорите.

Аутизма, просто не мога да го мисля за сега, страшно е, ама то да е само това, хиляда други неща са, ако дойде нещо на главата ще го мислим. Ми то има аспъргерс, турет, АДНД, не знам още кво си... Иван Пумпалов и Нолън Дженов и аз не бих ги определила, като такива по снимките Simple Smile

Ами сега кажете ми няма ли ирония в живота - имам М виза до.......... 2018 г. Shocked а аз се тревожех дали и 6 месечна ще дадат, даже не знаех че дават 10 годишни...

# 143
Кейси, те практически не можаха да се изкажат  Laughing На Лари Кинг това. Към шоуто има транскрипт ако някой се интересува http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0804/02/lkl.01.html

Джена и за усмивката, защото нали с това показва че е щастлив...Ох тъжен свят! МисГ притеснявам се, защото нали децата го проявяват доста късно, а и примерите с ваксините. Днес ще чета това, което вие вероятно вече знаете и ще поставя въпроса на педиятърката, която побърза да не изпуснем първите ваксини, въпреки че Иван беше на коригирани само 1месец.

Еванесънт, don't you worry my friend  Laughing Ти просто беше черешката на сладоледа...една приятлека миналата седмица летя с БА до Египет и самолета се засилил да излита и спрял, върнали го в хангара и го оправяли 40мин. И аз много летя и съм летяла, но от писта не са ме връщали. Майка и татко пътуваха тази зима с тях и нямаха технически оплаквания, но и те страх са брали, защото им се е видял доста раздрънкан самолета. С една дума ще си платя за спокойствието, било то и неоправдано  Laughing Пък за Юнайтед гледайте какво става ... Щом тук минават метъра, какво остава за Бг.

И аз не успях да стигна до на Джена разказа  Confused И аз и мъжа ми специално много пътуваме, нашите съседи приятели пътуват на някъде всеки два месеца, но никой не се оплаква. Джена, ти явно обираш патилата  Tired

Бистре, да няма пак запек това твойто дете  newsm78 Аз не че разбирам от детски номера, но все си мисля, че като те напъне  Mr. Green няма на къде да ходиш. Как така успешно го стиска толкова време  Thinking

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 19:16 от Пумпал

# 144
Biz, те напоследък май само 10 годишни дават, дори и туристически. Може да е поради членството в ЕС. Но каквато и да е причината, е добра новина Simple Smile

# 145
Биз, за мен и10-15 мин. е много. Затова трябва да нацелиш периода на готовност, когато не е мъчение и за двете страни и детето осъзнато знае, че трябва да сяда, свършва си работата  и става. Щом Елмо му е любимец, значи ще свърши работа  Simple Smile

Пумпале, един съвет - не чети и не задълбавай за ваксините, само главоболия ще ти докара... Това ще те препрати на линкове със съмнение, дали няма евентуална връзка, натрупването на вредни вещества още през бременността (вкл. и забраната за повечето риби, заради наличието на меркурий в тях) и "отровните" бебешки играчки с неясно съдържание на олово и кой знае още какво в боята... И защо момчетата сапо-податливи...?И още и още...
Който не е чел в подробности за това, по-добре да не го прави.

# 146
Който чака за нейм чек има светлина в тунела хора - http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e6 … 000004718190aRCRD

# 147
  • Boston, MA
Джена, къде тоя ужасяващ разказ?

.... Аз лично никога повече няма да спестя $100 или $200, защото неуредици се случват навсякьде, но в някои авиокомпании са си ежедневие. И в този ред на мисли не разбирам коментарите за частните самолети. Confused
...

Коментарът за частните самолети означава, че 95% от авиокомпаниите, с които съм летяла (не са малко те, повярвай ми) са ме разочаровали. Ако зачеркна Луфтханза, Бритиш, Върджин, Суис, Алиталия, с какво да летя? Американските дори няма да ги почвам, че няма да спра.

Много добри впечатления имам от Емирейтс и Катар Еъруейз, ако почнат да летят Бостън-Лондон, ще имам алтернатива.  Laughing

Къде са ежедневие неуредиците? България Еър?

$100 - $200 долара не бих спестила за полети без прекачване, или дълъг трансфер, за една авиокомпания пред друга по абсолютнео еднакъв маршрут ги спестявам веднага. Мое мнение.

За аутизъм не мисля прекалено отдалеч, просто наблюдавам детето. Днешната новина утре е оборена, прекалено е непозната за нас тази материя, за да взимам крайни решения.

In other breaking news, подпука ни поредния вирус, засега само температура.

# 148
Кейси, аз определено не вярвам на съмнителни сайтове и мнения на случайни хора, които го раздават емоционално без факти и знания. Подобно на "всичко гриин" - сега като се вдигна хляба се почна друго недоволство  Laughing  Все пак хората одобрили ваксините не целят децата да се разболяват с Аутизъм. Снощи казаха, че от 93 насам вече 6 пъти са променяли ваксините. Просто исках да видя две мнения по въпроса. Ама още не съм чела де, след малко сядам.

От това, което казвате /че наблюдавате/ означава ли, че хваната навреме реакция може да спаси детето?

Бубка, аман де! Какво правите като толкова боледува напоследък, кой го гледа  newsm78

# 149
  • USA
За връзката на аутизма с ваксините, казаха ли нещо по-съществено? Аз в началото също четох и се рових, после реших все пак да сложиме ваксини. Не знам кое е правилното.  Rolling Eyes Другата страна на медала е, че живеем в град където има хора отвсякъде и много не се знае какви точно вируси виреят около нас.
За самолетните истории, аз също нямам особено неприятни такива (да чукам да дърво), въпреки многото пътуване. Джена, дано да ви намерят багажа. Слушах, че са наели UPS да оправя бакиите с багажа на БА. 

Вики, ще разпитам за билети за Елън как стоят нещата и ще пиша ако науча нещо по въпроса.

Бубка, дано бързо да го минете този вирус.

Общи условия

Активация на акаунт