52-ра Американска тема

• 18 475
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм ЗА! ваксините. Ходя в страни, където деца и възрастни поголовно не са ваксинирани срещу болести, които ние приемаме за даденост, че не съществуват. Ужасно е, да ви кажа, просто ужасно, да знаеш, че едно боцване или капване в устата, ще ги предпази. Както със всяко заболяване, има и момент на по-честа диагноза, просто защото се обръща повече внимание. Според мен и с аутизма е така донякъде. Просто ние родителите нямаме угаждане и искаме всичко да е абсолютно безвредно и безрисково. И така и аз преди време реших, че Марти може да има туретс, защото един от признаците бил безсмислено римуване, от което той прави МНОГО - акула-марабула, мама-крана, охлювче-бохлювче и пр. Непрекъснато си ги измисля  Crazy

Бубка, как се справяте? Чета те и си мисля, как и ние ще я караме, като се върнем с работа и болести... Как го приемат на работа честото отсъствие? На моята сигурно ще са нормални, но на баща му едва ли... това е едно от нещата, което ме възпират да имаме второ, макар че Марти каза че искал момиченце днес Simple Smile

Пумпал, не със запек, държи го и това е. Яде сушени плодове ежедневно, пие вода, не яде хляб, не яде сладко и пак задържа. Да му се не види. Crazy

# 151
Бубка, а кашля ли?Аз се чудя още, дали и моят го е подпукал вирус...Т + кашлица чат-пат  Rolling Eyes

# 152
Аз не чета, нито за аутизъм, нито за ваксини. Сигурно за някои ще се стори безотговорно. Аз имам теория, че никой не знае. Прави се проучване, изследвания, куп доказателства, но след 5-10-20 години се намира някой, който да ги обори. Техниката, медицината напредват и с това има повече възможностти за изследвания, нови теории и доказателсва. Иформирам за да имам представа, но не се задълбавам в нещата.
Пример  от тази сутрин от новините на АВС за митовете за водата. 8 чаши? изхвърля токсини? по-добра кожа? подтискане на апетит?и тн. се оказва, че нито едно от тези неща са научно доказани...

Като живеех в НХ имаше място където оставяха изгубени куфари и хората можеха да ходят да ровят....

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 00:23 от benson10

# 153
Ой, Дженна, Дженна, много лощо с тези полети. Аз сигурно съм шампион по загубени/забавени куфари. Последният път сама си го намерих на летиюе, през което не бях летяла! В твоят случай обаче не знам дали ще стане, защото има много загубени багажи.

# 154
  • Boston, MA
Ами Дани ходи на градина, докато не го изгонят  Grinning, днес сутринта беше топъл, но нищо друго, заведох го, обадиха се, че имал 100.8 (при 101 трябва да го вземем), аз казах да ми се обадят след следобедния сън, той пък тогава свали температура, та си изкара целия ден там. Тина, не кашля, абсолютно никакви други симптоми няма. Утре пак ще ходи, ако е жизнен (досега търча и пя). Редуваме се да отсъстваме, като че ли мъжът ми малко повече стои с него (да живеят нон-профитите), за мен проблемът е, че градината е до моята работа и няма как, аз го прибирам. Работодателят уж разбира, сигурно не им е много приятно, но това е. Ако имаме второ, не знам. Да не говорим как се справяш с малко бебе, ако боледува толкова често  Rolling Eyes.

# 155
Благодаря ви за съчувствието   bouquet
Куфарите ще се разпращат с Федекс и утре им се обаждам като ги намерят да ги рираутват до БГ адреса, че няма закога да идват тука.

Междувременно по неволя се наложи да купя и количка, невъзможно се живее само на кенгуру. Таткото ни всеки ден тича до мол-а и си търси повод да се конти с ризки и костюми (тази вечер е на официална вечеря с посланничката  bowuu), само аз нищо не съм си купила  Confused
Всъщност не, купих си слънчеви очила, и като  ги занесох в къщи се разпаднаха.. и ги върнах  Rolling Eyes

Тина, Бубка, дано дечковците се разминат само с някоя кихавица, и без (сериозна) Т  Praynig

МрСг, на Ноли в БГ му биха 1 път хеп Б, и 3 пъти Д/Т/К + Полио + Грип (една ваксина за всичко). Мисля, че изпуска 2 вида от Ю Ес календара...

# 156
  • USA
Jenna, целият багаж ли загубиха? И количката?  Confused Дано скоро да се намерят! Ноли как понесе пътуването?

# 157
Джена, снощи видях един доста дълъг пост от теб....махнала ли си го?Оставих го да го чета за днес...а то....
  Малкият е с Т, да, и сваля, вдига...та се принудих да започна АБ  Rolling Eyes
 Не ще да го пие...абе, лудница с една дума  Grinning

# 158
Някой да има идея за  подходящ подарък за пощаджия. Много съм доволна от нашия и искам да направя нещо за нея.
Благодаря.

ТинаХрис, съжалявам че се стигна до АБ, дано да му мине по-бързо на детенцето ти.

# 159
Направо не мога да говоря от яд. Александра е с хрема и кашля, отгоре на всичкото е с дайпър раш. Тръгвам да я мия днес, още стои неизмита добре от нааканото в детската градина. Утре ще хвърчат глави.

# 160
Тина, в магазина вдиях една бутилка, с която се дава лекарство - като скрита спринцофка зад бутилка...Не знам дали си ги виждала. Лоша работа, дано се оправя по-бързо!

Зори, насмети ги едно хубаво утре. Какви памперси ползваш? Ако са Памперс Суадлерс значи че е седяла несменена много дълго време. Миличката  Sad

Джена, метни го поста на лични, ако може, че и аз не го прочетох.

# 161
Всички малки бонбончовци да оздравяват скоро Hug

Пумпал, снимката на Иван е  Heart Eyes

КТВ, гифт карт за ресторант или магазин... това на първо четене...

Джена, ти чекира ли количката и карсит-а или ги даде преди да влезеш в самолета? Да си купиш, нещо ще ти е по- добре (поне на мен) Hug

# 162
Дженна, нали знаеш, че можеш да получиш обезщетение, дори и само за забавен багаж? Сега напр. както трябва да купуваш неща за Ноли, дрешки, количка или кошче. Изобщо не  ги оставяй да се измъкнат.

Ох, Иван какъв е сладур на тази снимка, да го схрускаш. Simple Smile

Зора, ужасно неприятно. Sad Дано да не се повтаря това.   bouquet

КТВ, и аз съм за гифт карта. До сега не съм се замисляла за подарък за пощальоните, ама то не е само един при нас.  newsm78

Тина, Бубка - бързо да оздравяват дечицата  Hug 

Аз днеска се скъсах от разходки, май от Септември насам за пърси път е толкова топло и хувабо. Simple Smile Дано да се задържи.

# 163
Еее, не, Чуденката изтрепа рибата.Сладур!!
Спринцовка, минцовка...Джоджо като ме види да се приближавам към него с нещо в ръце и започва да реве "не дава, не дава"...
 Как ще го лочи тоз розов АБ ще си е мистерията на месеца.Цяла нощ будувам, Т е он и офф...аман се каза.
   Милата Александра.Бой по лелките, мама Зора.

# 164
Новата снимка на Иван е трепач!

Общи условия

Активация на акаунт