52-ра Американска тема

• 18 472
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Тина,забъркай с апъл сос и с лъжица; 2 вариант е докато е сънен и не подбира,веднага след него мляко. Стеф беше като твоя Джоджо.Не търпя истерии аз , безмълвно зорлем отварям уста-тикам,извинявам се за нахалството,но обяснявам защо се налага и толкоз. Сега си зяпа сам.
За Т не даваш ли мотрин или тайленол?
*
Навремето четох много хубаво написан текст как да се дават лекартства на деца- без да се прави биги,без да им се създава усещане за "опция"(ако искаш може,ако не-не). Бизнес е,знам че не ти е фън,но и на мен не ми е,запяш=пиеш-край. Обяснява се защо се дава на над 2год деца,прави се макс.бързо (не чакаме тати да си дойде и пр. условия) и не се повдига пак темата до следв.доза. За 270 път да кажа че децата се водят по нас,ако ние сме изшашкани с пипета в ръка-това вижда и това повтарят.

# 166
Ето я "старата" Анет в пълна сила пак, супер!  Simple Smile
Аз явно просто имам късмет, но София сама отваря уста за спринцовката, когато се е налагало, изглежда че тези бъбъл гъм- малинови, макар и лекарствени, есенции и се харесват.  Wink
Тина, дръж се, ще мине, и дано Джоджо скоро се оправя.
...Джоджо като ме види да се приближавам към него с нещо в ръце и започва да реве "не дава, не дава"...

А к'во се оплакваше, че не говорел, я виж как си казва момчето.  Simple Smile

Зора, ужас.  Hug Това за хремата остави, явно е неизбежно, макар и неприятно, но да и направят дайпър раш за толкова кратко време.  Rolling Eyes Наистина ги насоли лелките хубаво днес!
Пумпал, много, ама много е сладък Иван!
КТБ, аз доколкото знам, такива подаръци се правят и очакват около Коледа само, аз не го правя, защото нашите двама пощаджии са да хванеш единия, да удариш другия- поне веднъж седмично получаваме чужда поща, а кой знае нашата къде е, но мои близки го правят и знам, че е по Коледа. Те дават чек с тенкю кард.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:21 от MrsG

# 167
Благодаря за споделенето за пощаджиите. И ние имаме няколко, но едната от тях е много мила и редовно ме издирва из квартала, за да ми спести оставянето на бележка и да се мъкна после до пощата да си прибирам колетите. Коледа е доста далеч, но аз и затова питам кое мое действие би се приело за нормално, защото не ми се иска да я стряскам жената. Дано до Коледа се задържи при нас.

ТинаХрис, аз не бих смесвала с ябълка, а с кисело мляко. Ако мислиш че няма да стане, моят опит е за по-малките е следния. Предварително си напълвам спринцовката с дозата и я поставям на удобно място - например на масата в дневната до дивана. Гушвам детето с празни ръце и се настанявам на дивана. След това докато още не се е усетило, пъхвам спринцовката в устата и опирам в бузата. Пускам по-малко, за да дам възможност на детето да гълта. Има вероятност след няколко такива операции да станат подозрителни към гушването, затова може да се импровизира - заиграваш първо, или пък се редувате с таткото.
Успех.

# 168
Еххх, и аз съм изтървала разказа на Джена. Ама без багаж и КОЛИЧКА  Shocked егати гърча.

БГ Еър и аз не ги долюбвам, ама с какво друго до Варна? От тук така и не продават билети от Германия до Варна а полети знам има бол. От Луфтханза съм си доволна и ако имаше начин да си летим и с тях до Варна, нямаше да се тръшкам за други комбинации.

Биз, кажи ако филмчето има успех. Лекса понеже още не си казва и на последък взе много да се зачервява и после не дава да я пипнем. Обяснявам, че трябва да почне да казва, като и се ходи ама като не разбира кел файда.

Имам и друг проблем с нея. От вече 2 седмици мъжът ми спи с нея. Не иска сама и това е. Не мисля че е стресирана от нещо, но знам ли. Тя от раждането си е била все сама в друга стая. Сега изведнъж не иска сама. Някой да има идеи на какво се дължи или по-скоро как да процедирам, някой в същата ситуация?

# 169
Anette и аз така процедирах с Дида като беше малка , но понякога и това не става. Аз и го натикам в устата сиропа , тя се задави и после не само сиропа повръща ами и всичко изядено . ooooh!Затова силовия метод го бях заменила с залъгване. Баба , дядо или кой да е" Я да видим колко си голяма , ам..." Братовчед ми като беше 3 г(той сиропи не искаше и да види) , така от антибиотик си глътна езика-сестра му едвам го върна от "оня свят" ooooh!
 и аз като Бенсън за ваксини не чета-мнения хиляди , човек се обърква още повече #Crazy.Тук в МО , няма начин да се измъкнеш , защото после не може да тръгне на училище.
  Това с "не акането" много кофти, проблем не съм имала с Дида. Беше на година и 7м , когато махнах памперса. Тя пък стоеше сутрин на гърнето по 1ч , стане , сложа и памперса и след 2 минути-хоп напълнила памперса. Така беше около месец. Един ден се пищисах , шляп по дупето шамар(който иска да ме обвинява), махнах памперса и казах" от сега нататък без памперс , ще казваш ака-ака" . За 3 дни и бяхме О'к вече. Само нощем слагах памперс.
Сега да видим с малкия , като дойде време newsm78
 Зора строявай ги там тези гледачки. Оф , аз затова кисна в нас и го гледам. При тези ред неци наоколо-няма начин как да ми гледат бебето Naughty
мис З Дида спеше при нас до 5годишна. Беше я страх и така. Предполагам е до време. Просто детето започва да осъзнава че се страхува , сънува лоши неща и затова. Така мисля аз.

# 170
  • Boston, MA
Оле, Джена, и количката ли замина? Ужас!

Тина, аз слагах АБ в бутилка с мляко, така не го усеща. Те пък и едни дози дават - една голяма слонска пълна спринцовка. Дори и да успея да му го набутам в устата, докато пищи, после го плюе. Запушвах му носа да гълта, той ме гледа с едни опулени очи - Луда ли си, какво правиш? Тайленол и Мотрин поне са по-малки дози, тях успявам. Стискам палци!

Дани е здрав, благодаря за загрижеността на всички, не знам какво беше това вчера? Зъби? (аз уж не вярвам на температура от зъби, ма на).

Зора, не знам какво да ти кажа, ужас, насмитай ги.

Иван наистина е невероятен, кога порасна толкова този пухчо?  Grinning

# 171
Приемате ли още болни? Ели и тя в кюпа... Rolling Eyes Засега удържам фронта, стискайте палци да се размине без лекарства, че пътуване ни предстои в събота.  Rolling Eyes
Много здраве пожелавам на всички болни!!!!

# 172
Всички болни, малки и големи да оздравяват!

# 173
Ей, радвам се за Дани, хайде сега една по една да се хвалите с оздравели деца! Тандури, ти къде се буташ  Laughing До събота да сте преборили каквото сте започнали  Naughty

Рая, аз снощи си изчетох четенето и умно заключих, че ще слагам MMR. Ако стастистически не могат да докажат, че ваксината предизвиква Аутизъм, тогава защото трябва да рискувам..Джени онази вечер каза - I'll take Measles any time over Autism но не знам дали тя е чела какви поражения прави мизълс и какво би станало ако същото дете /болно от аутизъм/ не вземе ваксината, но се разболее от самата болест... С една дума, ще слагам всичко, пък да не дава Господ...  Praynig

Благодаря за комплиментите  Heart Eyes. МисГ с новия обектив е снимката, упражнявам му се още, но стават много криспи снимките.

# 174
тина...стискам ви палци за лекраствата,Джо джо и той не беше много от боледуващите нали? дано бързо се оправи детето .
Тандури...и вие пак болни (((гуш)))

мисс з...мисля че сте направили грешката вече за съжаление ,не е трябвало таткото да спи с нея -сега отказването от това ще е кошмарно -Елла по същото това време разви страх и това което направихме е оставяме вратата и открехната ,светлина влиза през нея и тя е доволна,обясних че мама е тук че няма страшно ,също тя спи с любима играчка  за да се гушкат и да не се чувства сама.Пробвайте така и вижте дали няма да се навие.
Елла я взех в моето легло за няколко часа преди седмица като я отказахме от бибката...вече 6 дена по късно още пита  и иска там....много бързо привикват към лукса.

биз...и ние не играем на гърнето ,в началото и ние с книжките докато в един момент се усетих и махнах всичко ,сега дистракшън няма ,гърнето е в тоалетната ,сяда и става за по малко от 3 мин,почнах дори да излизам за  мъничко на пресекулки и я оставям сама за да се концентрира иначе почва и с мен да иска да играе или ми говори и се разсейва.

-------
пумпал ...супер е иван ,страхотено  чаровно бебе

# 175
Какъв срам само - обърках времевите зони - отде да знам, че ЮК били с един час назад сега само от БГ, а не с 2. Сега чета - Great Britain is one hour ahead of GMT during summer. Учим се цял живот, GMT не се сменя, британското време се сменя  Embarassed

Тина и аз това щях да кажа за говоренето - май си говори детето доста добре, само дето си притесняваш.

Нашия проблем с изхвърлянето на акото си остава - и днес имаше същата случка, 20 мин преди горе-споменатия conference call... Не е едно, значи. Ще гледаме и ще четем книжки яко и ще ви докладвам, какво става. Вики, и аз го оставям сам, той преди си свършваше работата за 3 мин и идваше да ми каже "мама я покакал", но в последно време е само "я пописал", а акането го оставя за после.  ooooh!

Бубка, и аз нали съм нонпрофит, затова имам повече болнични и по-често бих оставала, че и даже и го прибирах основно, в същност като гледам, аз почти всичко правех и се очертава да правя Rolling Eyes. Баща му ще си ходи от 8 до 7 и ще си печели парите, а ние ще се гледаме....

Джена, и аз така бих посъветвала - търсете си правата, макар че при вас не е проблем с авиокомпаниите, ами с летището. Сори...

МизЗ, какви полети има от Германия до Варна?? Те сигурно са чартъри, нали? Луфтханса, не лети тук, само Австрийските, и чарджват ръка и крак, ще им се не види. Въобще избора е перфектен - между скъпотията и гадното обслужване на Бг Еър и софийските мъгли  Rolling Eyes 
А за спането, не знам, няма отърване. И при нас беше самостоятелен толкова време и сега се събужда понякога и реве, крещи. Понякога заспива, понякога не, понякога става в 5 и казва искам при мама и ако ми се спи го вземам. Не мога да издържам просто - лягам редовно в 1-2, ако трябва да ставам в 5, ще се побъркам и го вземам. Макар че не спим много дълго де до 6:30 най-много. Според мен ще му мине и нещо друго ще дойде. Абе това да са ни проблемите да кажа аз - акането и спането.  Peace

Зора, е гати... ама какво да ти кажа - така е... и при Марти ги имаше тези моменти, хем беше по-голям...

# 176
"мама я покакал", но в последно време е само "я пописал",

Laughing ... Успех със справянето с проблема!

# 177
Някой да има идея за  подходящ подарък за пощаджия. Много съм доволна от нашия и искам да направя нещо за нея.
Благодаря.

Не мога да сваря да изчета другите отговори, но моята идея е да питаш жената как се казва и да напишеш благодарствена бележка, в която по-подробно отбележиш за какво точно благодариш. После я дай или на нея, или на супервайзора й.
Предполагам, че и те като нас минават периодично на пърформанс ревю, и това ще й свърши много добра работа. Всякакви такива персонално адресирани хартишки се зачитат, споменават в личностните характеристики, и се пазят по досиетата. В пъблик сървиса имат значение, в другите сфери не знам как е.
За материален подарък - може би някакви бонбони или нещо друго, което да си подели с колегите. Така и те ще разберат, че е ценен кадър.
Много мило намерение, между другото!

# 178
Някой да има идея за  подходящ подарък за пощаджия. Много съм доволна от нашия и искам да направя нещо за нея.
Благодаря.

Не мога да сваря да изчета другите отговори, но моята идея е да питаш жената как се казва и да напишеш благодарствена бележка, в която по-подробно отбележиш за какво точно благодариш. После я дай или на нея, или на супервайзора й.
Предполагам, че и те като нас минават периодично на пърформанс ревю, и това ще й свърши много добра работа. Всякакви такива персонално адресирани хартишки се зачитат, споменават в личностните характеристики, и се пазят по досиетата. В пъблик сървиса имат значение, в другите сфери не знам как е.
За материален подарък - може би някакви бонбони или нещо друго, което да си подели с колегите. Така и те ще разберат, че е ценен кадър.
Много мило намерение, между другото!

Да, и според мен идеята за благодарствена бележка, в която обясняваш колко цениш усилията й, ще й свърши работа. Аз го направих веднъж с customer service на една фирма - изпратих мейл до служителката да я питам как мога да уведомя сюпервайзъра й, че си върши работата отлично и тя в отговора си беше копирала и въпросния сюпервайзър.

# 179
блажка и HearAgain, и аз си мислех нещо такова, че ще й е от полза. Ще питам първо съседите дали й знаят името, ако не ще я издебна да питам нея самата.  Разглеждах и на сайта им, но още не съм намерила къде примерно бих могла да изпратя мейл. Но сега ми хрумва, че мога да изпратя обикновено писмо, адресирано до пощенския им клон. Но все пак трябва да знам името й.
Пък отделно на Коледа може да я спонсорирам с нещо.
Благодаря още веднъж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт