52-ра Американска тема

• 18 466
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
KTB, ние редовно рисуваме на нашата картички, пишем и писма ( т.е от Калин, той много я обича) и я черпим с каквото мама е направила ( курабийки, сладки, кексове и т.н.)

# 181
  • У дома
Минавам да си изплакна очите с хубавите бебоци в темата, пет мин. почивка и продължавам с шетането ooooh!

Аз вече съм с хладилник след почти седм. мъчение Grinning, голям кеф!

Пожелания за оздравяване!!!

# 182
  • Düsseldorf
Здравейте, мами!
Бихте ли помогнали малко с размерите на американските дрешки? Открих, че мога да пазарувам в ибей, но не съм наясно на какво отговарят тези 1, 2, 3, 4...  (бебешко). Ще съм благодарна да дадете паралел в см. или месеци/години....
Благодаря!  Hug  bouquet Hug

# 183
Къде се е изпокрил народа днес? няма никой newsm78
Alex_shu аз за 1 номер не съм чувала , но иначе ако са 2Т, 3Т, 4Т , са години( за 2 годишни , 3 и т.н)
 Бебешките са на месеци или на точен месец- 3м , 6м 9м, 12м ,18м или от 0-3м, 3-6м, 6-9м и т.н Зависи на каква марка си се спряла , някои си отговарят точно на размера , други са малко по големи , трети могат да се носят до навършването на месеца(Carter's да речем ,ако вземеш 6м, може да се носи до 6тия месец)

# 184
  • Düsseldorf
Ами не съм се заглеждала, може и да е нямало 1, но имаше 2, 3 , 4... на Gymboree бяха, но ще разгледам и други!
Много благодаря за бързия отговор и хубав ден!!!  Hug

# 185
Ами не съм се заглеждала, може и да е нямало 1, но имаше 2, 3 , 4... на Gymboree бяха, но ще разгледам и други!
Много благодаря за бързия отговор и хубав ден!!!  Hug

Да, номерата от 2 нагоре отговарят на възрастта (приблизително).
2 е за 2 годишни, 3 за 3 годишни и т.н.
Ето, виж и на стр. им как е: http://www.gymboree.com

# 186
Да споделя само какво чудо безобразно е нета,дами. Качвам на гугъл как ния пее зеленчуците да зарадвам бабино сърце.Клипът се казва "зеленцуци" на латиница. Горе в ляво Дани на Бубка,с неговото великолепно изпълнение на 1именната песен(което тя беше показала тук преди време),на ю тюб качено,дори не гугъл, кръстено с име нямащо общо със зеленчуците попва ьп само.Хич не знам кое храни кое и кое през кое търси и как,но за зло или добро в много малък свят живеем.

# 187
Да ви се похваля,  А.Джей започна да ходи днес!!! Heart Eyes

Онзи ден направи 3-4 стъпки, но не искаше повече и решихме, че е случайно. Днес обаче като видя кутията с Пъфс и се запъти веднага...храната прави борбата, явно е при нас...така и пропълзя със засилка към бутилката си Laughing
 още не е стабилен, защото миналата седмица за първи път искаше да ходи хванат за ръце...

# 188
Иве ами честито. Питка да направиш и да почерпиш виртуално.
 Много рано ей, да са ти здрави крачката , от тук нататък (поне според мен)  най-трудно се гледа дете. Иска на всякъде да иде , да пипне , да опита.... ooooh!
 Матю още го е страх да се пусне , иначе из криба се разкарва , но на земята се страхува. Но и аз не бързам , още малко спокойствие така Wink

# 189
Честити ходещи крачета на AJ, и желаем здрави такива на майка му  Simple Smile

Привет от Пловдив; късна доба, ама не ми се спи. Обикаляхме нощните заведения в прованса (да са ни живи и здрави бабите; разделяй и владей, на всяка метнахме по едно дете  Mr. Green), ама не си е работа. Остарявам, ще знаете  Crazy

Анет, наистина е странно (и малко страшно). В петък една майка познала Мариана в Южния Парк в София, по време на изключително краткия и престой там (без мен). Започвам да обмислям иначе либералната си политика за снимки и други в нета. Майката е мартенка от отчетна тема, та не е проблем, де, ама...

# 190
Бенсън, честито проходило момче! Да върви безпрепятствено към всичко което харесва  Heart Eyes

Ана, ние имахме едно видео кръстено на англ. Тати вече целува крачетата на Иван - беше гледано  към 900 пъти  Crazy Е, махнах го ама... Мисля, че има опция да ги правиш видеата private. Както при албумите със снимки. Я сега прати Ния да я видим  Laughing

Мишолина, доста неприятно, особено ако са някои навлеци  Confused

# 191
Александра е с ear infection и й изписаха антибиотик тази сутрин.   

Иве, поздравления за малкото проходило момченце..

# 192
Е, не... Дано не я боли много... Има ли висока темп?

Браво на АJ. Лети си времето...

# 193
Ех, пак болни деца! Дано всички да оздравяват. И моята дъщеря днес се оплаква, че я болят мускулите и костите - да видим утре здрава ли ще се събуди.
Честит ходещ малък мъж на benson! На нея й пожелавам здраве и енергия, за да му издържа на темпото от тук нататък. Grinning

Ако има фенове на Stride Rite в момента има buy 1, get 2nd 50% off.

# 194
Вчера беше с 101 F. След първата доза Тайленол я свали, и оттогава няма. Не планирам да почвам антибиотика, в понеделник ще отидем да я види нейната педиатърка и да каже как е инфекцията. Малко е мрънкава, но спи доста и е много по-добре от вчера, спря да й тече носа, даже спа през голяма част от нощта.

Общи условия

Активация на акаунт