Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
Какви съвети дават потребителите относно храненето на бебета?
Какви са мненията за пътуване с лични вещи и техника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
-
Какви съвети дават потребителите относно храненето на бебета?
-
Какви са мненията за пътуване с лични вещи и техника?
Потребителите споделят своя опит и мнения относно пътуването с лични вещи и техника. Някои от тях съобщават, че са пренасяли тенджери и лаптопи в ръчния багаж без проблеми. Освен това има споделени мнения за закупуване на кръгли тави и машини за хляб, както и опит с използването им по време на пътуване.
-
Какви са мненията за визите за имиграция и зелените карти?
-
Как мога безопасно да пренасям тави от България?

, днес сутринта беше топъл, но нищо друго, заведох го, обадиха се, че имал 100.8 (при 101 трябва да го вземем), аз казах да ми се обадят след следобедния сън, той пък тогава свали температура, та си изкара целия ден там. Тина, не кашля, абсолютно никакви други симптоми няма. Утре пак ще ходи, ако е жизнен (досега търча и пя). Редуваме се да отсъстваме, като че ли мъжът ми малко повече стои с него (да живеят нон-профитите), за мен проблемът е, че градината е до моята работа и няма как, аз го прибирам. Работодателят уж разбира, сигурно не им е много приятно, но това е. Ако имаме второ, не знам. Да не говорим как се справяш с малко бебе, ако боледува толкова често 
), само аз нищо не съм си купила