Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 301
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Бг-мама
Честито на именниците на Мимито на Къдрокоска и на Зори.Да са живи и здрави и много усмихнати!!!!

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 13:16 от Зечова

# 226
  • Добрич
Опа, айде и аз да сложа нещо като за обед, да се почерпите за здравето на нашият принц Борис:  Wink

Да ни е жив и здрав, много да ни радва и да има късмет!  Grinning

Честит Имен Ден на малък и голям Борис на Мимито и на Борката на Зори! Да са живи и здрави всички и нека името им да им носи много късмет! Весел празник!  Hug

# 227
Честит имен ден на всички малки и големи Борковци!
Да са живи и здрави и гордо да носят имената си!

Вики, времето си върви! Ще го гледаме бебето, не само за пола, а всичко, ама не знам с точност кой ден. Естествено ще се похваля! Съчувствам ти за Елла! Как точно го махнахте биберона, не я ли накара тя само да се раздели с него (да го подари на някой друг, напр.), та сега е толкова трудно! Сигурно страда задето си е загубила нещо обичайно и рутинно. Но не се предавай, всякакви периоди изживяват дечицата, но всичко минава!

И аз да изрева вече на тема ядене! То не бе период, не бе чудо тоя път. Все го чакам Стени сам да си се върне към обичайното хранене и като качество, и като количество, не го насилвам, но не би! Факт е, че вече видимо е свалил от теглото си (то не че е и много голямо) - панталоните му висят на дупето. Следобедната закуска съвсем я премахна, другите яденета и те скръб. Вече незнам какво да мисля и да правя. А изследванията му преди операцията бяха добри (неяденето го е хвана от преди това). И едно шише Саностол изпи, и от него полза - йок!
Знам, че не можете кой знае колко да ми помогнете, ама да си изплача мъката....

# 228
  • Варна, морето и сините вълни!
Елс, при нас проблемите с яденето се решиха като почнахме да приемаме коластра(на Аквасорс). Пихме Саностол, пихме марсианци, някакви мултивитамини на Вижън....май каквото има на пазара сме го пили  Embarassed Embarassed Но Борко така и не прояде. Сега пием коластра  - апетит има, не като за трима, но поне яде и е напълнял леко(отпуснах малко едни ластици). Дори станах диструбут на пустия му аквасорс, за да вземам нещата за по - малко пари. Ако искате пробвайте, може пък и на вас да помогне.

Вики, не знам какво да кажа за вашите неволи с бибата...ние още я ползваме. Надявам се да има такова нещо естетствено отказване от бибата, както има естетсвено отбиване.

Пачо, на гише с пациенти съм в НАП  Sick Sick Ама не на декларации и ДДС, а на удостоверения за задължения. Що ругатни съм понесла  hahaha hahaha Но за сега съм там, после не се знае...

Хайде чао, че именника ме ръга д ашетам за гостите му  Grinning Ако знаете как се е накиприл - като на сгоден циганин брат му - панталон, раза и вратовръзка. Ризата е в синьо - зелената гама а вратовръзката е бяло и розово. И за нищо на света не сменя облеклото. Дори на кино ходи днес така  Crazy Crazy

# 229
Елси ...тя сама си изхвърли бибката в боклука и се борихме с навика около седмица(това в началото на Април),много мъка много нещо - сега вече  е забравила бибката но просто не си ляга с кеф вече.Бибката явно си я успокояваше и и действаше като приспивателно  Tired .Може пък  все още да не е свикнала без нея,може би ни трябва повече време. Thinking

Мими и аз не исках да я махам но за бъбите било вредно вече и някои деца откарвали до 6 години с бибка ако не се махне.Дано при вас стане естествено че е мъкааааа голяма ooooh!

Честит имен ден на Борковците и честит празник на техните майки ,всички да сте много здрави и щастливи!  bouquet

# 230
  • София
Елс, не знам колко си падаш по нетрадиционните методи, макар този, за който ще стане дума не е баш нетрадиционен...  Thinking Има един откровен луд  Mr. Green , което не прави уважението и преклонението ми към него по-малки, но в препоръките му има много логика. За истини не знам, защото не съм пробвала, но просто нямам наличната техника все още, хехе. Преди да се объркаш окончателно, ще ти кажа, че става дума за соколечение по метода на Генадий Малахов. Има няколко сока (единият, за който си спомням, е от грейпфрут), които се дават за увеличаване на апетита. Ако се заинтересуваш, бих те посъветвала да купиш книгата му и да действаш по нея, защото си има схема и дозировка. Изглежда елементарно и чудотворно едновременно.  newsm78 Аз съм на път да се обзаведа с ето това в негова чест.  bowuu
Дано съм била от полза!
  bouquet

# 231
Вики, намери й тогава някакъв заместител-успокоител за лягане. Стени като спря да заспива със шише в устата, си хареса едно мече и си спи с него от тогава.

Двете Мимита, мерси за съветите! То пък днеска, диването му с диване, щото се оплаквам на когото сваря, и взе че яде.

Мимито, ти като си станала дистрибутор мога ли да те ползвам за доставка на таквоз чудо? Ще ти пиша на лични.

# 232
Спи тя със едно пате и една кърпа още от бебе а сега сложихме и едно бебе лъвче което и донесохме от Вегас,гушка ги и много ги търси ама не помагат както бибката.Как да е мерси за съветите ,ще се борим ...няма начин Wink
Чакам с нетърпение да кажеш за бебчо като го гледате.

# 233
  • София
Честит имен ден на Борковците! Да са живи, здрави и името им да носи много късмет!

Елс, и Дани нищо не иска да яде от манджите, освен картофи и ориз и в чудо се виждам ooooh!. А само като си помисля преди 1 година как ядеше всичко и ми става тъжно Sad.
Вики, не се притеснявай за малката красавица, сега може и да й е мъчно, но много скоро ще забрави биберона и ще започне с желание да си ляга.

Надявам се да има такова нещо естетствено отказване от бибата, както има естетсвено отбиване.

А аз се надявам да има естествено отказване от памперса Mr. Green.

# 234
Честит Рожден Ден на Мая, макар и на патерица!
Честит Имен Ден на Борковците на Мимито, на Къдрокоса и на Зори! Здраве и късмет им желая!

Надявам се да има такова нещо естетствено отказване от бибата, както има естетсвено отбиване.

А аз се надявам да има естествено отказване от памперса Mr. Green.

Като откриеш формулата, сподели я, моля те, че нито естествено отбиване владеем, нито с памперса съм сигурна, че ще иска да се раздели скоро. Повечето пъти и е сух като са наспи и веднага сяда на гърнето, но не желае да стои без него. Обувам гащи, които тя харесва. И като постои 15-20 минути и казва: икам пампесчето" и край. А и не иска да ака на гърне, поне не вкъщи. В яслата няма проблем.

Вики, дано премине скоро тази мъка по бибката. Сигурно и липсва....
Аз по принцип съм против насилственото премахване на привързаности, затова и кърмя още... Mr. Green Според мен децата ги израстват тези неща и така става безболезнено за двете страни.
Аз пак съм на работа
Нооо, няма начин!
Приятна почивка на всички почиващи!  Hug

П.С. Благодаря ви за коментарите за снимките  Hug Не можех да повярвам, че ми позволи да я преобличам толкова и да ми позира, е това, което тя иска, но все пак  Mr. Green

# 235
  • Варна, морето и сините вълни!

Мимито, ти като си станала дистрибутор мога ли да те ползвам за доставка на таквоз чудо? Ще ти пиша на лични.

Може разбира се Peace

Памперс, биберон всичко е в нашия начин на живот. Не знам как ще ходим на градина. Там ги не искат с памперси, а ние пък не ходим на гърне постояноо. Имаме някакви наченки на казване - имам пиш, имам ако, но по някое време и писва да е голяма и си носи сама памперса и иска да го слагам.

# 236
Хаха, и Кири стана дитсрибутор, като го пратих да купи коластра на Калина. Оказа се, че излиза доста по-евтино да си дитрибутор и да си платиш таксата, отколкото да поръчваш като клиент!  Mr. Green
Аз като виден труженик днес ще оспамя темата, май  Flutter

# 237
Разбира се, че има естествено отказване от памперса! При Стени как мислите, че стана работата?! Точно за един ден! Явно просто му дойде времето, вече всичко да разбира ли, да реши, че е голям ли, незнам точно какво, но и не търся обяснение. Факт е, че го махнахме без никакви занимавки и заигравки от типа "айде мечето да пишка, айде патето да ака, айде като тати" - бях ги пробвала еднократно преди време (когато Къдрокоса сподели за Борко), но явно тогава не беше още момента. Факт е, обаче и че при Стени малко нетрадиционно станаха нещата. Той свикна първо след ставане от сън да сяда на гърнето да прави пиш. В резултат на което започнах сутрин и след следобеден сън да намирам сухи памперси, а през деня да сменям като луда, че той е любител на водата и пикаеше много. Сядаше да пишка на гърне, само ако го оставя да си ходи гол из къщи. Докато един ден не му казах "айде да го махнем тоя памперс, пък да пишкаш само на гърнето и да казваш на мама". Два пъти седна на гърнето да пикае без да ми каже и пика през дрехите си, един път ми каза при свършена работа и оттам нататък вече ми казваше или ме хващаше за ръка да ходим да носим гърнето. Вечерта като казах на всички в къщи, остахана изумени и не ми вярваха докрай докато не видяха с очите си. И така. На другия ден му дойде реда да прави и ако (с това неядене не го прави всеки ден) и без да се усети покрай едно "пиш" свърши и него в гърнето, та после остана очуден от себе си и свършеното. И оттогава няма никакви фалове, с изключение на веднъж, когато аз не го чух какво ми казва миейки чинии.
Дано не досадих, но мисълта ми беше, да ви кажа - чакайте спокойно, ще си дойде времето! Пък и да си "поприказвам" с някой... като гледам, не сме много тия дето не сме духнали на някъде по много почивни дни Tired (Правде, пък ти даже и на работа, срам нямаш, аз така и още не съм ви разгледала снимките, добре, че напомни!!!).

# 238
И аз мисля като Елс,и на Елла си и дойде музата изведнъж,вече #2 само в гърнето без пропуск,за пиш сме 50-50 ,много пъти сме в колата и ми казва че има пиш и аз няма как да спра веднага.Иначе иска без пампи и много се кефи като я оставя за малко   -   вече 2-3 пъти пробвах да я оставя съвсем ама си пиша в гащите  и единя път я оставих мокра на двора но ми стана жал и я смених скоро след това.Обаче все по често почна да си казва и за пиш,та явно си го има понятието "естествено отказване от памперс"  Wink

Я кажете на колко килца сте?
Елла е на около 12.5 кила

Айде бягам че си харесах едни обувки вчера .Предполагам сте чували за обувките Крокс-направиха най после с висок ток и вчера ги пробвах,невероятно удобство ЦЪК

# 239
  • София
Предполагам сте чували за обувките Крокс

Предполагам, не си чела това: ЦЪК

Общи условия

Активация на акаунт