Отговори
# 45
  • София
Здравейте и от нас...
Поздрави и целувки за всички от мен и малката Маги...

Ние днес пак бяхме на лекар, за да ни сложат втората ваксина за хепатит, че мин. седмица нали бяхме болни...И пак ни мериха и теглиха-пораснали сме с 1 см, и сме наддали 220 грама за една седмица. Малката много плака в кабинета, но след това се успокои и е добре (пу-пу).
Аз мажа пъпчиците с балсамче на Др.Тайс и съм много доволна-отминават.
Ането, и ние спим на светнато от както сме си дошли у дома. Една нощ спря тока и се побърках, че не я виждам, че може да повърне...абе искам да ми е пред очите непрекъснато...

# 46
  • София
Честито ни преместване в Родени  Mr. Green !!!
Аз само за малко, че Еми е много неспокойна  Sad

# 47
Запис и от нас - все още 2в1
Дано влизането в "родени" да донесе късмет на всички мами 2в1 и скоро и ние да гушнем нашите малки съкровища

Дано, дано!!!  newsm10   Милички, довечера влизам в болницата за предизвикване, стискайте палци newsm17

# 48
Аngelfish, успех и най-лесното раждане!!!

# 49
  Ангелфиш, успех. Стискаме палци.    fingerscrossed

Как спите на светната лампа. Да не искате да кажете нощна лампа. Щото ние спим на нощна лампа, ама на чисто светло май наистина не е добре и за мъниците.

# 50
И аз стискам палци  Peace

# 51
  • София
И аз стискам палци  Peace

И аз!!! Леко, бързо и безболезнено ражданесчудесен финал ти желая!!!

Как спите на светната лампа. Да не искате да кажете нощна лампа. Щото ние спим на нощна лампа, ама на чисто светло май наистина не е добре и за мъниците.

Ами...не на нощна, а на нормална светната лампа...  Rolling Eyes Само я намалявам максимално (ключът регулира светлината) и така... Дано не вредя на бебка...

# 52
angelfish ... и от нас стиснати палци за леко раждане, чакаме новини!

ние спим на една мнооого лека нощна лампа, която много слабо свети

сега сварихме чайче от анасон, копър и лайка и на мъничето май му хареса, дано я успокоява Simple Smile

Поздрави на Поли и Марти Hug

КикиНики, аз имам същия проблем. Сутринта облякох Али да излизаме още докато беше хубаво времето, но тя заспа и аз егоистично викам айде да не излизаме и аз да поспя .. легнах и се почна с бормашина, изнервих се, заболя ме главата и после излизахме на най-големия врятър  #Cussing out

# 53
И аз така я намалям, ключа е с потенциометър с дистанционно и спим на заглушено светлина. Не мога да заспя спокойно, ако не я виждам като си отворя очите. Тя също ръмжи, като другите бебета и само ще се чудя сега защо пък е неспокойна, да не е повърнала, да не се е завила през глава, да не се е отвила и т.н.  ooooh!

angelfish, стискам палци да мине бързо и лесно Wink

# 54
  newsm10   Милички, довечера влизам в болницата за предизвикване, стискайте палци newsm17[/color][/i][/b]

Как така те вкарват вечерта в болницата? Да не би да има някакъв проблем? Стискаме палци

# 55
Angelfish,стиснати палци и от нас с Ванеса.Да мине бързо, леко и безпроблемно.Чакаме хубава новина в новата ни темичка!Честита бебка Мария на мама Леонисима - да ви е жива и здрава.Само радости и щастие да донесе в дома ви.Честити месечинки на бебе Никола,Никол,Тодор и Мартин.radi^,дано бързо се оправят дечицата HugДобре дошла на Полим и бебо.За осветлението - ние също спим на нощна лампа и не бих могла да си помисля да не виждам бебка.Дори съм приготвила фенерче и лампа на батерии, ако спре тока #Crazy(май пак съм за психото....ането, май ще идваш с мен Hug).Като си помисля, че си казвах - "веднъж да се роди бебо и ще се успокоя" - да, ама друг път!!!!За изцеждането - аз се изцеждам почти на всяко кърмене, но за да стимулирам кърмата, че и без това не е много.По този въпрос, мамчетата с много кърма, кажете какво ядете, пиете, някакъв специален режим имате ли?Направо се чудя какво да правя - първо имаше кърма, но не течеше, сега протече отвсякъде, но пък количеството... Sad

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 22:47 от galinana

# 56
   Деситка, еми значи си спите на нощна лампа. Иначе под светната лампа аз разбирам силната светлина, която си е обикновено.

# 57
  • Sofia
Еййй Поли и Марти, много ви се радвам!
Ангелфиш, стискам  палци докато пиша ти вече да гушкаш бебо!!! Hug Praynig Peace
И ние спим на намалена светлина, не мога да си представя че няма да го виждам. Даже ще си призная, че Алекс не спи в креватчето си, а в един бебшки кош до моето легло. Много ми е далече леглото му и ми е притеснено. Много се страхувам, че ще повърне и ще се задави и .... И затова до главата ми. Надявам се, че се събуждам при всяко негово мърдане и не пропускам нищо.
Сега отивам да се цедя и лягам, че той ще се събуди между 12 и 2 часа.
Лека нощ и спокойна!

# 58
galiushka, Ванеса също спи в кош до мен, за да мога да я виждам и чувам.

# 59
Здравейте, стискам палци на Ангелфиш Praynig Всичко да е леко и спокойно.
Вълнувам се и за Били - с пожелание скоро да си гушка бебчето и да не се измъчва с това чакане повече! Peace

Общи условия

Активация на акаунт