Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 699
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Можели и на мен някой да ми изпрати паролата за албумчето на лична.Да кача и аз някоя снимчица на Поли,а пък и да погледам хубавите ни ноемрийчета  Hug

# 76
  • Бургас
Ай де и аз да побутна малко темата, макар че няма особена нужда  Grinning

Рали ако знаеш колко много ти завиждам  Twisted Evil благородно де, но все пак, искам и аааааааааааз  Tired

Големи любовчии си имате бе момичета  Simple Smile Наш Велизарчо или не обръща особено внимание на децата или посяга да удря и да скубе  Embarassed То не е виновно детето, това е защитна реакция от каката - братовчедка която е на 3г.Много ревнува понеже беше сама докато не се роди Велизар.Сега като се съберат двамата така незабележимо го удря, лекичко го бута, взима му играчките и такива детски неща.Но нашето малко чудовище се научи да не си оставя "магарето в калта" и сега трябва да пазим каката от него  Wink

Стана почти пет и започвам да се стягам да си ходя  newsm44 (няма по-точна от мен в тръгването от работа  Mr. Green)
Чао   love001

# 77
Дзак  Heart Eyes   bouquet

# 78
  • София
Ха честити нови аватари! Heart Eyes

# 79
# 80
и аз в кюпа  Joy

# 81
Дзак от сектата Wink

# 82
# 83
Направихме пролетната промяна, ако не с прическите, то с аватарите - страшни сте!!
КРЕО, ти си наред!  Heart Eyes

# 84
  • София
Добре дошла на Ясна Видкова Hug

# 85
Тази дама с диамантите на задника е баш като мене, само на прическа да го докарам остава  Mr. Green Joy.... Готина промяна цари тук!

# 86
Малее,кво сте направили бе хора,изписали сте цял роман,пу-пу,да не са ви уроки Grinning
Елито,браво на теб бе мацко,трябваше да се появиш много пооо-рано,имахме нужда от такъв стимулатор за писане GrinningА си невероятен образ,да знаеш Simple Smile
И всички сте си променили аватарите,ма много сте Убави,аз пак изоставам но ще се коригирам да знайтии Grinning
Рали,супер,да си починеш и да се нащракаш,та да гледаме малко снимчици после Laughing
Добре дошла и на новата мама-Ясна Видкова,дай повече инфо за вас бе душицо Laughing
Ох отивам да готвя,че мъжо ще ме трепе вече с този комп.,до после Hug

# 87
Малиииииииииии, ма не очаквах така да ви заблудя, бе мацкииииии, вижте лентичката ми  Joy!
Който познае коя съм ша получи голяма виртуална цАлуФка от мен  Hug!
Айде, играем на угадай - угадавъй  Mr. Green

# 88
  • София
Ренка не си мисли, че не си разконспирирана с това извънземно пияно коте:naughty:

# 89
ЕхоооооооооооооТука ли сте?Намерих мисля снимките...Ако са тези албуми където има и  торти,козунаци,великденски украси,то веднага изпадам в депресия-кога намерихте време и нерви за тези прекрасни неща?Трябва да ми дадете някои урок!Всички албуми разгледах-уникални са.Сега се вкл,че легнах малко.С тоя комп седа до 3часа през ноща,направо днес главата ми даваше заето.Много готини аватари-вие сте егати лудите хакери,аз една снимка не мога да кача.С моя аватар и подпис си играх 1 седм,само смейте да ми се  подигравате. Joy Joy Joy Joy JoyОтивам да смена 2 памперса и отново съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт