Отговори
# 105
Здравейте на всички и мнооооооооого ви целувам! Ама да знаете как съм се затъжила и за Сливен и за вас, ъф корс.
Добре дошли на новите попълнения!!!

Ама много сте ми хубави на снимките от срещичката. И аз искааааааааам!
Ама ми се иска и една вечерничка, Дидка Laughing
Аз по Великден ще имам 3 почивни дни, а след това от 1 май още 6. Задължително ще си дойда в Сливен и задължително ще искам да ви видя.

# 106
  • Сливен
здравейте мацките welcome
много сте слънчеви на снимчиците Two Hearts
личи си вече пролетното настроение  Simple Smile
Лони,мисля,че те видях вчера в книжарницата в Дружба с малкия сладур-търсехте си кофичка и лопатки Wink(но не съм сигурна Blushпо аватара се ориентирах)
добре дошла на lidi81  bouquet

# 107
Добре дошла на лиди81  Simple Smile
Току що гласувах,че ще се опитам да дойда,да се разведря малко.
Пеце, и аз карах безсънна нощ,моята щерка кашля ужасно,
но ще се опитам да се класирам довечера,че то вкъщи с мен или без,все едно Sad

# 108
  • Сливен
     Здравейте! Диде,+мен довечера.Пуснах си гласа. Hug И аз да дойда най-накрая на една среща.Все ги пропускам.

# 109
Лони,мисля,че те видях вчера в книжарницата в Дружба с малкия сладур-търсехте си кофичка и лопатки Wink(но не съм сигурна Blushпо аватара се ориентирах)

Ами да, ние бяхме с Гогича. Ти да не беше с малкото момиченце? Ама защо не ми се обадииии? Щях да се радвам да се запознаем. Другия път - свиркай, щото пък аз съм такава блейка, че може и пак да те подмина!   Embarassed

Теске, няма да останеш неуважена. Ти си ела, пък среща ще има в твоя чест, разбира се. А може и като Ивето да хванеш и ти промоцията - хем дневна с децата, хем вечерна.  Joy

Предиобед времето беше супер за разходки, макар и мрачно.

Аз отивам да положа морно чело, че да съм фреш за довечера.

# 110
  • Под Сините камъни
Айдеееее на следобедното кафенце       

# 111
БонЖУР Hug

И ние си направихме разходката, видяхме се с мама Соня, не знам дали я помните, с която ходихме на среща с кандидат - кметовее, праща ви поздрави Wink

За довечера - има запазена маса в Савулен, от 18.30 - 19ч., на моето име - Диана Коджабашева  bowuu
Катето ще е с мЪжа си, за това моля за нОрмално поведение и без напивания Naughty
Ще ви държа под око Joy

МояТ за сега няма да идва за да не го 'ареса някоя и да си го вземе в къщи Crossing Arms

...как се надУх сега с бисквитена торта  Sick

# 112
  • Сливен

Ами да, ние бяхме с Гогича. Ти да не беше с малкото момиченце? Ама защо не ми се обадииии? Щях да се радвам да се запознаем. Другия път - свиркай, щото пък аз съм такава блейка, че може и пак да те подмина!   Embarassed

да мойта щерка си хареса бати Flutter

# 113
# 114
  • Сливен
     И последните герои се прибрахме от срещата. Hug

# 115
  • Сливен
     Абе момичета,я да ви забия един глупав въпрос,защо числата на линйиките ми не се променят?Първите линйики ми ги правиха и явно нещо не съм направила както трябва.Гого ще стане на 1 год. и 9 месеца ,а тук все още пише 1,8мес.Я кажете как да го направя да се сменят  Embarassed

# 116
Добро утро!

Кафето:

Снощи беше много хубаво, само дето рано-рано се разотиде народа. Нищо, другия път повече.

Ето малко снимки и от мен: smile3509

Приятен уикенд!

# 117
Добро утро и от мен,Лони мерси за кафенцето взимам си с удоволствие.Видях снимките страхотни сте много е хубаво, че сте се организирали и забавлявали поздравявам ви Hug   Хайде хубав и топъл ден желая на всички ние сме решили да ходим на Карандила отивам да стягам багажа  bouquet                                                                                                                                                       

# 118
Добър ден и от мен,
няколко дни не съм влизала и ето няколко срещички вече съм изпуснала. На следващата дневна бройте и мен Simple Smile.  Вечрните срещи все ги пропускам, че няма кой да гледа бебата, ама през деня нищо не ни спира Simple Smile
Приятен ден на всички!

# 119
  • Сливен
 Hug здравейте на всички мами от сливен!!!аз май съм новичка тук,но ще се запознаем надявам се!  Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт