Отговори
# 120
  • Сливен
     Момичета,много сте не сериозно към форума  Wink.Къде сте?Защо не пишете днес?  Hug

# 121
Времето беше страхотно за разходки и ние до сега бродихме из планината  Grinning

# 122
Здравейте и от мен  Grinning
Срещата, естествено, беше страхотна  Hug Качих и моите снимки  Peace

И ние днес бяхме на Карандила почти цял ден  family, като се върнахме Митето докато го сложа да легне и заспа уморен  Joy

# 123
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Ние цял ден пак бягахме по болници.Нямаме никакво подобрение и ако до понеделник сме така влизаме в болницата Cry.Моля ви стискайте ни палци по бързо да оздравеем и да ни се размине болницата. Praynig                                                                                                                                                        Както винаги добре сте си изкарали на срещата.Толкова сте готини на снимките чак да ви завиди човек.

# 124
Пеце стискам палци да оздравява бързо детенце  newsm17  кураж и дано всичко лошо ви отмине по най бързия начин.

# 125
  • Под Сините камъни
Леле и аз каква съм.Добре дошла на новата ни съфорумка jani85

# 126
  • Сливен
 Hug мерси пеца!  Hug  стискам палци да се оправи малкия!!!  Praynig  и моята е хремава от вчера!!!  Confused

# 127
  • Сливен
добре дошла на jani85  bouquet

# 128
Добър ден  Grinning
 welcome jani85
Пеца, дано се оправите и не ви се наложи влизане в болница  newsm17 newsm17 newsm17

# 129
  • Под Сините камъни
Благодаря ви много момичета.Днес като че ли имаме леко подобрение.Сутринта се събуди весел и допреди малко си игра с Алекс.Дано утре ни зарадват с хубава новина.Лек ден на всички.

# 130
 Hug Hug
Браво момичета хубава среща сте спретнали.

Ние още сме болни и незнам какво да го правя тая температура не пада а лекарките казват че е от зъби. Cry Аз също се надявам но стана седмица ...............

Пеце при вас как е? Шшкова е в отпуска от понеделник. При кой ще ходите?

# 131
  • Под Сините камъни
Нели ами ние днес имаме малко подобрение.Вчера видях че ни излизат 3 кътника едновременно.Писала съм ти на лични.

# 132
Пеце, Нели, много неприятно  Confused Дано бързо се оправят дечицата и да се окаже, че температурата е от зъбки, а не от нещо по-сериозно  Praynig

Момичета, пожелайте ни успех...Утре Митето тръгва на ясла  Simple Smile Внезапно така се угрижих и умислих  Rolling Eyes Cry

# 133
# 134
Нели, Пеце - дано са ви по-добре мъничетата вече  Praynig

Дидунче, стискам палци Митето да свикне бързо на яслата и да не плаче за мама Hug

..приложих и моите снимки bowuu

Люска, Лонка в моя сайт, в албума Пролет има и ваши снимчици Wink

Ние след малко излизаме, че това време ми иде да го удУша Twisted Evil
Не знам ако цяла седмица е така как ще издържим в къщи  Tired

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 09:05 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

Общи условия

Активация на акаунт