Отговори
# 135
Добро утро!

Дидунчо, дано Митаче свикне бързо на яслите. А ти не го мисли много, не се натоварвай с тревожни мисли. На тази възраст май вече е по-добре за тях да са сред деца. Да го нацелуваш от мен героя.

Дано мамите на болните дечица да се похвалят с добри новини!

Добре дошла на  jani85!

И аз чакам моя сънчо да се събуди и поемаме навън. Дано не завали!

Дидка, а къде е този твоя сайт?!  newsm78

Успешен старт на седмицата и хубав ден, момичета!

# 136
Дидка, а къде е този твоя сайт?!  newsm78

...в подписа ми е...хайде, чаочи за сега Hug

# 137
да почерпя, мъжа ми днес има рожден ден,  сутринта му пожелах мноооооого да ме слушка

# 138
Здравейте  Hug
Първият ден на ясла мина добре  Simple Smile Митето стоя само 2 часа, но не е плакал въобще  Simple Smile Много му е харесало и дори не искаше да си тръгва  Crazy Лелите казаха, че малко побойник си падал  Rolling Eyes като си хареса някоя играчка - си я взима на всяка цена - дърпа я от ръцете на другите деца и дори ги побутвал леко, нищо по-сериозно за сега, Слава Богу  Praynig Надявам се, че като посвикне с децата това ще поотшуми  Praynig Иначе на лелите им вика "бабо"  Rolling Eyes - явно на такива му приличат...на мен ми стана малко неудобно от този факт, ама те явно нямат нищо напротив. Направил впечатление, че не се спира на едно място и за секунда, постоянно в действие  Joy Ама такъв си моя Мити  Heart Eyes Надявам се и той да свикне с обстановката и децата и съответно и те да свикнат с него и да няма проблеми  Praynig
Ами това е  Simple Smile Излях си мъката  Blush

# 139
 Party Приветче  tooth welcome  на новите попълнения
честит рожденник на Dobi_BG
Дидунчо ,а пък ти се оплакваш от сина си....Виж го какъв е послушен...А пък това че "побутвал" децата..... Laughing  Хихихи

# 140
Здравейте и от мен, ние преди малко се прибрахме, но ама че смотано време  WearyВзехме си кухнята и се прибрахме Вики не можа да поиграе,но въпреки това веднага заспа сега остава да сготвя нещо ама ме домарзя и реших да се разпиша.Dobi BG да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва   bouquet Дидунчо не се тревожи явно детето е много контактно и се чувства добре така че бързо ще се адаптира  успех  Hug Лек ден желая на всички и бързо оздравяване на болничките  Hug

# 141
Честит Рожден Ден и на Ивето на Дени Ив .Да ти е жива и здрава ,безгрижно детство и много радости!!!!    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 142
Дени,честита ти рожденичка-много здрава и да те слушка   bouquet

Момичетаааа,той купона много.....горещ е станал после,аааа  newsm12 гледам едни голи рамене,едни деколтета,едни бири,едни щастливи физиономии.... newsm53
Хмммм,другия път няма да се отървете толкова бързо от мене ,да знаете  smile3506
Айде,много целувки на всички ви   bouquet

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 17:38 от вайлет

# 143

честита радост на Дени!!!Да те радва, да те обича и да е късметлийка!!

целувки и от Алекс!

# 144
Благодаря на Люс и Вайлет за добрите пожелания Hug Ани  bouquet

Да почерпя за малката рождени4ка, която е вече на 1 !!!

Утре ще кача и снимки, да видите на мама принцеската Laughing

# 145
  • Под Сините камъни
МОМИЧЕТА  приветче и от нас.Ние сме на линия.Разминани се болницата вървим към подобрение.В петък сме пак на контролен преглед,тогава трябва да сме напълно здрави.Благодаря ви за стиснатите палци.                                                                                                                                                                                                                                       Честит рожденник на ДОБИ.Да ти е жив и здрав и още дълги години семейно щастие.                                 Честита рожденничка и на Дени.  Да е едно живо здраво и щастливо дете.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 19:52 от Пеца

# 146
Deni_Iv, Честита ти рожденичка  Hug Да ти е мноооого здрава, слънчева и послушна! Сигурна съм, че денят е бил много вълнуващ за теб   bouquet
Dobi_BG, честит ти рожденик и на теб! Да ти е здрав и мноооого послушен Wink

# 147
Честит Рожден Ден на Ивето! Нека бъде здрава, усмихната и много щастлива!

# 148

Здравейте чаровници Heart Eyes
Първо да Ви изкажа благодарности за това, че срещата е била в моя чест Embarassed и да се извиня за бързото тръгване smihesorry и аз като Ренката другия път за повече и без мъж Crossing Arms
Целувам Ви всички Heart Eyes

Съжалявам за болничките дечица, на всички вече ни писна от пустите му вируси....да си заминават и да ни оставят на мира  Naughty

Честит рожден ден на Ивето!
Пожелавам и много здраве, усмивки и щастливо детство!

Дени за теб

Честит рожденик и на Доби, да ти е жив и здрав Hug

Дидунче ще свикне Митачето, и ти ще свикнеш....за теб повече се тревожа/аз един месец ходих като болна Wink/, прегръщам ви и двамата Hug

Добре дошли на новите мами  bouquet

Дидка я няма тази вечер..... Rolling Eyes

Лека нощ и прекрасни сънища!

# 149

Доби, да ти е жив и здрав мЪжо Wink
Да те глези, гали и обича многОООО Laughing

Дени, честит ви хубав празник Hug

...да ти е жива и здрава малката Принцеса! Да има безгрижно и прекрасно детство!!! Желая и здраве, щастие, късмет и да е най-обичаното дете!!!

Дидунче, каквото и да прави - радвай се, че не плаче за теб Peace Аз моя за 2 секунди да го оставя и настава ужаС Tired
Май ще трябва да започна да работя в детската градина ooooh!

Вайлет, ти обещаваш, ама май напоследък идваш, хапваш и изчезваш Crossing Arms

ТесКЕ, кога си идваш Heart Eyes

Иве, а теб сигурно догодина чак ще те видим Cry

Аз чакам ШошкО да стане и излизаме за малко до Кауфланд Joy
Желаещи  newsm78

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 08:45 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

Общи условия

Активация на акаунт