Отговори
# 150
Добро утро и от мен!

Благодаря на всички за прекрасните пожелания, направихте ни празника още по-хубав  bouquet

Дидка, мерси за кафенцето Hug Ивка като видя снимките на твоите батковци на компа протегна ръчичка и се хилотеше Laughing Тея мъже бе...

А сутринта усетихте ли земетресението , беше много леко, аз даже се съмнявах, но като включих ТВ-то, точно затова говориха #Crazy

Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 151
Добро утро,

Благодаря за хубавото кафе Дуцка Heart Eyes
Приятна и ползотворна разходка  Peace

Земетресението чак до нас не се е усетило, кофти работа....много ме е страх от природните бедствия Sad

Хубав ден на всички  bouquet

# 152
  • Сливен
здрасти мацките Hug
да попитам има ли някоя мама от Дружба,да ходим по разходки Simple Smile
е може и от другите близки до нас .... Laughing Laughing Laughing

# 153
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Земетресението и ние го усетихме,по-точно го чухме.Огледалото на спалнята се удраше в парфюмите и от там разбрахме че става нещо.лек и усмихнат ден на всички.

# 154
...
да попитам има ли някоя мама от Дружба,да ходим по разходки Simple Smile
е може и от другите близки до нас .... Laughing Laughing Laughing

Аз не живея в Дружба, но всеки ден си правим натам разходките  Wink
Вчера ходихме до БИлла и после се мотахме из вашия квартал....ей сега пак от там се връщаме Peace
В Еврофутбола в 13-ти блок работи моя приятелка и пихме кафенце  Laughing

...аз пък никакво земетресение не съм усетила newsm78

# 155
  • Сливен
ааа,друсна ни леко Crazy
но ако сте спали,няма как да усетите Wink
може да се видим някой ден,като идваш насам ДиДкА Sunglasses

# 156
Писах ти на лични Peace

# 157
Eхооо, какво правите?
По едно следобедно искате ли  Laughing

Моето чаве заспа и захващам домакинската работа пак ooooh!

# 158
Иве, мерсаЖ за кафенцето  Wink Прочетох си Градината с него Grinning
Ние след малко отиваме за батИ Laughing ...ама какво хубаво слънчице е грейнало Heart Eyes....а аз нещО пак съм в дупка Tired

# 159
Иве, мерсаЖ за кафенцето  Wink Прочетох си Градината с него Grinning
Ние след малко отиваме за батИ Laughing ...ама какво хубаво слънчице е грейнало Heart Eyes....а аз нещО пак съм в дупка Tired

Моля, пак заповядай Hug
Ти само четеш или използваш и идеите...чувствам как един ден ще ни пуснеш снимки на една прекрасна градинка и ще цъкаме с език Mr. Green Не знам как намираш време за всичко, направо си изумителна ooooh! Heart Eyes
Стига с тези дупки вече, то и мен ме дърпа един "камък" надолу...надолу, но не му се давам Crossing Arms  Слагай пак усмивката, че на личицето ти друго не му ходи Peace

Лека нощ момичета newsm46

# 160
... добрО утро Hug

Въпреки лошото време и мълчаниетО ви - слагам кафенце

Иве, за градинката - май само си разглеждам  Confused Аз искам повече цветенца и тревица, но мамИни искат доматки, чушки, бобец и т.н. Mr. Green Оставиха ми сега един кът и посяхме тревица, направихме пясъчник и май това ще да е  Grinning

Пожелавам ви успешен и усмихнат ден  bouquet ....аз съм готова за разходкИ, че кантара пак ще ходи на ремонт  #Cussing out

# 161
  • Под Сините камъни
добро утро и от нас.Дидка мерси за кафенцето.Взимам си и бягам,че трябва да пишем домашни.А дано това време да се оправя,че човек се побърква само вкъщи.

# 162
Добро утро,

Благодаря за кафето, но най-вече за изгрева, обожавам да седя на брега на морето и да посрещам новия ден Sunglasses Hug
По повод на градинките вчера една приятелка ми разказваше как са си купили вила с по-възрастен член на семейството им с уговорката, че освен райграс няма да има нищо друго...да ама не, като видяла бабата земята и ръцете я засърбяли да си бодне два-три колца с домати Mr. Green това им е в кръвта,моите родители са същите Laughing

Хубав ден на всички, от утре дават вече слънчево и топло време, но да видим докога....  bouquet

# 163
Добро утро и от мен! Дидката, мерси за кафенце, ако знаеш как ми трябва! Тая вечер Алекс се събужда поне 3 пъти и приплаква Sad Нашия доФтор каза, че било болки на растежа, че понякога се оплаква, че я боляло краченцето Sad
Поздрави и целувки на всички!!!
Дидка, ще си идвам на 26 и 27, ама тогава не знам дали ще имам време за разходки. Иначе после почивам от 1 май до 6-ти включително и ще си дойда поне за 3 дни, тогава се надявам да ви видя Wink Ама ще свирна предварително, да се уговорим нещо.
Лек ден пожелавам на всички!!!

# 164
  • Под Сините камъни
  Мацки къде сте?Е браво да няма кой да поднесе следобедното кафенце.                                                                                                                            
... добрО утро Hug

Въпреки лошото време и мълчаниетО ви - слагам кафенце

Айде да копираме кафенцето на Дидка.

Общи условия

Активация на акаунт