Отговори
# 165
Здравейте!

Ние пак сме по лекари  Cry
 Безсънните дни и нощи са ни направо безкрайни направо незнам на кой лекар да вярвам. Несмея да се хваля но след 10дни днес за първи ден нямаме температура (до сега).  Praynig Такова чудо с бакото не съм виждала моля се да няма болни деца а то болниците са пълни  Cry
Неикам да зучи апатично но такова е и времето и настроението ми   Sad

Praynig Praynig Praynig
Пазете се от болести !!!

# 166
Нели защо 10 дни температура, да не е с пневмония?

И моичкия нещо не можа да спи на обяд от запушено носле ooooh!, за съжаление резките температурни граници ни донасят тези болести и нищо не можем да направим освен да си укрепваме по някакъв начин децата, иначе аз лично не знам как да ги пазя от болести....

# 167
Нели, дано не е нещо по-сериозно Praynig

Спокойна нощ на всички мами - дано спите спокойно тази вечер Peace

# 168
  • Сливен
     Добро утро на всички станали   food010 morning.Как сте? Нямашени няколко дена и сега четох какво сте писали.
     Нели,дано скоро да се оправите.Много лошо кагото детето ти е с температура. Sad
     Дидунче,в коя групичка сте?Аз днес ще идвам да говоря с директорката кога да го водя.Може да пием по кафенце като си прибереш слънцето.
     Усмихнат ден ви желая  Hug

# 169
  • Под Сините камъни
Дзак и от нас.Нели бързо да оздравявате и стига вече с тия температури,болести и тем подобни.Крайно време е вече да оздравяват децата.

# 170
момичета, кажете ми къде в Сливен поставят газови уредби. Трябва ми телефон или просто името на фирмата аз ще си го намеря, за да направя интервю. Пишете ми бързо, ако е възможно. Целувки

# 171

По едно следобедно искате ли....дека сте бре

Ще ви го дам така, за да не товаря форума Flutter
http://www.drippinglotus.com/images/050925_irish_coffee_cappucino.jpg

Гергана аз не мога да помогна за съжаление....

# 172
...взимам си от кафенцето и отивам да си го пийна със сериалчетО  Mr. Green

Гери, ако не ти е отговорил никой пиши ми на лични да питам една дружка Peace

# 173
# 174
  • Под Сините камъни
Добро утро.Пак няма никой,а аз влизам да си взема едно кафенце и да започваме с домашните.Ама........Айде едно от мен   

# 175
...май ще закривам темичката Sunglasses...никой не пишЕ Crossing Arms

# 176
 Добро утро и от нас! Hug
 Пеци, мерси за кафето! Определено имам нужда! #Crazy
 Рали продължава да се събужда  в 6.30 и до 9.00 ми шета. Сега заспива, а аз бързам да въведа дома в приличен вид и да се приготвя за разходка. Малката слуша само когато спи или е навън .
 Гери, съжалявам, но не мога да ти помогна.
 Нели, как сте? Тези вируси са много упорити! Надявам се вече да сте се оправили!
 Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 177
Вече сме по добре! Мерси за пожеланията и хубавите думи на всички bowuu
Дори вчера излизахме малко! Много бързам.........
Весел ден на всички!

# 178
Добро утро или може би ден  Grinning
Надявам се да не са останали болни хора вече. Много ми става кофти като чуя, че някой е болен, особено ако е някое мъниче.
Като чета за разни болести се зачудих дали в Сливен има добър класически хомеопат? Някой знае ли? Не ми е спешно - да си чукна на кухата глава ние сме си здрави, ама от любопитство искам да знам  Grinning
За поставянето на газови уредби не се сещам в момента  Sad

# 179
...следОбедната закуска с кафенце  Hug

Следобеда сме на Лунапарка - желаещи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт