Отговори
# 180
....нали не е закрита темата още Mr. Green, че в момента нямам много време, но при първа възможност ще вляза пак.....и как не те досрамя да ги лепнеш тез палачинки тук, хората със слаби сърца какво да правим,не стига, че ми трябва валидол да се успокоявам с кафените ти картинки, а сега и палачинки smile3544

# 181
Здравейте момичета,как сте днес ? Сигурно и вие като нас сте по разходки и затова е малко пуста темичката. Ние преди малко се прибрахме ходихме в градската градина голяма игра падна ама на  вън хич не спи половин час най много и е готов пак да играе,докато в къщи 3 часа си ги знае  Naughty Люска днес те видях в градската ама ми беше неудобно да ти се представя беше с още една мама не съм се объркала нали?Следващия път ще бъда по смела Wink Дидка ние за лунапарка сме още малки май и не смея да го водя макар че всеки ден минаваме покрай него но ако ходите към градската или Дино парка свиркаите  Grinning Приятни разходки на всички Grinning и бързо оздравяване на болничките  Hug

# 182
Приветче на всички Simple Smile
Лиди81 що не ми се обади ...Аз не ям хора....Казват даже че съм добър човек...но не е доказано...  hahahaБяхме с БОБИСВ ..Хайде другия път тогава Simple Smile
Хайде чаучи от нас че на дребното му се дивее

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 19:21 от Люсka

# 183
Е Дидка, не закривай темичката Sad Ето и аз се включвам, а напоследък не пиша, защото малката е голямо кривотийче. Порастнахме и започнахме да показваме характер Laughing Както казва Жен-Шен слуша само когато спи или е навън. Надявам се добре сте изкарали на лунапарка, а иначе ние днес с Люска и leleneeistina си направихме една дъъъълга разходка в градската. Времето беше супер, дано и по-нататък да е така Rolling Eyes

Ето и снимка на нашата принцеска Flutter

# 184
Добро утро,

Поднасям кафето и ще тичам по задачи,хубав и усмихнат ден Ви желая!

Честито на всички именици, да сте живи и здрави!

# 185
Добро утро!

Иве, благодаря за кафето. Определено имам нужда, че тази сутрин скочих в 6.30.

Честито на именниците и весел уикенд на всички!

# 186
  • Под Сините камъни
Добро утро и от нас.Лони и ние днес така скокнахме в 6.30.И аз си взимам от кафето и започваме със къщните задължения.                                                                                       Абе днес какъв ден е?Кой има имен ден?Ами честито на всички именници.

# 187
Лазаровден  Peace
Честито и от мен на всички  bouquet

...аз спретнах банички и ви черпя с по една

Прекрасен ден на всички Hug

# 188
  • Сливен
     Добро утро на всички.И аз имам повод да почерпя.Имам рожден ден   party023
     Усмихнат и весел на ден и приятна разходка  Hug

# 189
Честит рожденден на Ева!!!МНого здраве и сбъднати мечти!
Честито и на именниците!
Хайде чаучи Simple Smile Ние следмалко излизаме

# 190
  • Сливен
добро утро и от нас,ще си взема кафенце с удоволствие Simple Smile,мерси за което на адашката  bouquet
Дени_ив-много сладка е твойта принцеска Heart Eyes
честит имен ден на всички празнуващи Hug
честит рожден ден на Ева smile3525

# 191
Еве, честит ти празник Hug

Да си здрава, все така усмихната, весела, засмяна и обичана

Дени и аз да кажа, че ви е много сладка принцеската Grinning а ти щеше снимки от рожденния ден да показваш  Wink
Я кажи този чемшир у вас ли е Mr. Green

# 192
Здравейте момичета!Честит празник на именниците   bouquet и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ева83 много здраве,щастие и много любов  smile3525 и един незабравим купон довечера   bigdance2 и ние след малко ще се възползваме от прекрасното време на вън smile3521 Желая ви хубав и весел ден  Hug

# 193
  • Под Сините камъни
Eва честит рожден ден!Много здраве щастие и любов ти желая.

# 194
 newsm59 eva83! Бъди мнооого здрава, щастлива и обичана!
Честит имен ден на всички, които имат повод да почерпят!
Дидка, баничката изглежда супер - направо ми се отщяха овесените ядки, с които закусвам  Mr. Green
Deni_Iv, куклата е супер!
 newsm78 малко е вероятно, но да попитам - някой разхожда ли се към долна станция на лифта?

Общи условия

Активация на акаунт