Отговори
# 210
Започвам да си мисля, че нещо не съм в ред...или имам проблем с възприятията или с изказа, препрочетох си пет пъти поста и никъде не видях укор, вменяване на вина, обида....единственото което исках и написах /доколкото можах/ беше да се разберем нещо окончателно и да не се разправяме всеки път....интерпретациите на написаното от мен направо са страшни ooooh!
Ако някой има нещо лично към мен, моля да ми пише на лични и ще се разберем, защото улавянето за всяка моя дума ми говори за скрита неприязън...
Толкова ме е яд, че го отворих този форум снощи и си развалих целия ден днес, защото много от вас знаят, че съм отдавна тук и не влизам за едното здрасти, а живея с вас и с радостите и с болките ви, за мен форума не е поле за изява, а част от живота ми....

# 211
# 212
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

# 213

лони, как си Heart Eyes

Еве, надявам се, че всичко е минало нормално Peace
Ние днес за пръв път спахме горе...под звука на птиците.
Вече повече от година сме тук и не съм предполагала, че може така да пеят нощно време Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 08:41 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 214
  • Под Сините камъни
Добро утро и от нас.Лек ден на всички.И айде по разходки.

# 215
  • Сливен
     Добро утро.И аз се надявах да мине добре ама много плака.Ще видим после като отидем да го взимаме,докога е плакал.Прояви интерес към стаята.Влезе и излезе и се започна  Cry. Дано се е успокоил по-бързо.Ще ви пиша после.
    Лек и усмихнат ден на всички и приятна разходка  Hug

# 216
Еве  Praynig
...писах ти на скайп, но те няма Tired

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 09:27 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 217
Здраейте и от мен  Wink
Влязох да "почерпя" за щерката-вчера беше именничка и какво виждам  Shocked
Не искам ни най-малко да се "караме" тук из форума....никой за нищо да не се чувства обиден,ама съгласете се с какво желание започна всичко,а сега какво е.Не може да се отрече,нали?Абсолютно никой не виня,ама една птичка пролет не прави....тази инициатива я предложих аз,но всички подехме-абсолютно всеки взе отношение(твърдо подчертавам,че под "взел отношение",означава "написал 2 изречения/дал някаква идея и пр.).И честно казано не очаквах,че всички само мен ще чакат да се организира нещо-не визирам това кой дал пари,или каквото и да е в никакъв случай  Naughty  ooooh! става дума,че дори да не може някой да помогне точно в определена инициатива....абе просто да се пише и говори за това....защото не мога да се съглася,че аз като съм "инициаторът"  Crazy аз само трябва да пиша и давам предложения.
Мога да помогна и  за децата- моите момичета с радост ще се грижат(естествено безплатно) за тези,които смятат,че децата им няма да ги търсят за 2-3 часа и за мамите,които могат да ми се доверят.Има дори легла,ако някои спят на обяд.
Също така,точно пък Ивето,моля никой да критикува.Просто мисля,че тя разбра,какво искам да кажа и се постави на моето място и е наясно как би трябвало да се случват нещата....и точно пък тя не би искала да обиди,или критикува който и да е!!
Ако някой не е разбрал,все още какво искам да кажа-да отвори коя да е тема за благотворителност-за който и да е град и мисля,че ще разбере какво искам да кажа-едва ли един човек се занимава с организаторска дейност.
Честно казано не искам да се получава така м/у нас,ама то така и така нашата "благотворителност" отива на кино,та дано пък да е полезна цялата тази история  ooooh!

Само за край искам да кажа(въпреки,че се повтарям,а може и да се потретвам),че целта на предният ми пост беше това,някой друг също да сеща да се организира нещо,да се дават различни предложения от всички нас т.е всички да работим и размишляваме по въпроса с дечицата .....и безкрайно много се радвам на това,което написа Дидка по-горе    bouquet bouquet Аз съм "за" ходене на 1-ви юни,или около датата 1-ви юни  Hug Hug Hug

# 218
  • Сливен
     Момичета,да се похваля,Гого се е държал много добре.Поплакал си ама кое дете не плаче първия ден.Закусил с другите деца.На обяд дори искаше да се връща пак ,тъй като ходихме заедно да вземаме храната.Определено съм доволна от първия ден.И да се похваля купихме си днес хладилник  Grinning..
     Момичета,днес слабичко се представяте.Никой не пише.Къде ходите?На разходки ли сте.
     Лека вечер на всички  Hug

# 219
Мили мами, искам да благодаря на всички ви за хубавите пожелания.
Нека децата ни носят само радост и щастие.

# 220
здравейте и от мен, мацки:)
ето я моята кукла

# 221
# 222
Тцъ-тцъ-тцъ, гледай какво става като се съберат няколко жени на едно място.  Grinning
Идеята на Дидка е страхотна. 1ви юни е чудесен повод да зарадваме дечицата, пада се неделя и ще се опитам да пласирам малката за да дойда и аз.

За моята почивка какво да ви кажа.... Изкарах супер, няколко дни го раздавах мома, без мъж и дете.  Laughing
Най-хубавото беше, че бях със стари приятели, с които от години не бях прекарвала толкова време. Те живеят в София, ние бяхме в Бургас и така все се разминавахме. Сега наваксахме пропуснатото и се надявам до края на годината да си организираме още една такава почивка.
Хотела беше супер, в една борова гора, пълен релакс. Дори в двора се разхождаха сърнички и еленчета.  Party
После мъжа ми си взе няколкодни отпуск и се качихме тримата на Ичера, където пък компенсирах пропуснатото време с тях.  Simple Smile

Добре дошли на новите мами!
Честито на всички рожденници!!!

# 223
  • Под Сините камъни
Ей голяма пустош в нашата тема днес.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт