Отговори
# 225
ДобрО утро съгражданки Wink

Надявам се днес да има по-голяма активност в любимия форум Peace
Не се корете един - друг, а дайте да направим нещо за децата - разбира се, който има възможност Grinning
Ако на някой му е по-удобно да се свърже с мен на лични и ако има нещо да дава - Го взимам Mr. Green

По принцип искам само да кажа, че не бива да се сравняваме с град като Бургас - там къде, къде възможностите им са по-добри.
Напълно разбирам защо някои мами се покриват ...и то е за съжаление заради  Money би ме било яд на други, които имат възможност, но не правят нищо Tired

оХ, никак не ми се иска да се обяснявам .... всеки решава сам за себе си и за това не коря никой...просто ми е мЪчно, че в темичката ни възникна спор Confused

Хайде лек ден - който иска да заповяда с нас на Пролет Hug

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 08:28 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 226
  • Под Сините камъни
Добрютро!Днес май пак се очертава хубав ден и ще има много разходки.Приятен ден от нас.  love001                                                                                               Дидка мерси за кафенцето.

# 227
Добро утро!

Мерси за кафенцето, Дидка!

Аз тези дни направо не съм на себе си, покрай тези вируси и болести така се тръшнах, че в момента съм на АБ с много тежък синузит.  Tired

Днес времето пак е прекрасно. Приятни разходки на всички!

И накрая искам само да вметна, че не съм се отдръпнала или сърдила на някого за нещо, както писах по-горе причинита беше здравословна. Просто изразих мнение, чиято цел не беше нито да внася раздор, нито да обиди някого. Нито пък исках да се държа като "ощипана госпожица". Всеки има право на лична позиция! Аз също уважавам мнението на другите и мисля, че няма място за сръдни и обидени! Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 09:32 от Лони

# 228
  • Сливен
     Добро утро и от мен.Моето слънце вчера се представил мноооого добре.Учителките са възхитени от него.Но днес се разплака.Дано бързо да му е минало.
     Диде,кога ще ходите на сладкарницата?
     Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 229
  • Под Сините камъни
 smile3502 Къде сте всички?Още ли хайманосвате? newsm12

# 230
smile3502 Къде сте всички?Още ли хайманосвате? newsm12

Абе ние се прибрахме отдавна, с надеждата малкия да поспи вкъщи на спокойствие. Да ама Не. Съседите отгоре си правят ремонт и вече ще ме довършат тотално. Чукат, тропат. Иде ми да ги  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Хайде следобедното от мен:

Еве, пожелавам на Гогича бързо адаптиране!  Peace

# 231
....пия и пуша...цигара след цигара...
Голямо премеждие изкарахме днес с ШошО

Заключи ме на терасата и....само аз си знам за повече от час какво съм преживяла smile3518
Сега пиша и плача Cry Cry Cry....мислех си, че това никога няма да се случи точно на мен Cry

...за това, моля ви ВНИМАВАЙТЕ !!!

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 16:14 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 232
  • Под Сините камъни
Ох Дидка иде ми да плача и да се смея на това което си приживяла.Моята зълва преди време и неииният син я заключи на терасата като излязва да простира добре,че нещо я бутнало да си вземе телефона.Дано не ти се случват повече такива премеждия.

# 233
Здравейте момичета, времето е само за разходки и ние по цял ден хаиманосваме прибираме се само да яде и спи и пак излизаме.Вчера даже и бурята ни завари на Дино парка ама бяхме с колата и се прибрахме на време.Леле Дидка голямо премеждие наистина дано се отърсиш по бързо от стреса,който си преживяла аз като простирам все си мисля какво бих правила ако моя Виктор ми направи този номер,защото дръжката е на ниско! Желая на всички хубав ден без премеждия Hug

# 234
Дидка, много съжалявам за това, което си преживяла  spoko Успокой се  Hug Ти нямаш вина...Не можем да предвидим какво ще ни се случи, а от малките всичко може да се очаква  Wink На мен ми се случи същото миналото лято  Close Направо изтръпнах, когато Митето натисна дръжката на вратата надолу...и аз се почувствах безкрайно безпомощна...как ли не го умолявах и се опитвах да му обесня как да върне дръжката обратно, за да ме отключи...но уви. За разлика от Мишата, който се е разстроил, моето диване се кефеше максимално, че е отстранил мама и може да прави каквото си иска  Shocked Не знаех какво да правя. Постоях, потюхках се известно време на терасата...та като ударих няколко силни ритника на вратата и тя взе че се отвори (явно не е била напълно затворена). Оттогава ми е като обеца на ухото, когато излизам на терасата  Wink
Така че...всичко е добре, когато свършва добре  Heart Eyes
Целувки на теб и Шошко  Grinning   Kiss Kissing Heart Flowers Bouquet

# 235
Ех, Дидка, голямо премеждие си имала  Hug Хубаво е, че всичко е приключило със счупен прозорец. Направо се зарадвах, че в нашата къщичка няма как да изпадна в безизходна ситуация. Дано си се успокоила  Praynig

# 236
  • Сливен
     Добро утро,момичета.Много несериозно отношение към темата  Wink.Аз заведох моето злато на ясла и започвам яйцата.
    Лек и спорен ден  Hug

# 237
Приветче! как сте?
ДИдка,аз като съм била малка съм затворила майка на терасата.Но след половин час съм намерила цаката на дръжката на вратата и съм отворила....Без произшествия....
Дано не се повтаря тази случка!!!

# 238

Ей че весел ден се очертава!Да ви спори боядисването и възмойно най-малко жертви!!!

# 239
  • Сливен
     Леленееистина,аз ги боядисах вече  newsm10 и имам само 1 жертва.Голямо постижение.

Общи условия

Активация на акаунт