Отговори
# 240
Хихихи ..1 жертва... Simple Smile
Ние ще боядисваме яйцата в неделя..като се върне татито... Wink

# 241
  • Сливен
леле Дидка,какво си преживяла Hug Hug Hugи от нас
момичета,безаварийно боядисване на кокенцата easter easter

# 242
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Ние ще боядисваме яйцата в събота че с тоя малък юнак у дома незнам как ще ги опазим до неделя ако ги боядисаме днес.

# 243

Здравейте дами.И аз боядисах яйцата, Доника ми помогна детето Heart Eyes.Желая ви приятни емоции почивните дни.Те за мен започнаха - Катя е мнооооогоооо добра шефка, както знаете newsm51.Спорен ден на работещите.

# 244
Здравейтеееееееееее!

Ранно будни и пъргави домакини сте  Hug Hug

Два дни се опитвам да пиша но уви.....

Ние сме вече здрави Praynig боядисали яйцата ........ Laughing и готови за приключения през укенда(великден).

Не чувам болни да има и се надявам да няма !!!!!

Не успях да поздравя всички през изминалата седмица но им пращам много  smile3525 Heart Eyes  love001

Приятно прекарване на всички на празниците.

Дитка - това което ти се е случило е гадно и съм го преживяла (аз живея на 11етаж) не искам да си сомням. newsm45  дано на всеки му е за поука.

# 245
Здравейте!   

Доста време не съм влизала !  Доста изчетох за да вляза в крак !

Подкрепям идеята за 01.06 . Ще се включа с каквото мога!

Дитка, много е гадно това което ри се е случило, ще си взема и аз поука и ще внимавам . Добре е все пак че съм на първи етаж.  Laughing

# 246
 Здравейте и от нас! Hug
 Ние яйцата ще ги боядисваме в събота, за да може и Еми да участва. То ще е живо приключение. Дано малката хуна да спи повече, че иначе #Crazy
 И татито ни е на работа и няма да има кой да й отвлича вниманието Mr. Green
Дидка, наистина ужасно преживяване! Важното е, че е приключило добре! Успокой се и посрещни с усмивка идващите празници!
 Хубав Великден на всички!

# 247

Хайде днес и аз да се запиша, че да не съм валат!

Днес бях решила да не правя нищо, но като ме обзе една еуфория великденска, че като взех по обед, че нацапах яйцата. Не стига това, ами следобед се юрнах, та напазарувах за празниците, а сега сколасах и козунак замесих. Сега го чакам да втаса, само да не тръгне да ме търси, пущината.
Този горния абзац, ако го бях прочела преди две години щях да се пукна от смях. Аз и месене, ама на - как ни променят малчовците. Ей така, прииска ми се, да внеса уют и да замеся нещо домашно.

Да похваля мойто дете колко беше примерно днес с боядисването /тъй като ми излязоха криви сметките и се събуди преди да съм свършила/ - като ги видя и ей такива ги опули  Shocked, викам си край, бои и яйца ще се леят днес, но не би. Детето седна кротко на стола и ме гледа как си довършвам работата. Само повтаряше "Мамо, тата." /в превод - яйцата/.

Но пък си имах страшни ядове с глупави комшии. Ей, потрошиха ми нервичките тия гадове. От един месец са започнали ремонт и няма сутрин, няма обед - чукат, къртят, а са точно над нас. Детенце вече е хронично недоспало. Отидох  веднъж с добро, втори път, мъжо ходи оня ден и днес вече в 14.30 Гоги тъкмо заспал и се почва къртене, ама къртене. Не се стърпях, качих се и пак с благ тон ги помолих да спрат. Не можело, нямало само с мен да се съобразявах. Че като се разпених, викнах аз полицията и набързо си събраха чукалата. Ми писна ми вече, де.

ДидкаHug  Hug  Hug на теб и Миши! 

mamasewi , добре завърнала се! По-честичко ни навестявай!  Wink

Ох, ще отивам да си търся тестото, да не търси то мене...

# 248
  • Под Сините камъни
Доврюутро.Как е днес.Гледам ще има разходки времето се очертава слънчево.Ами лек ден на всички.                                                                                              Айде едно кафенце

# 249

ДобрО, слънчево и приветливо утро Hug
Благодаря на всички Ви за милите думи... Heart Eyes

мама Севи - радвам се, че се появи Laughing

Лонка, я дай рецептата си, че и мен ме сърбят ръцете  smile3508 В канада постоянно майсторях, но тук като ги има готови и толкова вкусни предпочитам да купя  newsm53
Ей нА - да видите каква майсторица бях Mr. Green

...днес пак мисля да отидем на Пролет. Може би към 10.30 - 11 ще бъдем там (дано не ни мине котка път) който иска - да заповяда   love001
Целувки и щастлив ден  bouquet

# 250
  • Сливен
     Добро утро.Диде,чакай гости днес с тези вкусно изглеждащи козунаци  Wink.Добре че не съм бременна,щях да пометна.
     Лек и усмихнат ден  Hug

# 251
    ...Диде,чакай гости днес с тези вкусно изглеждащи козунаци  Wink.Добре че не съм бременна,щях да пометна.

...трябваше в Канада да дойдеш  Wink

# 252
  Здравейте и от нас. Sunglasses

Ние вчера боядисахме яйцата с децата.Голяма еуфория беше,а днес малкия ме пита - днес ли е неделя да се чукаме. WinkНезная как ще издържим до неделя ,все са им там очичките,май ще ги скрия .

А ,иначе днес е последния им ден на детска градина преди ваканцията и единадесет дена ще сме си в къщи и по разходки.Май най-много аз се радвам за което. Laughing

Весели празници на всички и много здраве!

# 253
  • Сливен
     Диде,нямаше да имам нищо против да отскоча до Канада.А ти замеси в новата кухня едно козуначе,ама от тези същите от снимката.
    Дидунче,в коя групичка сте?Как се адаптира МИтето?На Гого много му харесва и сутринта е станал в 6.30 за яслата   jumpuu . Но е малко хремавичък ,яслена хрема  yu5

# 254
Здравейте всички, спешно  ми трябват отговори за Elocom, някой мазал ли е детенцето си с него. Четох че е от кремовете тип тежка артилерия при обривите и е много силен и  не е препоръчителен при малки деца(до 2 г), а на нас ни го изписаха за обрив на лицето Sad Моля който има впечатления да ги сподели, че не зная какво да правя..да го взема ли или не Sad, а пък бил и скъпичък...

Общи условия

Активация на акаунт