Отговори
# 60
Кате, Честит ти рожденник на патерички. Много здраве, щастие и късмет ви желая на теб и цялото ти семейство!   bouquet

Уф, Пеци и на мен ми е криво с това време. Гледах прогнозата миналата седмица и понеделника го даваха слънчев и топъл пък гледай какви облаци има  Close.
И тези, които пъркат и режат плочки под терасите ни ме изнервят допълнително. Вече не ми обръщат внимание на забележките, решиха че щом веднъж се махнаха това ми стига. Те също са си прави хората, ако зависи от мен ще си оберът плочките и куфражите и ще спрат да работят.  Grinning
Имаш ли представа какво ще става това долу, магазин или барче!?!?

# 61
  • Под Сините камъни
 Искре въобще си нямам на представа какво ще става.Аз отдавна не им обръщам внимание.Само се моля по бързо да работят и да се махат от тук.

# 62
  • Сливен
Честит Рожден ден на Пламен на Катето!
А това за мама:
честит рожден ден малко на патерици и от нас на малкия юнак  bouquet

# 63
..дЗАк  Hug

МинчО ПразникОв ми се обади и каза, че следобед времето ще се оправи и от утре тръгваме на разходки Joy...и ще сформираме набързо една срещичка, понеже Ивето от София е тук Hug

може би ще се чуя утре с нея и ще се разберем - а който може - да идва Wink

Отиваме да обядваме...до пОсле Heart Eyes

# 64
  • Сливен
момичета да ви питам
къде продават по-изгодно сребро Thinking
решила съм да си купя нещичко,нали е високосна година и сребро се носи  Laughing
не че ми пречи да си нося злато де Whistling

# 65
щРАк   Wink
Ива и Мони - аз съм купувала и купувам само от едно място сребро (срещу фонтанитедо Печ) и за това не мога да ти дам база сравнение  Peace но си мисля, че чичката, който продава пред Л'Ореал-а при него ще е най-тънко Peace

Чудно ми е къде са се покрили всички newsm78

# 66
Здравейте и от мен! Честито Ви слънчице! Нещо не мога да успея дас е вредя на компютъра напоследък. направо Ви завиждам, то ако  не се занимавам с малката все нещо имам да правя. как смогвате и с домакинската работа?  майка ми като ми дойде на гости все мърмори,ч еми била пълна мивката и тем подобни. #2gunfire

# 67
И аз съм тук...времето вън светна и в колата сочи 28 градуса  Crazy Върви го разбери това време  ooooh!
Нашата температура май спадна засега...дано да се задържи така  Confused

# 68
Добро утро!

Лек и слънчев ден! Дано да има много слънце, за да се разхождате!

# 69

Добро утро и от нас!!!
Днес се очертава ден за разходка! Да си изкарате невероятен и прекрасен ден!

# 70
...хайде, кой е готов за разходка  Sunglasses

МерсаЖ за кафенцето  Hug

# 71
  • Под Сините камъни
Добро утро.Днес ще има разходки.Лек ден на всички.

# 72
Ух че прекрасно време, днес разходката ще е многооо дълга!!! Crazy

Дидке, тея твоите спящи ангелчета, направо ме размазват, как ги хващаш така...Сладури!!!

Хайде лек ден на всички, а с някои даже можем да се засечем, разхождайки се Whistling

# 73
...сега се връщаме от разходка - чак дО ЦЕнтрото бяхме с 1stroller
Видяхме се с Пъзелчето и Нели, а Люска с дребната се присъединиха към нас Hug Мацката научи Шошата да стои изправен в количката и вече не иска да сяда зверчеТО  Mr. Green
Сега дребния  smile3524 а майка му е грогИ  sweating Надявам се като изпия една студена да се оправя

И да кажа - в ЧЕТВЪРТЪК ИМАМЕ СРЕЩА С ИВЕТО.М ОТ СОФИЯ НА МУСТАН В 11Ч.
който иска да идва - надявам се да не   umbrella

Дени  Hug

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 14:38 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 74
Брей, голямо затишие в темата. От обяд никой не е писал. Личи си, че времето се е оправило.

Дидка, бройте ме и мен за срещата. Пък и да вали - вътре. Луд умора нема.

И ние днес със сестра ми като невидели хубаво време, направихме си хубава разходка, че и следобед пак и сега вече едва гледам.

Хубава и спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт