Отговори
# 75
Здравейте  Hug
Аз бях на очни в Търново и затова не съм се вясвала наскоро  Rolling Eyes
Виждам, че съм пропуснала два много хубави повода  Grinning
Дидка, Честит Рожден Ден на патерици! Бъди жива и здрава, все така усмихната и чаровна  Hug  Hug  Hug

Кате, честит ти рожденник и на теб! Нека Пламенчо бъде здрав и много усмихнат!

# 76
Ще се опитам да се присъединя към вас в четвъртък  Simple Smile

# 77
Добро утро!

Ние още не сме се оправили от гадните болести!

Лек и слънчев ден на всички!

# 78
Теска, дидунЧе   bouquet  bouquet

# 79
  • Под Сините камъни
Пишете ни и нас към болните.От снощи Миро е с една гадна кашлица.Ужас.То с това време как няма да се разболяват децата.Днес ще го водя на лекар дано да не е нещо сериозно че не ми се дават пак лекарства.Айде лек ден на всички.Дидка мерси за кафенцето.

# 80
Много слабо писане тия дни  Thinking
....аз само да напомня....УТРЕ 11ч. в сладкарница Мустан - среща с Ива.М Heart Eyes

# 81
Добро утро!

Ето ви кафенцето

Лек и слънчев ден на всички! Дано да има много разходки днес!

# 82
# 83
Хах...Дидка,много сладурско кафенце Wink
Моята госпо'ица май учи децата да не слушат.....  Mr. Green
Може и ние да се присъединим на тази срещичка на Мустарница Сладкан hahaha
Хайде чао засега !!!

# 84
  • Stara Zagora, Bulgaria
Здравейте момичета.Намесвам се във Вашата тема,понеже имам нужда от помощ.Издирвам телефони и координати на паркатна фабрика КОРКОС-Сливен.Опитах в интернет,но нищо не намирам.Много ще се радвам ако някой от Вас ми помогне с инфо.

# 85
...и така....тО само аз си пиша и отговарям, ама ....здрава съм ДЕ  Joy

Днес се видяхме със Софийското Иве и по предложение на Катето, утре сформирахме набързо една срещичка в нейна чест в Савулен, от 18.30 - 19ч., който има възможност - да заповяда Grinning
Пуснах анкета за да може утре като се обадя да резервирам да знам долу - горе колко места да запазя Peace

# 86
Аз няма да мога да дойда.  Sad
Утре заминавам с приятели в един SPA хотел до Пирдоп и тръгвам още на обед.   yesyes

# 87
Здравейте момичета, от скоро намерих че имало сливенска тема и реших и аз да се включа надявам се че  ще ме приемете във вашата приятна компания.Какво да кажа за себе си 81 набор съм от Сливен завършила съм ТОХ  в момента съм в майчинство и съм се отдала изцяло на разходки.Благодаря на Дидка за оформлението на темичката много ми стана приятно когато влязох тук.  bouquet  newsm51

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 16:26 от lidi81

# 88
lidi81 - добре дошла в темичката ни Wink

Пъзелче, жалко, че няма да можеш да дойдеш ... да си починеш добре...и заради мен Hug

За утре, Ивето каза, че може и мъжа и да дойде с нея (не е сигурно де) и за това, ако на някой друг мъжа и желае - да заповяда Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 18:14 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 89
  • Сливен
     Диде,качи някоя снимка от днешното кафенце.Искаме да ги видим.Утре дали ще са толкова хората колкото бяха днес  Joy
    Лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт