Отговори
# 270
  • Сливен
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
 МОМИЧЕТА,ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ НА ТОЗИ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК

# 271
  • Под Сините камъни
 easter  да си чукнем исата

# 272
Да ги чукнем  easter  Хм, а сега кое победи easter

# 273
  • Под Сините камъни
Ами синьото то не участва  Joy

# 274
 rotfImbo мнооого си права  rotfImbo

# 275
Здравейте  Hug
И аз да ви честитя този светъл празник, Възкресение Христово! Бъдете живи, здрави, много топлина и любов да цари в домовете ви!  bouquet

Еве, Митето е във 2-ра групичка. Добре се справя засега, но засега все още не може да осъзнае какво всъщност му се случва  Peace

# 276
Добро утро!

Май всички още сте уморени от празниците и спите сладко, сладко. Ето ви кафенцето за събуждане:

Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 277
Добро утро Wink

Лонка, мерсаж за кафенцето  Hug

Аз съм с двамата юнаци и предчуствам воЙна цял ден Joy
Към 11ч. мисля да ги заведа на Пролет - ако на някой му се иска - ние сме там Laughing

Слънчев ден   bouquet

# 278
Добро утро   food010
А какво е "Пролет" и къде е?

# 279
Добро утро   food010
А какво е "Пролет" и къде е?

В Младост на спирката се намира - сладкарница е Wink
Ние след малко тръгваме  Peace

# 280
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас времето е само за разходки и ние тръгваме след малко.Жалко ,че сладкарница Пролет ни идва малко далечко иначе щяхме да дойдем.

# 281
Здрасти   bouquet
Времето БЕШЕ само за разходки, градът ни хвана точно в градската градина. Нашия татко успя да се организира и да дойде да ни прибере бързо, че и дъждобран за количката нямах.   Tired

Видяхме се с Лони на Мустан. Отначало се гледахме като котараци, аз не бях сигурна, че е тя и обратно  Joy. Добре, че ми се обади и се запознахме на живо, че така ще си бъбрим в нета а по улиците ще се разминаваме.  #Crazy Laughing

# 282
  • Сливен
    Здравейте.Ние днес си дойдохме от Нова Загора.Изкарахме си много весело.Но Гоги е с температурка или по-точно беше сега все едно нищо му няма.Играе,беснее.
    Весел и усмихнат ден  Hug

# 283
...заглавие за тема да има някой newsm78 или направо да пуска нова тема  Laughing

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 17:12 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 284
Дидка, благодаря за пояснението, но и на мен ми е далеч. Заглавията не са ми силната страна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт