Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 874
  • 464
  •   1
Отговори
# 390
Моля, някой да ми каже за каква възраст са тези кремове на Dior:

Christian Dior - Capture R60/80 Wrinkle Eye Cream
Christian Dior - Capture Totale Multi Perfection Cream

И на Lancome серията PRIMORDIAL

Дали са подходящи за жена на 40 г. с нормална кожа?

# 391
Ot изброените само този отговаря на критериите ти: Christian Dior - Capture Totale Multi Perfection Cream

ТАзи серия също е подходяща : Capture R60/80 XP

# 392
Na мен пък ми омръзна да влизам в темичката и да чета само кое колко фалшиво било Sad

тъпо е вече...
поръчвайте и си купувайте продукти от Бг. Никой не кара никого да поръчва от ягодка

И само да отбележа Китай и Хонг Конг са две различни държави Tired

# 393
Na мен пък ми омръзна да влизам в темичката и да чета само кое колко фалшиво било Sad

тъпо е вече...
поръчвайте и си купувайте продукти от Бг. Никой не кара никого да поръчва от ягодка

Мда,подкрепям те напълно! Peace

# 394
Искам да попитав за този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32583&goChar=E.Някой ползвал ли го е?Интересуваме дали е подходящ за лятото?Благодаря.

# 395

Не бих казала...

# 396

Не бих казала...
Статута на Хонг Конг е специален ,тъй че и двете донякъде сте прави  Mr. Green

# 397
  • Варна
Искам да попитав за този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32583&goChar=E.Някой ползвал ли го е?Интересуваме дали е подходящ за лятото?Благодаря.

И мен ме интересува...

# 398
Момичета, ако някой иска един all about eyes, 15 ml, в тубичка е, сайта ми дава че е произведен 5/2005 - пристигна вчера от САЩ, да пише на лични. Цената е добра.

# 399
  • София
Напоследък темичката позамря, може би защото не говорим за продуктите, а наблягаме на сроковете и произхода им  Sad

И мен ме интересува...

Мисля, че е подходящ, макар че не съм го ползвала.

# 400

тъпо е вече...

аз също подкрепям. освен това момичета съгласете се, че ако този сайт продава ментета, никой от големите производители/марки, чиито продукти се предлагат в него, нямаше да търпи вече 10 години да се продават фалшификати на продуктите им и по този начин да ги злепоставят и компрометират. не забравяйте, че всъщност в момента всички големи световни марки официално произвеждат в Китай, заради евтиното производство. и същата тази произведена стока в Китай можете да закупите от фирмените бутици във всяка евр. столица. възможно е да има определени разлики, както в конкретния случай при кремчетата на мими23, което не означава, че някое от тях е менте. просто са от различни партиди, или има някаква смяна/усъвършенстване във формулата на крема. това е обичайна практика при козметичните производства. мисля, че нямате поводи за притеснения.     Peace

# 401
  • София

тъпо е вече...

аз също подкрепям. освен това момичета съгласете се, че ако този сайт продава ментета, никой от големите производители/марки, чиито продукти се предлагат в него, нямаше да търпи вече 10 години да се продават фалшификати на продуктите им и по този начин да ги злепоставят и компрометират. не забравяйте, че всъщност в момента всички големи световни марки официално произвеждат в Китай, заради евтиното производство. и същата тази произведена стока в Китай можете да закупите от фирмените бутици във всяка евр. столица. възможно е да има определени разлики, както в конкретния случай при кремчетата на мими23, което не означава, че някое от тях е менте. просто са от различни партиди, или има някаква смяна/усъвършенстване във формулата на крема. това е обичайна практика при козметичните производства. мисля, че нямате поводи за притеснения.     Peace

Това казах и аз няколко теми по-напред, че едва ли Ягодка продават буклуци с изтекъл срок.  Но това си е лично мое мнение  Hug

# 402
  • София

И мен ме интересува...

Кремчето е хубаво, със свеж краставичен аромат и според мен става за лятото  Peace

# 403
Много е хубаво кремчето на Ести
Много пъти сме го коментирали
Попива ,мирише много свежо, страхотно е Heart Eyes

Аз обаче го ползвам смо вечер,защото ми е мазна кожата ,а лятото е кошмар

# 404
  • sofia

И мен ме интересува...
Кремчето е страхотно,за лятото не бих казала,че е подходящ,защото е доста богат,но това го казвам като 24годишна жена-през лятото ползвам само хидратация и фактор, ако кожата ви има нужда от по-богат крем през лятото-ДА става

Общи условия

Активация на акаунт