Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 847
  • 464
  •   1
Отговори
# 375
Да ви се оплача - преди месеци си купих продукт с нова кредитна карта. Направих го само заради молив за очи на Ланком - автоматичен. Та, моливът е хубав, обаче не мърда - въртя го, въртя - и нищо. Направо ми иде да заплача.  Cry

# 376
kiora,  препоръчаха ми го за избистряне на тена и за блясък за моята кожа на 32 г., тъй като аз се оплаках от липсата им. Останах с впечатлението, че не е за млада кожа, тъй като казаха, че може да се използва веднъж годишно.

Другият вариант бе ежеседмичното използване на ексфолиращ диск + Bioperformance Super Refining Essence, но моята кожа е много тънка и нямам идея дали да наблягам на ексфолирането. Днес съм на козметик и ще обсъдя този въпрос.

Емел, мерси за отговора Hug Ако си вземеш серумчето, пиши отзиви дали си доволна Praynig - най-вече има ли ефект за финните линии, макар че, ако съм разбрала правилно, по-скоро е за тонизиране на кожата отколото anti-age Rolling Eyes

# 377
Nadia79  значи и ти ще пишеш отзиви в темата за парфУмите Hug Аз  едва ли скоро понеже    съм още на етап Departure from Hong Kong on 2008/04/09  In-transit to your destination country  Grinning Кой знае кога ще дойде  ooooh!
 Препоръчайте някакъв продукт за обем на косата  от ягодката моля ,че с моя английски нищо не намирам  Embarassed

# 378
  • Neverland
мими23,
на мен ми се виждат доста еднакви двете снимки....  Rolling Eyes
И на мен ми изглеждат еднакви.  newsm78Трябва да се отбележи и един друг момент-може да има лека разлика между отделните партиди,това е съвсем нормално.И обикновено за да не влизат в безсмислени дебати кой е крив ,кой прав,предпочитат да върнат сумата. Колкото до това че продаваг продукти с изтекъл срок,ами няма как скъпа козметика да е намалена с 50-60 % без причина.И не виждам смисъл от коментар.Аз лично ползувам кремовете след тест на малък участък,при такива случаи.

# 379
Мими23, като разбрах за крема, направо ми се изпари ентусиазмът да поръчвам от Ягодката.  Sad
Гледах в оригиналните сайтове на Клиник и на ЕЛ, доста от продуктите на Ягодката се различават външно от оригиналните. Вярно, че е по-важно какво има вътре, но след Рич-а на Мими, ми станаха много съмнителни.

# 380
  • Варна,морето ...
и на мен ми се виждат еднакви ама друго си е да ги видиш на живо снимките заблуждават . може би разлика та щеше да се види ако единия беше гранясал.смятам че мими е права тя най добре си знае и е усетила разликата а и щом са и върнали парите значи има нещо...аз също ще си пазаря от ягодката само че не и от намаленията , а при нас също са добри имитации на висока цена. много странно не съм виждала да намалят шанел там цените винаги са фиксирани.въпреки че миналата година си поръчах един лосион и ми даде  че е произведен 2002 г ползвам го и до сега и нищо ми няма замислям се дали този сайт http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage
е реален

# 381
  • София
Аз гледах снимките няколко пъти, и наистина макар че са малко размазани има разлика в кремчетата. Първото е по-плътно и мазно, а второто е малко по-гелообразно.
Наистина не мога да кажа, че едното е менте, а другото истинско, може би като партиди се различават...

# 382
въпреки че миналата година си поръчах един лосион и ми даде  че е произведен 2002 г ползвам го и до сега и нищо ми няма замислям се дали този сайт http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage
е реален
Не, сложен е да внушава, че продуктите са с изтекъл срок, за да може да си купувате нови Laughing
Сайтът е напълно  реален, знам как се разчитат кодовете на някои марки и винаги ми изкарва точните дати.

# 383
Хвърляте ме в потрес Thinking Прословутото кремче на Клиник го поръчах за сестра ми. Предишният й е купуван от тук. Предполагам, че ще направи разлика.
Мими, аз съм купувала лосион 2 стъпка от тук и си мирише на спирт - нормално според мен, след като го съдържа.
Чакам в момента продукт на Juvena. Него въобще не знам как ще го различа дали е фалшив,  не намерих тестер. Дано поне е в годност.

# 384
  • София
Мими, сега се сещам, че си взех мостричка на 3те стъпки за 2ри тип кожа и наистина лосиона миришеше доста на спирт, така и го усещах, спиртозен.

# 385
Хвърляте ме в потрес Thinking Прословутото кремче на Клиник го поръчах за сестра ми. Предишният й е купуван от тук. Предполагам, че ще направи разлика.
Мими, аз съм купувала лосион 2 стъпка от тук и си мирише на спирт - нормално според мен, след като го съдържа.
Чакам в момента продукт на Juvena. Него въобще не знам как ще го различа дали е фалшив,  не намерих тестер. Дано поне е в годност.

Ще се радвам  да споделиш как е кремчето след като го получиш.Без опаковка ли го поръча  ?!
За лосиона...едно е да бие на спирт и друго е направо да ти люти като го доближиш до лицето.Вчера мъжа ми каза,че най лесно е да се провери като се запали...довечера ще спретнем един опит.Баси до къде стигнахме....
Поръчах днес 3-та стъпка с парите дето ми върнаха-ще ги ползвам за оборотни за да установявам кои продукти са добре и кои не са Mr. Green Ще поръчвам и ако не става продуктът ще си искам парите обратно и с тях ще поръчвам друг за проба Mr. Green

# 386
Естествено и аз в кюпа Laughing Поръчах без опаковка - като го видяхме толкова евтин. Ще споделя, каквое положението. Дано не реве сестра ми и не си разменяме пак любезности с Ягодката. Поне връщат пари.

# 387
Мими, сега се сещам, че си взех мостричка на 3те стъпки за 2ри тип кожа и наистина лосиона миришеше доста на спирт, така и го усещах, спиртозен.

При баш лосиона усещането върху кожата е по скоро ментово,разхлаждащо  и като изсъхне оставя едно суховато пудрено усещане.След лосиона третата стъпка ДДМЛ попива много добре.
След този който ползвам сега усещането си е на спирт,изобщо не охлажда кожата ами боцка,щипе и смъди.След като изсъхне кожата стои зачервена и подпухнала и като слагам ДДМЛ след него седи мазно върху кожата и лепкаво.
Тонусът на кожата ми е супер променен последните 1-2 седмици.Нямам комфортно усещане на кожата като преди ами чувствам през цялото време тежко и смъдящо усещане с побоцкване тук там и иритации.Около очите да не говорим.

# 388
Aко на някой му се чете,статия за вредата от фалшивата козметика(на английски е).Да знаете за какво да гледате де(като ефекти) newsm78

Бтв, някой някъде беше писал, че не му се вярвало толкова много марки да са фалшифицирани - те пасти за зъби и бебешки млека фалшифицират, та козметика( имаше даже преди време някакви скандали в Китай с проблеми с фалшиви бебешки формули).От Китай винаги е идвал най-големият процент(37 % май) от фалшиви козметични стоки от цял свят, напълно реално на всяка козметична марка, за която се сетиш, се правят фалшификати там, като се почне от евтини като Л'Ореал.Kойто не вярва, напишете в Гугъл Counterfeit Cosmetics и China и четете.
Не казвам на никой да спира да си купува отникъде или нещо такова, не е моя работа кой откъде си купува, не знам в Строуберинета кое е фалшиво и кое не , понеже не пазарувам от там.Коментарът за невярването за многото марки ми се стори малко наивен просто, и си викам, че някой не е наясно...За мен лично да пазаруваш от Китай онлайн(особено с безплатна доставка и намаления) си е да си търсиш белята newsm78 , не мога да си представя при наличието на толкова фалшива стока да се хванат да продават абсолютно автентични и т.н. продукти.А, и да добавя още нещо - много често ментетата са тези, които се продават без опаковка, особено парфюмите Wink
А, изабележете на края на статията, където се казва, че от Китай през 2005 са иззети ментета на Шисейдо на стойност 8 млн долара ooooh!

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 11:17 от EMPRЕSS

# 389
  • София
Това наистина е притеснително. Явно наистина трябва да внимаваме и да купуваме продукти, които познаваме и на външен вид, цвят и консистенция. Ако съм попаднала на ментета на Шисейдо от Саса, то наистина тези ментета са били идеално изработени, сравнени с продуктите по нашите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт