Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 842
  • 464
  •   1
Отговори
# 360
  • София
кръци, кръци ...
заради тебе сега ще трябва да си поръчвам сатенената серия на Керастаз Close

Hug

# 361
 Whistling че няма лошо

страхотна е Hug

# 362
всъщност не знам дали не е възможно. на мен след месец ползване на околоочния крем на шисейдо фините линии са още по-ясни, че и нови има  Twisted Evil в това съм абсолютно убедена, тъй като ги следя за ефект.
предишният крем за очи ми беше на виши. сутрин като станех и нямаше следа от фини линии, да не говорим, че клепачът не ми тежеше, както е сега. само да уточня, че не слагам крем върху клепача сега.
въобще не съм доволна от този крем. може пък и фалшификат да съм улучила  Twisted Evil
И при мен положението беше същото,появиха си финни линии и клепача ми подпухваше.В началото мислех,че добре ми действа,но след 2 месечно ползване го спрях.Дадох го на сестра ми,по голяма е от мен и може да и хареса.Сега ползвам рича на клиник и проблемите изчезнаха.

# 363
И на мен предишния ми околоочен беше на Виши, нищо особено, никаква промяна в състоянието, но аз нямам и почти никакви линии...
Сега с този на Клиник в първите дни ми се струваше дори, че съвсем са изчезнали, ползвах го 2-3 дни, прочетох тук в темата и същата вечер започна леко да ме сърби, днес се виждам с по-дълбоки линии... Но ще продължа да го ползвам, искам да се убедя наистина от крема ли е или от внушение Simple Smile
Ако съм алергична към него би трябвало още на първото нанасяне да имам симптоми...

Това с по-дълбоките линии след намазване и аз го забелязах, но откакто слагам 3тата стъпка и около очите мисля, че кремчето ми действа далеч по-добре.

# 364
red shoe от няколко дни и аз така правя.Ефекта е още по добър  Peace

# 365
Някой ползвал ли е матиращата пудра на Ланком
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=22791&CatgId=2
Може ли отзиви? Понеже не съм ползвала пудра от такъв тип- такива светли ли трябва да са нюансите?

# 366
а мен ме наплашихте с Advanced stop signs eye - вече една седмица го ползвам и се разглеждам по 10 пъти, за да установя дали наистина не прави линиите по-дълбки  hahaha
за сега не забелязвам подобно нещо, но не мисля, че хидратира добре и за това не съм доволна; но за сега не планирам и да го хвърля  Joy

# 367
  • Варна,морето ...
всъщност не знам дали не е възможно. на мен след месец ползване на околоочния крем на шисейдо фините линии са още по-ясни, че и нови има  Twisted Evil в това съм абсолютно убедена, тъй като ги следя за ефект.
предишният крем за очи ми беше на виши. сутрин като станех и нямаше следа от фини линии, да не говорим, че клепачът не ми тежеше, както е сега. само да уточня, че не слагам крем върху клепача сега.
въобще не съм доволна от този крем. може пък и фалшификат да съм улучила  Twisted Evil
И при мен положението беше същото,появиха си финни линии и клепача ми подпухваше.В началото мислех,че добре ми действа,но след 2 месечно ползване го спрях.Дадох го на сестра ми,по голяма е от мен и може да и хареса.Сега ползвам рича на клиник и проблемите изчезнаха.
аз имам подобен проблем само че с кремчето на биотерм age fittness  след едномесечно ползване установих че не ми понася взеха да ми излизат дребни пъпчици под и отстрани на очите  смятам да го спра и да мина на juvena  #Cussing out

# 368
  • Варна,морето ...
кръци, кръци ...
заради тебе сега ще трябва да си поръчвам сатенената серия на Керастаз Close

Hug
и аз се зарибих даже вече ги поръчах

# 369
Извинявам се за закъснението,но камерата се зареждаше...после мишката беше повредена,но ето най накрая снимките.
Крема от Ягодка:http://good-times.webshots.com/photo/2662146170103159608DMSsEj?vhost=good-times
Крем от магазина:http://good-times.webshots.com/photo/2799485140103159608UCDeWF?vhost=good-times

Както вече казах не ми се иска да е истина,но просто е очевадно а и защото се чувстват гузни парите моментално бяха преведени обратно и още снощи бяха в сметката ми...нещо което до сега не се е случвало за такова кратко време,не само от Ягодката,но и от други инстанции.
Ходих и в магазина,исках и мостра....колкото и да не ми се иска да повярвам е истина-кремовете са различни.Дали е стар,разреден или напълно заменен с нещо друго мога само да гадая.
Ходих при моя приятелка,която е дистрибуторка на Есте Лаудер и след седмица се заема и с Клиник,показах и и крема и лосиона 2-ра стъпка.За крема веднага каза,че не е наред а за лосиона се двоумеше,но се съгласи че много мирише на чист спирт.Не можехме да разпечатваме лосионите в магазина,че да ги душкаме а мостра на тях няма...така,че и това ще ме държи будна няколко нощи.Не за друго ами от любопитство какво аджеба са турили и с какво съм се мазала напоследък.....

За внушение не ми говорете,че ми е до болка познато...В момента се чувствам пъпчасала,сбръчкосана и повяхнала благодарение на фалшивите продукти и не мога да намеря успокоение,внушавам си какви ли не работи и се чудя дали да не запратя въпросните направо в кофата за боклук,че да мирясам...като че ли не мога да ги ползвам вече от предубеденост и съмнения и за всяка пъпчица ще ги гледам на кръв.

Наистина не са всички продукти такива.Хонг-Конг може да са меката на ментетата ама толкова много марки и продукти да копират-не вярвам.На другите продукти,които съм поръчвала нищо им няма.Може да имат стандартни продукти от които им излиза печалбата,знам ли.
Ще продължавам да поръчвам,но със сигурност само опаковани неща и продукти които съм ползвала и знам добре как изглеждат.Въпросните два няма да смея да поръчам вече и съм напълно съгласна на първа страница да се изписват съмнителните продукти от които сме имали проблеми за да е ясно и да няма пак опарени.

Следващите неща,които ще поръчвам са ДДМЛ и Тотал Търнараунд крема...ще видим как ще пристигнат.Чакам сега Будоара,дано не е фалшив че много ми хареса и се влюбих в аромата.

# 370
мими23,
на мен ми се виждат доста еднакви двете снимки....  Rolling Eyes

# 371
мими23,

Стига бе...верно ли Shocked
Трябваше да направя една с двата крема ама чак сега се сещам Embarassed
Забележи само единия колко лъщи като гел и колко е рядък а другия е супер матов и стои гъст.Цвета също е различен.
А може би аз понеже съм ги виждала на живо мога да разгранича.Но всъщност няма значение,аз си получих парите обратно и кремчето няма да ползвам,но това не значи че и вие трябва да направите същото,далеч съм от тая мисъл.Ползвайте си ги и дано няма странични реакции.За мен обаче кремчето си беше 100% различно и няма да рискувам Peace

# 372
мими23,

Абсолютно. Поне на снимките.

# 373
О вие ме хвърлихте в потрес с тия съмнения относно  оригиналността на стоките в ягодката .. Чакам Будоара и аз и като е на сляпо поръчан сега няма да спя  чудейки се дали няма да е менте Tired  не че незнам ,че и там има ментета ама нали ми е първа поръчка оттам и ако се окаже менте .. Cry
мими23 като го получиш сподели моля те отзиви в съответната тема Praynig Simple Smile

# 374
На снимка са еднакви, предполагам на живо можеш да усетиш по-добре разликата...
Аз ще продължа да го ползвам моя, ако се сбръчкосам след месец ще давате съвети с кой крем да се оправя Wink

Между другото Будоара и аз го чакам тия дни да дойде, идея си нямам как мирише  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт