Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 836
  • 464
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, здравейте. Чета ви редовно и намирам много полезни мнения за продуктите, които купувам от Ягодката.
Не знам дали е обсъждано, но ще се радвам ако някоя от вас ме упъти кой от двата фон дьо тен-а е по-покривен и подходящ за смесена към мазна кожа -
Biotherm - Sense Hydra Radiance Foundation SPF15 или Clinique - Superbalanced MakeUp
Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

Аз имам този на Клиник. Той е бая покривен според мен. Доколкото съм чела мнения, фдт-а на Биотерм е с лека покривност. Ако омазняването на кожата ти е по-силно, мисля, че Клиник би бил по-подходящ

# 346
Sourire, мерси.   Hug

# 347
Kiora, и моят All about eyes rich е точно както го описваш, не мисля, че е фалшив. Той и Total-а прилича на пресечен белтък и не мирише приятно, явно просто са си такива кремчетата...Една приятелка го получи от Испания и беше абсолютно същия
ivaninka, благодаря за успокоението  bouquet, но честно казано от всичко прочетено още повече се обърках ooooh! Whistling Но не мога да го мисля вече, ако сме улучили добре, ако не - здраве! При всички положения, нямаме гаранции Peace. Всичко опира до късмета понякога.
В заключение моето кремче прилича на това от снимките, а бурканчето имитира ( или е Peace Crazy, не мога да преценя Tired) матирано стъкло!

# 348
Емел, имам молба към тебbouquet Praynig В темата за скъпата и евтина козметика обсъждате с една съфорумка някакво серумче на Шисейдо от серията Bio Performance Peace За това ли става въпрос:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74357&goChar=S
и би ли обяснила за каква възраст е и какъв ефект се цели с ползването му, в смисъл какво му е предназначението? Благодаря! Hug

# 349
  • Варна
Да се похваля и аз с моята 1 - ва пристигнала поръчка от Ягодка. Изчаках няколко дни, за да мога да пробвам ФДТ. Ето този получих и съм много доволна, покривен е, не ми се омъзнява лицето и не се събира по гънките на лицето. За паричките си е чудесен. В срок на годност е.
Това си мислих, че е пудра, но излезе кремообразно, а и ми е доста тъмно засега, но за лятото с тен ще ми е добре.
На колежката ето това, доволна е, доста овлажнявало. Този парфюм, много свеж аромат.
С две думи: супер нещица  Party

# 350
Моля ви момичета, разяснете ми нещо, попитах и в темата за автобронзанитето, но там не ми отговориха. Каква е разликата м/у геловете, кремовете и лосионите за изкуствен тен и защо едните са оцветени, а другите не? Кои са по-трайни? Аз си купих съвсем на скоро ето това на Клиник: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43538 , гелче и е оцветено, като го нанеса е ОК, не съм оранжева или на петна, единствения проблем ми е, че не е траен ефекта, всеки ден ли се нанася? И още нещо, каква е последователността на поставяне, т.е той е без фактор и аз слагам отделно, също и ФДТ, кое след, кое се нанася?

# 351
  • София
kiora,  препоръчаха ми го за избистряне на тена и за блясък за моята кожа на 32 г., тъй като аз се оплаках от липсата им. Останах с впечатлението, че не е за млада кожа, тъй като казаха, че може да се използва веднъж годишно.

Другият вариант бе ежеседмичното използване на ексфолиращ диск + Bioperformance Super Refining Essence, но моята кожа е много тънка и нямам идея дали да наблягам на ексфолирането. Днес съм на козметик и ще обсъдя този въпрос.

# 352
Покрай това обсъждане на околоочното кремче, започнах да си внушавам че са ми се появили бръчици под очите  #Crazy
Нали не е възможно да стане това за няколко дена от крема, по-скоро да е резултат от умора и недоспиване??  newsm78
Толкова бях доволна в началото като го ползвах, а откакто прочетох тук, че може да е менте и хоп - бръчки, луда работа  hahaha

# 353
Покрай това обсъждане на околоочното кремче, започнах да си внушавам че са ми се появили бръчици под очите  #Crazy
Нали не е възможно да стане това за няколко дена от крема, по-скоро да е резултат от умора и недоспиване??  newsm78
Толкова бях доволна в началото като го ползвах, а откакто прочетох тук, че може да е менте и хоп - бръчки, луда работа  hahaha

Невъзможно е разбира се  Laughing

# 354
Това внушението е голяма работа Laughing

Я си внуши,че ставаш все по-красива и все по-красива,без никакви бръчки Wink

# 355
всъщност не знам дали не е възможно. на мен след месец ползване на околоочния крем на шисейдо фините линии са още по-ясни, че и нови има  Twisted Evil в това съм абсолютно убедена, тъй като ги следя за ефект.
предишният крем за очи ми беше на виши. сутрин като станех и нямаше следа от фини линии, да не говорим, че клепачът не ми тежеше, както е сега. само да уточня, че не слагам крем върху клепача сега.
въобще не съм доволна от този крем. може пък и фалшификат да съм улучила  Twisted Evil

# 356
  • София
Юка, кой околоочен на Шисейдо ползваш?

# 357
И на мен предишния ми околоочен беше на Виши, нищо особено, никаква промяна в състоянието, но аз нямам и почти никакви линии...
Сега с този на Клиник в първите дни ми се струваше дори, че съвсем са изчезнали, ползвах го 2-3 дни, прочетох тук в темата и същата вечер започна леко да ме сърби, днес се виждам с по-дълбоки линии... Но ще продължа да го ползвам, искам да се убедя наистина от крема ли е или от внушение Simple Smile
Ако съм алергична към него би трябвало още на първото нанасяне да имам симптоми...

# 358
  • София
И на мен предишния ми околоочен беше на Виши, нищо особено, никаква промяна в състоянието, но аз нямам и почти никакви линии...
Сега с този на Клиник в първите дни ми се струваше дори, че съвсем са изчезнали, ползвах го 2-3 дни, прочетох тук в темата и същата вечер започна леко да ме сърби, днес се виждам с по-дълбоки линии... Но ще продължа да го ползвам, искам да се убедя наистина от крема ли е или от внушение Simple Smile
Ако съм алергична към него би трябвало още на първото нанасяне да имам симптоми...

А, не е задължително. Обикновено алергията се проавява като се натрупа алергена,т.е след известно време.

# 359
Aбсолютно Peace
аз се изринах на 3-ия ден след ползване на околоочен на диор

Общи условия

Активация на акаунт