Списък на добрите учители в държ. у-ща

• 212 439
  • 470
  •   1
Отговори
# 180
S mnooogo golqmo zakasnenie - 51 SOU v Sofia - Krastinka Mitrakieva Peace Peace Peace

# 181
Здравейте, спешно се интересувам за учителите в "Пейо Яворов" за 1-ви клас - 2010 г. Знам имената, но нямам нищо повече като инфо - Роска Неделчева, Мария Желева. Ако някой знае нещо да ми помогне в избора - спешно е!

# 182
|Забравих - става въпрос за град Бургас

# 183
20-то ОУ - София
г-жа Буюклиева - всеоттдайна, просто нямам думи да изкажа възхищението си от нея
г-жа Недялкова - чудесен учител, новатор

# 184
  • Там, където ме обичат
Менчева по БЕЛ - 126-то ОУ.

# 185
Г-жа С. Кайрякова 1в клас от 11ОУ "Св. Пимен Зографски" - гр. София.Тя е невероятен педагог - взискателна,мила,коректна...страхотна е!!!

# 186
Г-жа Владимирова, 6-то ОУ "Граф Игнатиев", София newsm51 Препоръчвам на всички "кандидат-първокласници" Simple Smile

# 187
  • София
Г-жа Валя Архипова - 47-мо СОУ  Peace

# 188
добро утро!
добре е да може да търсиме помощ при избор на учител в такава тема. но в повечето случаи тук се споменава само името и училището, придружени с целувки и цветя. хубаво е да се споменава и учителят към дата на публикуване кой клас води. за началните става дума.

напр. г-жа Х.У., училище № ... през учебната 2009/2010 г. води еди кой си клас.

така би имала смисъл темата. в момента в по-голямата си част изглежда като поздравителни адреси към любимите учители.
надявам се да бъда разбрана правилно Peace

# 189
  • София
добро утро!
добре е да може да търсиме помощ при избор на учител в такава тема. но в повечето случаи тук се споменава само името и училището, придружени с целувки и цветя. хубаво е да се споменава и учителят към дата на публикуване кой клас води. за началните става дума.

напр. г-жа Х.У., училище № ... през учебната 2009/2010 г. води еди кой си клас.

така би имала смисъл темата. в момента в по-голямата си част изглежда като поздравителни адреси към любимите учители.
надявам се да бъда разбрана правилно Peace
Права си  Hug
Прибавям тогава - Г-жа Архипова от 47-мо беше на големия ми син, който беше първи клас преди 12 години.  Wink Съответно се очаква да поеме първи клас именно следващата учебна година.  Peace

# 190
г-жа Адриана Апостолова - 119-то СОУ! Hug  bouquet
В момента води 3-ти клас.

# 191
Г-жа Бориска Георгиева - 74-СОУ София, жк Надежда. Хем строга, хем добра. Много добър педагог.

# 192
  • Пловдив
догодина живот и здраве синът ми ще е в първи клас, в най лошия случай ако го отложа - в подготвителна група. Ориентирала съм се към СОУ Софроний Врачански в кв. Тракия на гр. Пловдив. Ще чакам впечатления от майки на деца , които учат или ще учат там.

# 193
И аз искам да помоля за информация за добри учители в 144 СОУ и 81 СОУ (все още се колебая между двете), в София, защото от септември сме първолаци. Благодаря Ви предварително.

# 194
Госпожа Диана Колева - 3-то ОУ " Цанко Дюстабанов" - гр. Габрово. Невероятен човек и блестящ педагог. Децата я обожават и бележат много успехи под крилото й!   bouquet
Директорът - г-жа Радостина Комарницка дава всичко от себе си за децата и училището. Желая успех на всички преподаватели в училището, защото го заслужават!

Общи условия

Активация на акаунт